PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با تاریخ جلالی جوملا

Mostafa3D
02-26-2012, 09:36 AM
سلام
من این بحث رو قبلا هم در این تاپیک (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) مطرح کرده بودم
و حالا میخوام این بحث تا رفع کامل این مشکل ادامه بدم

مشکلی که من با تاریخ جلالی جوملا دارم از ورژن 1.7 به بعد شروع شد
حالا اول مثالم رو با کامپوننت زوو ( ZOO ) شروع میکنم

راستی این کامپوننت تجاری نیست و میشه از سایت سازنده بصورت رایگان دانلود کرد .
دانلود زوو (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

خب بعد از نصب زوو بر روی جوملا 2.5 باید یه برنامه جدید ایجاد کنیم
در اینجا من یک بلاگ ایجاد میکنم

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

در قسمت بعد نام برنامه و نام مستعار رو انتخاب و ذخیره میکنم

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

حالا همونطور که میبینید یک برنامه جدید ایجاد شد و الان لازمه که یک آیتم بسازم

و حالا در قسمت ساخت آیتم جدید همونطور که میبینید تاریخ ایجاد و شروع انتشار بصورت خودکار بدرستی درج شده

ادامه در پست بعد ...

Mostafa3D
02-26-2012, 09:36 AM
ولی مشکل از اینجاست که بعد از ذخیره تاریخ به این صورت میشه

حالا یه مساله جالب و اونم اینکه من دقیقا همین کارها رو با جوملا 1.5 فارسی ( مامبولرن ) انجام میدم

ابتدا ساخت برنامه

و سپس ایجاد آیتم جدید

و در قسمت ساخت آیتم جدید همونطوری که میبینید دقیقا مثل 2.5 تاریخ ایجاد و تاریخ انتشار رو به درستی درج کرده

ادامه در پست بعد ...

Mostafa3D
02-26-2012, 09:38 AM
و حالا بعد از ذخیره تاریخ بصورت کاملا صحیح ثبت میشه

این تصاویری که گذاشتم کیفیت خوبی دارن ، برای دیدن کیفیت اصلی روشون راست کلیک کنید و گذینه View Image رو بزنید

دوستان و مدیران عزیز خواهش میکنم برای حل این مشکل منو راهنمایی کنید

اگه امکانش هست لطفا این کامپوننت رو از اینجا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) دانلود و فایلهاشو یه نگاهی بندازید

خیلی خیلی ممنون میشم اگه کمک کنید

راستی من این مشکل رو با کامپوننت های دیگه ای هم دارم که اگه لازم شد مثل همین توضیح میدم

با تشکر

محمد محسنی
02-26-2012, 09:57 AM
سلام

مشکل اصلی در بستر خود افزونه ها هستند

در حال بررسی هستیم آیا میتوان از بستر جوملا این مشکل را برطرف کرد و یا اینکه برای افزونه های فوق راه حلی ایجاد کرد.

یا حق.

Mostafa3D
02-26-2012, 08:21 PM
سلام
امیدی هست ؟ یعنی این مشکل درست میشه ؟
راستش خیلی برای نسخه فارسی 2.5 صبر کردم و امیدوار بودم که مثل 1.5 باشه ولی ...
مدیران عزیز به نظرتون این مشکل حل شدنی هست ؟
راستش نمیدونم برم سراغ 1.5 یا نه ؟؟ !!
ممنون میشم اگه پاسخ بدید
خیلی خیلی ممنون و تشکر

safajuy
02-26-2012, 08:43 PM
سلام

كار نشد نداره.

در سريعترين زمان ممكن بررسيمي كنيم.

البته احتمال ميدم اشكال از يه جاي ديگه باشه.

سايت رو به حالت انگليسي در بياريد وتاريخ همين آيتم رو مجدداً بررسي كنيد ببينيد كه چه تاريخي رو زده

مرورگرتون چي هست و چه نسخه اي؟(البته اينها حدس هستش كه ميخوام نتيجه بگيرم)

Mostafa3D
02-26-2012, 10:52 PM
سلام

كار نشد نداره.

در سريعترين زمان ممكن بررسيمي كنيم.

البته احتمال ميدم اشكال از يه جاي ديگه باشه.

سايت رو به حالت انگليسي در بياريد وتاريخ همين آيتم رو مجدداً بررسي كنيد ببينيد كه چه تاريخي رو زده

مرورگرتون چي هست و چه نسخه اي؟(البته اينها حدس هستش كه ميخوام نتيجه بگيرم)

ممنون که پاسخ دادید

این که گفتی سایت رو به حالت انگلیسی در بیارید یاد یه مساله افتادم که یادم رفت بگم و فکر کنم خیلی مهم باشه

ببینید وقتی که من یک آیتم جدید میخوام ایجاد کنم در قسمت تاریخ ایجاد بصورت خودکار مثلا درج شده 07-12-1390 و بعد از ذخیره میشه 16-09-769 خب تا اینجای کار رو که توی عکسها هم مشاهده کردید ولی اگه من تاریخ ایجاد رو خودم بصورت دستی مثلا بزنم 26-02-2012 یعنی میلادی بعد از ذخیره کردن تاریخ میشه 07-12-1390 یعنی یه جورایی میلادی تبدیل میشه به شمسی !!! من که خودم حسابی گیج شدم :g: . امیدوارم که متوجه شده باشید

مرورگر بنده فایرفاکس نسخه 10 هستش

بازم ممنون

Mostafa3D
02-29-2012, 09:12 PM
مشکل یافت نشد ؟ !!
من هنوز منتظرم :g:

safajuy
03-01-2012, 07:23 AM
سلام

مشكل از توابع هستش. گزارش داديم.انشاءالله توي نسخه ي جديداين ايراد بر طرف ميشه. در كل مشكل از جاانب مانبوده.

موفق باشيد

Mostafa3D
03-07-2012, 01:44 PM
توی نسخه 2.5.2 که این مشکل تاریخ حل نشده درسته ؟

safajuy
03-08-2012, 07:49 AM
توی نسخه 2.5.2 که این مشکل تاریخ حل نشده درسته ؟

سلام

توي نسخه ي 2.5.2 يه سري از ايرادها رفع شده. بزودي اين نسخه منتشر خواهد شد

موفق باشيد

Mostafa3D
03-09-2012, 08:04 PM
توی جوملا 2.5.2 فارسی هم دقیقا همون مشکل هست :cry:

firoozmandan
03-09-2012, 08:12 PM
سلام

این مشکل بعد از فریز شدن جوملا 2.5.2 فارسی حل شد
در نسخه 2.5.3 که بین 20 تا 30 مارچ منتشر میشه می تونید شاهد حل شدن این مشکل باشید ( مشکل تاریخ در مجموعه / محتوا و کاربرها )

یا علی

Mostafa3D
03-10-2012, 08:59 AM
سلام

در نسخه 2.5.3 که بین 20 تا 30 مارچ منتشر میشه می تونید شاهد حل شدن این مشکل باشید ( مشکل تاریخ در مجموعه / محتوا و کاربرها )

یا علی

وای چه عالی
منتظر انشار جوملا 2.5.3 میمونم
خیلی خیلی ممنون

Mostafa3D
03-16-2012, 03:16 AM
سلام

یا علی

توی جوملا 2.5.3 هم هنوز همون مساله تاریخ در زوو باقیست

safajuy
03-16-2012, 11:53 AM
سلام

همونطور كه در بالا دوستان گفتند مشكل از كامپوننته

من اين كامپوننت رونصب كردم. اين كامپوننت حتي Jtext ها رو هم بطور صحيح و استاندارد ننوشته. اگر اجباري به استفاده نداريد بهتره كه از كار كردن با اين كامپوننت منصرف بشيد چون مطمئنم بعدها اذيتتون مي كنه

اما راه حل:
به مسير زير بريد:
administrator\components\com_zoo\views\item\tmpl
فايل default رو باز كنيد
در خط 222 اين مورد رو پيدا كنيد:

<?php echo $this->app->html->_('date', $row->created, JText::_('DATE_FORMAT_LC4'), $this->app->date->getOffset()); ?>

و با

<?php echo JHtml::_('date', $item->created, JText::_('DATE_FORMAT_LC4')); ?>

جايگزين كنيد. تاريخ اون قسمتي كه مي خواييد درست ميشه

ولي هنوزم ميگم كه اين كامپوننت رو توصيه نمي كنم. پيشنهاد مي كنم از K2 استفاده كنيد

موفق باشيد

Mostafa3D
03-16-2012, 03:22 PM
خب اول از همه باید بگم که خیلی خیلی ممنون ، اینکه پیگیر مشکلات کاربران هستید و راه حل پیدا میکنید به خدا خیلی ارزش داره و یه دکمه " تشکر " اصلا جوابگو این زحمات نیست .

درباره کامپوننت زوو
راستش این کامپوننت تمام اون چیزیه که من لازم دارم
من قبل از اینکه سایتم (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو راه اندازی کنم بخش هایی که میخواستم برای سایتم بسازم رو نوشتم تا برای هرکدوم افزونه ای رو پیدا کنم
به عنوان مثال :

بلاگ : برای این قسمت در نظر داشتم از کامپوننتی مثل EasyBlog استفاده کنم
دانلود : برای این قسمت هم RokDownload رو در نظر داشتم
آموزشها : توی این قسمت هم دنبال کامپوننتی که بتونه ویدئو پلیر داشته باشه بودم
خب حالا تمام اینها به یک طرف و مشکل اساسی که باهاش روبرو بودم سیستم نظر دهی بود ، چون میخواستم هر کدوم از این بخش ها قابلیت نظر دهی رو داشته باشه
و مشکل بعد شیوه چینش مطالب بلاگ در صفحه اول بود که به فکر ماژولی مثل MiniBlog بودم که از طرفی این ماژول فقط مطالب محتوی خود جوملا را میخونه و نمایش میده
و از این جور مشکلات رو خیلی داشتم تا اینکه با این کامپوننت آشنا شدم
وقتی که باهاش کار کردم دیدم دقیقا تمام اون چیزهایی رو که من میخواستم با نصب این همه افزونه به دست بیارم توی این هست . راستش رو بخوای اولش کف کردم :g:

حالا تمام این حرف ها به کنار این کامپوننت انعطاف پذیری فوق العاده ای داره ، یعنی ذره ذره قسمتهاش قابل تغییره و هر کاری رو که بخوای میتونی توش انجام بدی .
من با کامپوننت K2 اصلا کار نکردم ولی اطمینان دارم که نهایتا باید چیزی شبیه به سیستم محتوی پیشفرض جوملا باشه ( حالا کم و بیش پیشرفته تر ) و صد در صد قابلیت های زوو رو نداره

اما اینکه گفتید Jtext رو بدرستی ننوشته ، یه مقداری نگرانم کردید ، منظورتون از اینکه در آینده به مشکل بر میخورم چیه ؟ آخه این کامپوننت کار شرکت Yoo هست و خب دیگه همه با این شرکت آشنا هستن ، واقعا آدمهای نابغه ای دارن توش فعالیت می کنند . منظورتون از این نظر که ما داریم بصورت فارسی ازش استفاده میکنیم ؟

---------------------

خب حالا برم سراغ راهی که گفتید
من توی این فایل :
administrator\components\com_zoo\views\item\tmpl\d efault.php
رو همونطور که گفتید ویرایش کردم

تا یه حدی درست شده
یعنی وقتی که برای اولین بار یه آیتم میسازیم و ذخیره میکنیم تاریخ بصورت صحیح ذخیره میشه
اما وقتی که دوباره همون آیتم رو میخواهیم ویرایش کنید تاریخش مثل قبل به هم میریزه
ومپ من DisplayErorr روشنه و بعد از ذخیره در قسمت تاریخ این خطا ظاهر میشه :

فکر کنم بدونم چرا
وقتی که من فایلهای زوو رو نگاه میکردم شاید بیشتر از ده ها بار چشمم به یه چنین کد هایی میخورد

<?php echo $this->app->html->_('date', $row->created, JText::_('DATE_FORMAT_LC4'), $this->app->date->getOffset()); ?>

فکر کنم باید تمام اینا رو ویرایش کنیم ، که فکر کنم پیدا کردنشون کار بسیار سختی باشه

توی مسیر زیر :
administrator\components\com_zoo\framework\helpers
یه فایلی وجود داره به نام
date.php
امکانش هست یه نگاهی بهش بندازید . ممنون میشم
حرکتی که ما توی فایل default.php انجام دادیم این بود که بهش گفتیم بره از تاریخ خود جوملا استفاده کنه درسته ؟
میخوام اگه بشه یه جورایی تاریخ خود زوو رو تغییر داد که نیازه به ویرایش تک تک اونا نباشه

بابت اینکه وقت گذاشتید و این مطلب رو مطالعه کردید خیلی خیلی ممنون

safajuy
03-16-2012, 05:26 PM
تست كردم و بازم مشكلي توش نبود
ميشه چنين كاري رو انجام داد ولي چرا كار خودمون رو اضافه كنيم وقتي ميشه تاريخ رو درست كرد؟

شما با اين كار تاريخ رو بر اساس استاندارد جوملا درست مي كنيد.
اين كار باعث ميشه كه شما در فارسي تاريخ شمسي و در انگليسي تاريخ ميلادي داشته باشيد و اگر زبان فرانسوي هم نصب كنيد تاريخ فرانسوي رو داشته باشيد!
بنا بر اين اين كار خيلي بنيادي تر از اينه كه فايل تقويم رو دستكاري كنيم. البته كار نشد نداره ولي نياز به زمان داره و زحمتش خيلي بيشتر از اينه
من مشكلي رو كه شما فرموديد رو با اين تغيير نداشتم

آخرين نسخه ي zoo و آخرين نسخه ي جوملا 2.5 رو نصب كنيد نبايد خطا بده
-----------------------

اما اینکه گفتید Jtext رو بدرستی ننوشته ، یه مقداری نگرانم کردید ، منظورتون از اینکه در آینده به مشکل بر میخورم چیه ؟ آخه این کامپوننت کار شرکت Yoo هست و خب دیگه همه با این شرکت آشنا هستن ، واقعا آدمهای نابغه ای دارن توش فعالیت می کنند . منظورتون از این نظر که ما داریم بصورت فارسی ازش استفاده میکنیم ؟

متأسفانه اين كامپوننت رو خيلي بي دقت ساختند. درسته افراد حرفه اي زياد داره ولي چارت دريت و حسابي نتونستن براش بنويسن. الان سايت هاي استفاده كننده از zoo به مراتب كمتر از k2 هستش.
شماتوي K2 امكانات و طبقه بندي هاي بيشتري داريد. سايت هايي مثل جگوار با K2 بالا اومدن! اين كامپوننت دوبار جايزه ي بهترين افزونه رودريافت كرده.
اين كامپوننت يه پلاگين براي ويدئو داره كه مشكل ويدئوي شما رو حل مي كنه
سيستم كامنت اختصاصي داره
قابل اتصال به جي دانلود هم هست. در ضمن فيلد اختصاصي داره كه نياز به افزونه ي دانلود رو كم مي كنه
فيلد سفارشي هم داره
150 تا افزونه يتجاري و غيرتجاري داره.
شركت هاي طراحي قالب اكثراً براي اين كامپوننت قالب مي زنن
به نظر شما zoo اينها رو داره؟

در كل من كه خيلي ازش راضي بودم

موفق باشيد

miladfaridnia
03-18-2012, 10:42 AM
منم با این مشکل مواجه شدم یعنی بعد از ویرایش مطلب تو زوو با مشکل تاریخ مواجه میشم اما اگه زبان بخش کاربری و مدیریت رو انگلیسی کنیم این خطا برطرف میشه این مسئله نشون میده که مشکل از فارسی شدن جوملاس.
در ضمن وقتی به مطلب نوشته شده خودم تو جوملا سر میزنم با این پیام مواجه میشم :

Notice: Undefined offset: 68684 in [SiteName]\language\fa-IR\fa-IR.localise.php on line 106

این هم یه دلیل دیگه واسه این که مشکل از "فارسی سازی" جوملاس و ربطی به خود جوملا و زوو نداره.
باز هم در ضمن من این مشکل تاریخ رو در یه کامپوننت دیگه به نام "Frontpage Slideshow" هم دیدم.
دو تا ایده که به ذهنم رسید واسه حل این مشکل :
اول این که برم فایل های زبان یکی دیگه از جوملا های فارسی رو جایگزین این فایلا بکنم.
یا این که منتظر وایسم تا یکی این مشکلو حل کنه.

نکته دیگه این که K2 خیلی خوبه ولی من کل سایتو رو زوو بستم و الان دیگه واسه کوچ کردن به یه کامپوننت دیگه خیلی دیره.
خواهشا یه نفر این یه راه حل درست حسابی معرفی کنه.

راستی من هم جوملا هم زوو و هم فایر فاکس و هم ویندوز!!! و هم هرچی به فکرم میرسید رو آپدیت کردم مشکل از اینا نیس.

safajuy
03-18-2012, 10:54 AM
سلام

این هم یه دلیل دیگه واسه این که مشکل از "فارسی سازی" جوملاس و ربطی به خود جوملا و زوو نداره.

خير- فايل تقويم كاملاً مستقل هست و در سورس جوملا دست برده نشده

اگر دقت كرده باشيد zoo تقويم جداگانه اي داره. اين تقويم جداگانه هيچ ارتباطي با خود جوملا نداره.

دو تا راهداريد:
1) خودتون شمسيش كنيد
2) روشي كه در بالاگفته شده بود رو براي كليه ي فايل هاي view تكرار كنيد. مسلماً فقط همون فايل نيست فايل هاي زيادي وجود دارند.

مورد دوم نياز به حوصله داره و خودتون بايد انجامش بديد

موفق باشيد

armin100
03-18-2012, 11:11 AM
فايل تقويم كاملاً مستقل هست و در سورس جوملا دست برده نشده
اگر دقت كرده باشيد zoo تقويم جداگانه اي داره. اين تقويم جداگانه هيچ ارتباطي با خود جوملا نداره.

دوست عزیز، من از zoo استفاده نکردم، اما توی جوملا 2.5 هنگام استفاده از کامپوننت Frontpage Slideshow به این مشکل خوردم که به نظر می رسه مرتبط با تاریخ باشه:

DateTime::__construct() [datetime.--construct]: Failed to parse time string Unexpected character

اگر مشکل از zoo هست، چرا این مشکل با کامپوننت های دیگه هم وجود داره؟

miladfaridnia
03-18-2012, 11:13 AM
خير- فايل تقويم كاملاً مستقل هست و در سورس جوملا دست برده نشده

دو تا راهداريد:
1) خودتون شمسيش كنيد
2) روشي كه در بالاگفته شده بود رو براي كليه ي فايل هاي view تكرار كنيد. مسلماً فقط همون فايل نيست فايل هاي زيادي وجود دارند.

مورد دوم نياز به حوصله داره و خودتون بايد انجامش بديد

موفق باشيد

آره منم همینو میگم سورس جوملا مشکلی نداره مشکل "فارسی سازی یا شمسی سازیه"
آخه پیامی که تو سایت به من میده اشاره داره به فایل های زبان فارسی جوملا:

Notice: Undefined offset: 68684 in ...\language\fa-IR\fa-IR.localise.php on line 106

که تو خط 106 با این عبارت مواجه میشیم :

$return = str_replace(self::MONTH_NAME, self::$month_names[$m-1] , $return);

و تازه وقتی زبانو انگلیسی می کنیم مشکل کاملا حل میشه.
به هر حال با تشکر بسیار از پیگیریتون
تو کمتر فروم فارسی دیدم که اینقدر پیگیر مشکلات کاربرا هستن.
اگه راه حل ساده تری هم پیدا کردین ما رو بی خبر نذارین.

safajuy
03-18-2012, 11:20 AM
من اين مشكل رو الان بررسي كردم و مشكلي كه شماميفرماييد رونداشتم

سه تا آيتم ساختم
هر سه آيتم رو ويرايش كردم و مجدداً ذخيره كردم

ولي هيچ خطايي نداد.
شما جوملاتون رو ارتقا داديد؟

miladfaridnia
03-18-2012, 12:08 PM

سه تا آيتم ساختم

ولي هيچ خطايي نداد.

بله ارتقا دادم ولی بعد از ویرایش و ذخیره کردن دوباره ، پیام خطا میده.
Joomla! 2.5.2 Stable

miladfaridnia
03-18-2012, 12:22 PM

سه تا آيتم ساختم

ولي هيچ خطايي نداد.

من دوباره بررسی کردم بعد از ساخت آیتم و ویرایش دوباره به قسمت تاریخ آیتمتون یه نگاه بندازید.
یه چیزی شبیه این نمیبینید؟
-2674-68685-06
اینجاس که تازه مشکل شروع میشه و اون پیام کذایی ظاهر میشه.

miladfaridnia
03-18-2012, 12:38 PM
یه خبر خوب فک کنم یه راه حل خیلی ساده پیدا کردم.
اگه بعدش وقت ویرایش آیتم، "تاریخ رو در قسمت جزئیات به صورت دستی انتخاب کنید" مشکل حل میشه. فقط دقت کنید هر بار خواستید مطلب رو ویرایش کنید حتما تاریخ رو دستی انتخاب کنید.
امیدوارم مشکل حل شده باشه من بازم بررسی میکنم اگه مشکل حل نشده بود برمیگردم.
از آقا مصطفی هم که این تاپیک رو ساختن بسیار سپاسگزارم.

Mostafa3D
03-18-2012, 01:29 PM
یه خبر خوب فک کنم یه راه حل خیلی ساده پیدا کردم.
اگه بعدش وقت ویرایش آیتم، "تاریخ رو در قسمت جزئیات به صورت دستی انتخاب کنید" مشکل حل میشه. فقط دقت کنید هر بار خواستید مطلب رو ویرایش کنید حتما تاریخ رو دستی انتخاب کنید.
امیدوارم مشکل حل شده باشه من بازم بررسی میکنم اگه مشکل حل نشده بود برمیگردم.
از آقا مصطفی هم که این تاپیک رو ساختن بسیار سپاسگزارم.

راستش منم اول فکر میکردم مشکل از تاریخ جلالی جوملاست
ولی اینطور نیست !!! برای حرفم دلیل دارم ( البته با راهنمایی های خوب آقای صفاجوی عزیز )

همونطوری که در صفحه اول گفتم این مشکل فقط برای ورژن 1.7 به بعد هست
خب حالا شما هر دو نسخه zoo رو دانلود ، یعنی Zoo-J15 و Zoo-j25 و فایلهای default.php هر دو رو باهم مقایسه کن
خیلی باهم متفاوتن ، همونطور که آقای صفاجوی هم گفتن از نسخه 1.6 به بعد خیلی از کامپوننت ها از خودشون تاریخ میسازن
میلاد جان اگه قرار باشه شما هر دفعه تاریخ رو بصورت دستی وارد کنی دیگه نیازی نبود که خط 222 فایل default.php رو تغییر بدی ، فقط کافی بود برای ساخت آیتم جدید تاریخ رو به میلادی بزنی و تمام . اونوقت بعد از ذخیره تاریخ خود به خود شمسی میشد .
اما در باره این کامپوننت و راه حلی که آقای صفاجوی گفتن باید بگم که تنها فایل default.php کافی نیست . در همون پوشه یه فایل دیگه ای هم به نام edit.php وجود داره که باید توابع فراخوانی تاریخش تصحیح شه . من درحال درست کردن این کامپوننت هستم و وقتی که کامل شد اونو برای دانلود رایگان در اختیار همه قرار میدم .

ولی الان به یک مشکل خوردم که امیدوارم با راهنمایی های اساتید حل شه .
مشکل اینه :

بعد از اینکه کد خط 222 فایل default.php رو تغییر میدیم ، بعد از ایجاد آیتم جدید تاریخ بصورت صحیح درج میشه اما اگه توجه کرده باشید وقتی دارید یک آیتم جدید ایجاد میکنید ، تاریخ رو هر عددی بزنیم بازم تاریخ امروز میخوره ، یعنی یه جورایی نمیشه تاریخ رو بصورت دستی تغییر داد .
و مشکل بعد همونطور که قبلا هم گفتم اگه Display Erorr روشن باشه کامپوننت با یه سری خطاها مواجه میشه که مربوط به همون خط 222 هستش ، البته اگه Display Erorr خاموش باشه همه چیز عادی به نظر میاد ولی این مورد نگران کننده است ، عکس زیر رو ببینید :

بازم ممنون

firoozmandan
03-18-2012, 01:36 PM
سلام

خوشحالم که به این نتیجه رسیدید و متوجه صحبت ما شدید که از ابتدا می گفتیم مشکل از سمت هسته جوملا نیست و ممنون از اینکه تجربه خود را با دیگر دوستان در میان گذاشتید.

پیشنهاد من برای این مورد درخواست از خود گسترش دهنده ( zoo ) برای استفاده از توابع تاریخ جوملاست. ممکنه شما الان این مشکل رو حل کنید اما با اومدن نسخه جدید zoo باز با همین مشکل مواجه بشید و این داستان با هر نسخه جدید کامپوننت ادامه خواهد داشت اما اگر گسترش دهنده از توابع تاریخ جوملا استفاده کند این مشکل برای همیشه حل خواهد شد

یا علی

Mostafa3D
03-18-2012, 01:46 PM
سلام

خوشحالم که به این نتیجه رسیدید و متوجه صحبت ما شدید که از ابتدا می گفتیم مشکل از سمت هسته جوملا نیست و ممنون از اینکه تجربه خود را با دیگر دوستان در میان گذاشتید.

پیشنهاد من برای این مورد درخواست از خود گسترش دهنده ( zoo ) برای استفاده از توابع تاریخ جوملاست. ممکنه شما الان این مشکل رو حل کنید اما با اومدن نسخه جدید zoo باز با همین مشکل مواجه بشید و این داستان با هر نسخه جدید کامپوننت ادامه خواهد داشت اما اگر گسترش دهنده از توابع تاریخ جوملا استفاده کند این مشکل برای همیشه حل خواهد شد

یا علی

اتفاقا دقیقا منم توی همین فکر بودم
چون کامپوننت zoo هر دو سه روز یکبار آپدیت جدید میده و خیلی از مشکلاتش رو برطرف میکنه ، و همونطور که گفتید اگه قرار باشه برای هر آپدیت ما این فایلها رو تغییر بدیم نمیشه .
ولی مشکل اینجاست که من زبانم اصلا خوب نیست ، و پشتیبانی Yootheme هم خیلی به فکر اینکه مشکل ما رو حل بکنند نیستن چون براشون ایمیل زدم اما جوابی ندادن ، نمیدونم شاید منظورم رو متوجه نشدن . ولی شاید اگه شما آقای فیروزمندان به عنوان یک عضو رسمی گسترش جوملا ازشون درخواست کنید حرف شما رو گوش کنند .
ممنون

firoozmandan
03-18-2012, 01:52 PM
سلام

برای اینکار بهترین راه اینه که در انجمنشون پستی بزنید و در همین جا اعلام کنید که همه دوستانی که مشکل دارند در زیر اون تاپیک درخواست کنند.
این تیم قطعا با مشاهده تعداد افرادی که چنین مشکلی دارند حتما در صدد حل مشکل بر خواهند آمد.

ایمیل تاثیر کمتری خواهد داشت.

یا علی

Mostafa3D
03-18-2012, 01:57 PM
سلام

برای اینکار بهترین راه اینه که در انجمنشون پستی بزنید و در همین جا اعلام کنید که همه دوستانی که مشکل دارند در زیر اون تاپیک درخواست کنند.
این تیم قطعا با مشاهده تعداد افرادی که چنین مشکلی دارند حتما در صدد حل مشکل بر خواهند آمد.

ایمیل تاثیر کمتری خواهد داشت.

یا علی

شرکت Yootheme انجمن نداره
فقط یه سیستم پرسش و پاسخ داره که اونم فقط برای اعضاست

firoozmandan
03-18-2012, 02:09 PM
این موضوع را در <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> مطرح کنید
و لینک تاپیکش رو در ادامه قرار بدید و از بقیه دوستانی که مشکل مشابه دارند درخواست کنید که در ادامه همان تاپیک مشکل را بنویسند .

انشالله من هم با بالا رفتن تعداد پست در تاپیک مذکور براشون ایمیل می زنم.
امیدوارم بتونیم نتیجه بگیریم

یا علی

safajuy
03-18-2012, 02:27 PM
سلام مجدد

علت اين تاريخ هاي استفاده شده در K2 و zoo و سير كامپوننت ها اين هستش كه تاريخ جديد جوملا 2.5 بصورت طولاني نوشته ميشه. بطوري كه از كادر بيرون ميزنه. اونها هم اومدن و از تاريخ خودشون استفاده كردند و اين مشكلات رو بوجود آورده

هدف من اين بود كه ديگه تاريخ بصورتدستي وارد نشه و اتوماتيك سوييچ كنه روي جلالي.
من آخرين نسخه ش رو كه نصب كرده بودم معلوم بود كه اين كامپوننت ناقض هست هنوز(ترجمه نشدن خيلي از استرينگ ها گوياي اين قضيه بود)
موردي هم كه گفتم بايد تغيير بديد فقط توي اين دوتا فايل نيست. هرجايي كه شما فكر كنيد تاريخ داره اين مورد تكرار شده.

موفق باشيد

Mostafa3D
05-03-2012, 12:53 AM
سلام
این تاپیک برای خیلی وقت پیشه و من اونو دوباره اوردمش بالا که به مشکلش رسیدگی کنیم

بینید بحثی که قبلا پیش رفتیم تا اونجا رسید که مشکل از خود کامپوننت بود و اینکه فایلی به نام default.php وجود داره که باید ویرایش بشه و همونطوری که قبلا هم گقتیم این کامپوننت در جوملا 1.5 مشکلی نداره
وقتی که من فایلهای default.php مخصوص جوملا 1.5 و 2.5 کامپوننت zoo رو بررسی کردم دیدم تفاوتهای زیادی بینشون وجود داره و این نتیجه رو گرفتیم که مشکل از کامپوننت
ولی دو روز پیش شرکت YooTheme ورژن جدید از این کامپوننت رو منتشر کرد ، یعنی ورژن 2.5.17 و نکته جالب اون اینه که حالا فایلهای default.php نسخه 1.5 و 2.5 دقیقا مثل همدیگه هستن و هیچ تفاوتی با هم ندارن و نکته جالبتر اینکه باز هم نسخه 1.5 با تاریخ هیچ مشکلی نداره و 2.5 همچنان مشکل داره

حالا اینجا یه سوال پیش میاد که آیا هنوز هم مشکل از کامپوننته ؟؟؟!!!

safajuy
05-03-2012, 05:41 AM
سلام

اينكه شما اين دو فايل رو بررسي كرديد و هر دو فايل يكي بودند دليلي براين كه مشكل از تاريخ جوملا بودهنداره

سؤال من اين هست كه آيا تاريخ در بخش عضويت كاربران شمسيه؟
آيا تاريخ توي مطالب جوملا شمسيه؟
آيا تاريخ توي بعضي از كامپوننت هامثل jomsocial شمسيه؟

پاسخ اين سؤالات مثبته

بنا بر اين دوتا نتيجه ميشه برداشت كرد:
1)كامپوننت zoo ايراد داره و هسته بدون مشكل هست
2)كامپوننت zoo مشكل نداره و هسته جوملا ايراد داره!!

zoo نسخه ي جديدش رو تست نكردم. اگر مشكلش رو باتصوير نشون بديد بهتر مي تونيم تشخيص بديم كه اشكال از كجاست.

موفق باشيد

Mostafa3D
05-04-2012, 03:17 AM
سلام

اينكه شما اين دو فايل رو بررسي كرديد و هر دو فايل يكي بودند دليلي براين كه مشكل از تاريخ جوملا بودهنداره

سؤال من اين هست كه آيا تاريخ در بخش عضويت كاربران شمسيه؟
آيا تاريخ توي مطالب جوملا شمسيه؟
آيا تاريخ توي بعضي از كامپوننت هامثل jomsocial شمسيه؟

پاسخ اين سؤالات مثبته

بنا بر اين دوتا نتيجه ميشه برداشت كرد:
1)كامپوننت zoo ايراد داره و هسته بدون مشكل هست
2)كامپوننت zoo مشكل نداره و هسته جوملا ايراد داره!!

zoo نسخه ي جديدش رو تست نكردم. اگر مشكلش رو باتصوير نشون بديد بهتر مي تونيم تشخيص بديم كه اشكال از كجاست.

موفق باشيد

سلام
آقای صفاجوی من قصد تخریب زحماتتون رو ندارم ، شما چرا اینقدر سریع جبهه میگیرید ؟ من فقط قصد دارم مشکل رفع بشه
نیازی به تصویر مشکل zoo نیست ، مشکلش دقیقا مثل همون اول یعنی همون عکسهایی که صفحه اول گذاشتم .
یه سوال : اگه اشتباه نکنم تاریخ جلالی جوملا 1.6 به بعد دو تا فایل جاوا هستش ؟ درسته ؟ توی جوملا 1.5 از جاوا استفاده نشده بود نه ؟
یه مساله دیگه : شما یه چیزی رو دقت کردید ؟ توی خود جوملا وقتی یه مطلب رو ایجاد میکنید و یه تاریخ انتشار رو براش تعیین میکنید ( به شمسی ) تا اینجای کار درست ولی وقتی روی دکمه ذخیره و یا ذخیره و بستن کلیک میکنید روی تاریخ دقت کنید ! تبدیل میشه به میلادی !!! البته درسته که به شمسی ذخیره میشه ولی چرا وقتی روی دکمه ذخیره کلیک میکنیم یه دفعه تبدیل میشه به میلادی ؟ شاید مشکل کامپوننت ها هم همین باشه . هنگام ذخیره تاریخ خود به خود تبدیل میشه و مثلا خراب میشه ! نمیدونم شاید !!!

به هر حال از توجهتون ممنون

safajuy
05-04-2012, 05:11 AM
سلام

بحث جبهه گيري نيست. كلاً مااين مشكل رو توي جوملا 2.5 داشتيم. افراد زيادي گفتند كه تقويم ايراد داره. ولي ما اثبات كرديم كه در موارد پيش فرض مشكلي نبوده

تاريخ جوملا براي اون حالت جاوااسكريپت فقط براي تغيير شكل ساختاري اون تقويم هستش. به فايل php هم داريم كه اون وظيفه ي تغيير فايل اي غير جاوا رو داره

در مورد اين چيزي كه گفتيد درسته. موقع ذخيره كردناول بصورت ميلادي در مياد و بعد شمسي ميشه. ما نمي تونيم توي جداول ديتابيسمون تاريخي رو به صورت شمسي وارد كنيم(البته كار نشد نداره و شما مي تونيد تابع شمسي رو روي هاسستون نصب كنيد و از جوملاي انگليسي استفاده كنيد بدون اينكه پلاگيني نصب كنيد تاريخ شما شمسيه)
تاريخ ها به ميلادي ذخيره ميشن و اون فايل جاوا وظيفه ش اينه كه شمايل ميلادي رو بهشمسي تبديل كنه.توي 1.5 اين سازگاري بيشتر بود ولي توي 1.6 به بعد اين سازگاري با تقويم ها كم شده و يك مشكلاتي رو بوجود مياره. نمونه ش همين K2 هست كه حتماً بايد روي دكمه ي امروز كليك كني تا تاريخ درست رو نمايش بده و خودش اتوماتيك تغيير نميده!

با اين حال ما پيگير اين مشكلات هستيم.

در ضمن نسخه ي جديد K2 مشكلش رو حل كرده و من مشكلي توي اون نديدم(فعلاً). با يك ريپورت خودشون متوجه شدند كه كارشون كجاش ايراد داره. ولي zoo رو نمي دونم چرا اينقدر تعلل مي كنه توي اين كارا

Mostafa3D
05-15-2012, 01:57 PM
سلام
بازم این تاپیک رو اوردم بالا تا به سری باگ های جدیدی که با تاریخ برخورد کردم رو بگم

من یه جوملا 2.5.4 ( نسخه امیر کبیر ) رو از همینجا یعنی جوملا فارسی دانلود و بر روی لوکال هاست نصب کردم . حالا یه چیزی رو توجه کردید ؟ وقتی که جوملا رو نصب میکنید یه سری مطالب پیشفرض در باره امیر کبیر توی مدیریت مطالب وجود داره و اگه به تاریخ مطلب "زندگی نامه امیر کبیر" توجه کنید میبینید که تاریخ بصورت عجیبی درج شده ، یعنی مثل همون مشکل زوو خودمون . به عکس زیر توجه کنید :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

البته اینم بگم وقتی اون مطلب رو ویرایش کنید میتونید تاریخ رو تصحیح کنید ، ولی چیزی که میخوام بگم اینه که این مشکل قبلا در مطالب جوملا هم وجود داشته و ممکنه الان تاریخ برای com_content سالم باشه ولی برای com_zoo نه . شاید ، نمیدونم !!!

باگ دومی که من بهش برخوردم جالبه . یکی ازمطالب پیشفرض جوملا فارسی رو ویرایش کنید . مثلا مطلب "اقدامات و رخدادها" . خب حالا به قسمت تاریخ نگاه کنید : عکس زیر رو ببینید :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

تا اینجای کار که خوبه . حالا در همون صفحه ویرایش مطلب بدون اینکه مطلب رو ذخیره کنید کلید F5 رو یکبار بزنید . یعنی صفحه رو یکبار رفرش کنید . حالا عکس زیر رو ببینید :

جالبه نه ؟ یه جور باگ به نظر میرسه ! جالبه که اینم بدونید دقیقا همین مشکل توی کامپوننت JoomSport وجود داره . یعنی تاریخ مثلا مسابقات لیگ بعد از ذخیره به همین صورت درمیاد . من این مثال رو با کامپوننت خود جوملا ( محتوا ) مثال زدم تا این شبهه بوجود نیاد که مشکل از کامپوننت .

انشاالله در آینده توی همین تاپیک مشکل دقیق و کامل JoomSport رو با تصاویر میزارم .

بازم تاکید میکنم که من قصد تخریب ندارم و مدیران عزیز ناراحت نشن . من فقط میخوام این مشکل برطرف بشه و انشاالله یک تاریخ بی نقص مثل جوملا 1.5 داشته باشیم

ممنون بابت مطاله این مطالب .

safajuy
05-16-2012, 06:44 AM
سلام

در مورد تاريخ مطلب امير كبير اين مشكل براي نسخه ي 2.5.1 و 2.5.2 وجود داشته ولي الان مرتفع شده

اون مطلب هم از اون موقع مونده و تغييري نكرده!

در مورد دومي هم بررسي خواهيم كرد. اگر يادتون باشه قبلاض هم گفتم كه تقويم شمسي روي ميلادي خوب فوكوس نمي كنه!

همه ي افزونه ها اين مشكل رو دارند . بايد آپتايمز بشن.

به هر حال ما اين مورد رو بررسي خواهيم كرد و در اسرع وقت اطلاع خواهيم داد

ممنون از شما به خاطر وقتي كه گذاشتيد براي اشكال يابي

موفق باشيد

Mostafa3D
05-16-2012, 03:08 PM
در مورد تاريخ مطلب امير كبير اين مشكل براي نسخه ي 2.5.1 و 2.5.2 وجود داشته ولي الان مرتفع شده

اون مطلب هم از اون موقع مونده و تغييري نكرده!

بله میدونم ، فقط به عنوان مثال گفتم . یعنی منظورم این بود که این مشکل درج تاریخ بصورت عجب مثلا 773 و ... بین همه اینا به یک شکل هستش .

در مورد دومي هم بررسي خواهيم كرد. اگر يادتون باشه قبلاض هم گفتم كه تقويم شمسي روي ميلادي خوب فوكوس نمي كنه!

همه ي افزونه ها اين مشكل رو دارند . بايد آپتايمز بشن.

البته امیدوارم که تونسته باشم منظورم رو از این مثال ها برسونم . اینکه وسط ویرایش مطلب اگه کلید f5 و یا همون رفرش رو بزنیم و تاریخ به هم میریزه مهم نیست ، مهم اونجاست که این یه جور باگه و احتمالا مشکلی که در کامپوننت های مثل zoo و K2 و JoomSort داریم به این مورد ربط داره . چون هیچوقت هیچکس نیازی نداره تا وسط ویرایش مطلب کلید F5 رو بزنه :g: .

به هر حال ما اين مورد رو بررسي خواهيم كرد و در اسرع وقت اطلاع خواهيم داد

ممنون از شما به خاطر وقتي كه گذاشتيد براي اشكال يابي

خیلی خیلی ممنونم آقای صفاجوی عزیز . واقعا ممنونم .

Mostafa3D
05-27-2012, 02:39 PM
سلامی دوباره

دوستان راه حلی برای رفع این مشکل یافت نشد

چون شدیدا نیاز به بروزرسانی سایتم از 1.5 به 2.5 رو دارم

ممنون میشم اگه یه خبری به ما هم بدید

مرسی

safajuy
05-27-2012, 04:02 PM
سلام

مشكلات به تيم جوملا گزارش شده و اميدواريم توي نسخه ي جديد اين مشكلات رفع بشه

موفق باشيد

Mostafa3D
05-28-2012, 10:49 PM
یه نکته دیگه ای که دیدم اینکه مشکل به هم رختگی تاریخ هنگام رفرش کردن که در این پست (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) توضیح دادم ، توی ورژن انگلیسی نیست ، یعنی اگه زبان مدیریت رو روی انگلیسی بزارید و تاریخ که بصورت پیشفرض میلادی هستش هنگام رفرش تاریخ عوض نمیشه و ثابته .

مشكلات به تيم جوملا گزارش شده و اميدواريم توي نسخه ي جديد اين مشكلات رفع بشه

توی نسخه بعدی جوملا ، یعنی جوملا 2.5.5 ؟ درسته ؟ این نسخه کی منتشر میشه ؟ خبری ازش نیست ؟ اگه توی نسخه بعد درست نشه چی ؟ :shocked:

ولی اگه درست بشه خیلی عالیه :ghelgheli:

بازم ممنون

novinfard
05-29-2012, 05:42 AM
یه نکته دیگه ای که دیدم اینکه مشکل به هم رختگی تاریخ هنگام رفرش کردن که در این پست (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) توضیح دادم ، توی ورژن انگلیسی نیست ، یعنی اگه زبان مدیریت رو روی انگلیسی بزارید و تاریخ که بصورت پیشفرض میلادی هستش هنگام رفرش تاریخ عوض نمیشه و ثابته .

توی نسخه بعدی جوملا ، یعنی جوملا 2.5.5 ؟ درسته ؟ این نسخه کی منتشر میشه ؟ خبری ازش نیست ؟ اگه توی نسخه بعد درست نشه چی ؟ :shocked:

بازم ممنون

نسخه 2.5.5 به زودی بر اساس development strategy پروژه ه ی جوملا به زودی منتشر میشه.

مدیران پروژه هستند که تصمیمات را می گیرند که چه تغییراتی رخ بده.

firoozmandan
05-30-2012, 07:51 AM
یه نکته دیگه ای که دیدم اینکه مشکل به هم رختگی تاریخ هنگام رفرش کردن که در این پست (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>مشکل-با-تاریخ-جلالی-جوملا?p=206407&viewfull=1#post206407) توضیح دادم ، توی ورژن انگلیسی نیست ، یعنی اگه زبان مدیریت رو روی انگلیسی بزارید و تاریخ که بصورت پیشفرض میلادی هستش هنگام رفرش تاریخ عوض نمیشه و ثابته .

بازم ممنون

سلام

خیر در نسخه 2.5.5 حل نشده
جوملا 2.5.5 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) در ماه June منتشر میشه

پیگیر این موضوع هستیم و انشالله شاهد حل شدن اون در نسخه های بعدی خواهیم بود.

یا علی

Mostafa3D
05-30-2012, 04:06 PM
سلام

خیر در نسخه 2.5.5 حل نشده
جوملا 2.5.5 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) باید در ماه June منتشر میشه

پیگیر این موضوع هستیم و انشالله شاهد حل شدن اون در نسخه های بعدی خواهیم بود.

یا علی

واااااااای نه . پس باید منتظر بمونیم .

ولی کار جوملا فارسی درسته ، من باور دارم این مشکل رو بالاخره مثل هلو حلش میکنه ( چاپلوسی رو حال کردید ؟ :g: )

کلا خیلی خیلی چاکریم

Mostafa3D
06-12-2012, 06:59 PM
یه چیزی رو دقت کردید ؟
تمام سایتهایی که الان ادعای فارسی سازی جوملا رو دارن ، دقیقا از فایلهای شما کپی برمیدارن .
مثلا همین فایلهای جاوا تاریخشون رو که چک کردم دقیقا فایل تاریخ شماست و فایلها ini هم همینطور ، فقط اسم "جوملا فارسی" حذف شده و شده اسم خودشون .

Mostafa3D
06-27-2012, 08:45 AM
سلام
یه سوال : در نسخه 2.5.6 این مورد رفع نشده ؟

hamidnpc
06-27-2012, 09:08 PM
خواهش می کنم یک کاری کنید دوستان توی 2.5.6 حل شده؟

Mostafa3D
06-30-2012, 01:52 PM
دوستان ظاهرا جوملا 3 در راهه
هنوز راهی برای رفع این مشکل پبدا نشده ؟
آیا میشه از جوملا 1.5 مستقیم به 3 کوچ کرد ؟

ممنون

firoozmandan
07-01-2012, 03:09 PM
یه چیزی رو دقت کردید ؟
تمام سایتهایی که الان ادعای فارسی سازی جوملا رو دارن ، دقیقا از فایلهای شما کپی برمیدارن .
مثلا همین فایلهای جاوا تاریخشون رو که چک کردم دقیقا فایل تاریخ شماست و فایلها ini هم همینطور ، فقط اسم "جوملا فارسی" حذف شده و شده اسم خودشون .

سلام

بله متوجه این امر هستیم. اگر دقت کرده باشید همیشه این سایت ها نسخه های خود را بعد از انتشار جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) منتشر می کنند چرا که ابتدا باید نسخه جدید را از سایت ما دانلود کرده و اقدام به تغییر کپی رایت کنند.
خوشبختانه از نسخه 1.7 اقداماتی جهت مشخص شدن نسخ حتی با تغییر کپی رایت انجام داده ایم که به آسانی مشخص می شود که نسخه منتشر شده توسط آنها در واقع جوملای فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) است که حتی در بعضی اوقات با تغییرات ناشیانه باعث اختلال در کارکرد نسخه مورد نظر می شوند.

امیدواریم این گونه سایت ها معنی و مفهوم اپن سرس و قوانین GPL را درک کنند.

یا علی

Mostafa3D
07-03-2012, 11:03 AM
سلام
در انجمن وبسایت اصلی جوملا در همین رابطه یه تاپیکی رو ایجاد کردم

تا الان یکی از مدیران جوملا داره پاسخ منو میده ، اگه هرکسی که تسلط کامل به زبان داره ممنون میشم که بیاد توی اون تاپیک و بتونه منظور منو بصورت روشن بیان کنه .
در کل این بحث داره به یه جاهایی میرسه
امیدوارم که آخرش نگن که نمیشه

Mostafa3D
07-03-2012, 05:11 PM
متاسفانه گفتگو توی سایت جوملا هم به نتیجه ای نرسید و نهایتا به بن بست خورد :

:sad::sad::sad::sad:

Contact the zoo people as I said. They do not use the normal Joomla calendar for their 2.5 version.

ایشون گفتن که با پشتیبانی زوو تماس بگیر در صورتی که این مشکل فقط مربوط به زوو نیست !!!

وقتی با پشتیبانی JoomSport هم صحبت میکردم نهایتا به نتیجه ای نرسیدیم

یعنی هر راهی رو که رفتم انتهاش بازم میرسم به همین جوملا فارسی خودمون

دوستان دستم به دامنتون تروخدا یه کاری بکنید .

Mostafa3D
07-06-2012, 12:34 PM
توی اون تاپیک اولش دوستمون داشت کمک میکرد ولی بعدش که دید مشکل عمیق تر این حرف هاست کلا خودشو کشید کنار

Please contact the developpers of these components.
The issue is not present in joomla core.

برای مثال با K2 هم اوردم ولی میگه برو با پشتیبانی کامپوننت هات حرف بزن به ما ربطی نداره

راستش وقتی میخواستم براش چند تا مثال با K2 بزنم این کامپوننت رو روی 2.5 نصب کردم ، واقعا مشکلا K2 با تاریخ جلالی که فاجعست !!! وقتی میخوای آیتم رو ایجاد کنی روی هر قسمتی که کلیک میکنی تاریخ عوض میشه و مثل رفرش کردن صفحه توی کامپوننت پیشفرض مطالب در جوملاست که اینجا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)توضیح دادم . یعنی اینگار توی New Item در K2 صفحه دائم داره رفرش میشه یا یه چنین چیزی .

دوستان چی کار کنیم ؟؟؟!!! کلا بیخیال جوملا 2.5 بشیم ؟؟؟

novinfard
07-06-2012, 02:03 PM
این مشکل فقط برای این افزونه نیست، بسیاری از افزونه ها هم به این صورت هستند.

دلیلش این هست که موقع ذخیره سازی اطلاعات وقتی از کلاس JDate استفاده میشه، تاریخ رو به صورت شمسی درمیاره و به این صورت می خواهد در جدوال پایگاه داده ذخیره کند. ولی این تاریخ برای پایگاه داده تعریف نشده است و با 00-00-0000 00:00 یا NullDate ذخیره می شود.حال وقتی دوباره کلاس JDate برای نمایش همون تاریخ استفاده میشه، همون نتیجه ای رو نشون میده که در تصاویر نشون دادید.

در نتیجه قطعا این مشکل از بابت تیم جوملا فارسی نیست.

پیروز باشید

Mostafa3D
07-06-2012, 06:33 PM
این مشکل فقط برای این افزونه نیست، بسیاری از افزونه ها هم به این صورت هستند.

دلیلش این هست که موقع ذخیره سازی اطلاعات وقتی از کلاس JDate استفاده میشه، تاریخ رو به صورت شمسی درمیاره و به این صورت می خواهد در جدوال پایگاه داده ذخیره کند. ولی این تاریخ برای پایگاه داده تعریف نشده است و با 00-00-0000 00:00 یا NullDate ذخیره می شود.حال وقتی دوباره کلاس JDate برای نمایش همون تاریخ استفاده میشه، همون نتیجه ای رو نشون میده که در تصاویر نشون دادید.

در نتیجه قطعا این مشکل از بابت تیم جوملا فارسی نیست.

پیروز باشید

آره خب دقیقا خیلی از کامپوننت ها و ماژول ها در 1.6+ این مشکل رو دارن .

اگه مشکل از جوملا فارسی هم نباشه بازم ما ها ( کاربران جوملا ) هیج جایی جز اینجا نمیشناسیم که بیایم التماس کنیم :g: .

سایت اصلی جوملا و همینطور سایت های سازندگان کامپوننت ها که به کفششون حساب نمیکنن تاریخ جلالی رو . مثلا سایت جوملا رو که دیدید آخرش گفت به ما ربطی نداره . با پشتیبانی JoomSport هم صحبت کردم و آخرش گفت به ما ربطی نداره . پشتیبانی زوو که کلا جواب منو نمیدن .

حالا بازم زوو قابل تحمل تره . K2 که دیگه هیچی . یعنی کاربران K2 باید رسما قید جوملا 2.5 رو بزنن .

نمیدونم ولی ای کاش مدیران جوملا فارسی یه فکری بابت این مشکل میکردن :sad:

Mostafa3D
07-12-2012, 07:32 PM
همین الان ZOO نسخه 2.6 منتشر شد

برای جوملا 2.5 رو تست کردم ولی همچنان مشکل پابرجاست :sad:

Mostafa3D
07-15-2012, 01:31 AM
مدیران عزیز جوملا فارسی
میدونم که با این تاپیک شدم سوهان مغزتون ، واقعا شرمندم ولی باور بفرمایید خیلی کارم گیره به خدا
روزی هزار بار به Yootheme و این تاپیک سرمیزنم
واقعا نیاز به جوملا 2.5 دارم . من از شما خواهش میکنم یه نیم نگاهی هم به این تایک بندازید

من قول میدم که از خجالتتون دربیام
به عنوان مثال میتونم پشتیبانی فارسی سازی تعدادی از کامپوننت های بخش "افزونه های جوملا فارسی" رو بعهده بگیرم و ساپورت کنم
کامپوننت هایی مثل :
ZOO
Kunena
Joomshoping
RSForm
و...

و یا مثلا روزی چند ساعت پشتیبانی کاربران انجمن جوملا فارسی رو بعده بگیرم و توی انجمن تا اونجایی که بتونم به کاربران تازه وارد کمک کنم

من واقعا منتظرم ..............

ممنون

Mostafa3D
07-15-2012, 07:25 PM
ممنون بابت توجهتون

Mostafa3D
07-19-2012, 05:06 AM
سلام
یه مجموعه ای از جاوا اسکریپت های تاریخ رو توی اینترنت پیدا کردم و براتون آپلودش کردم
توی این پکیج جاوااسکریپت تاریخ جلالی هم وجود داره
مدیران عزیز لطفا یه نگاهی به این فایلها بندازید شاید بشه این مشکل رو رفع کردن
من یه دنیا ممنون میشم

jquery.calendars.package-1.1.4.zip - 347.4 Kb (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

بازم ممنون

safajuy
07-19-2012, 08:25 AM
سلام
مشكل تاريخ همونطوركه توي انتشار جوملای فارسي گفته شد مربوط به جوملاست. علت اين هم عدم فوكوس صحيح جاوا اسكريپت روي calender هست و براي اينكار راه حل هايي به سايت اصليجوملا گزارش شده. درصورتي كه اين كار توسط تيم جوملا انجام بشه مشكل تقويم درتمام افزونه ها حل خواهد شد
درضمن فايلي هم كه گذاشتيد پسورد مي خواد. هرچندنيازي به اين calender ها نيست!

موفق باشيد

Mostafa3D
07-19-2012, 01:35 PM
سلام
مشكل تاريخ همونطوركه توي انتشار جوملای فارسي گفته شد مربوط به جوملاست. علت اين هم عدم فوكوس صحيح جاوا اسكريپت روي calender هست و براي اينكار راه حل هايي به سايت اصليجوملا گزارش شده. درصورتي كه اين كار توسط تيم جوملا انجام بشه مشكل تقويم درتمام افزونه ها حل خواهد شد
درضمن فايلي هم كه گذاشتيد پسورد مي خواد. هرچندنيازي به اين calender ها نيست!

موفق باشيد

دم شما گرم آقای صفاجوی عزیز که پاسخ دادید
دیگه داشتم نا امید میشم که کسی توی این تاپیک به من پاسخ بده

یعنی به نظرتون جوملا این مشکل رو حل میکنه ؟ آخه اونطوری که اون یارو توی انجمن گفتگو Joomla صحبت میکرد به نظر میرسید هیچ اهمیتی براش نداره .
نسخه جدید جوملا کی منتشر میشه ؟ یعنی 2.5.7 ؟ اگه قرار باشه درست بشه توی نسخه بعدی درست میشه . و اگه توی نسخه بعدی درست نشه کلا دیگه نباید به درست شدنش امیدی داشت درسته ؟

درباره اون لینک هم شرمنده من پسوردی روش نزاشتم اون سایت آپلود از خودش پسورد گزاشته که اصلا نمیدونم چی هست . فایل روی مدیافایر براتون آپ کردم
آقای صفاجوی عزیز اگه دانلود کنید و نگاهی بهش بندازید بد نیست . ممنون میشم

بازم یه دنیا ممنون از شما دوست عزیز

Mostafa3D
07-28-2012, 12:51 AM
دوستان یه سوال
آیا این مشکل در جوملا نسخه 3 حل شده ؟
راستش الان جوملا 3 آلفا 1 منتشر شده ولی برای دانلود عمومی نیست و فقط گسترش دهندگان میتونن دانلود کنن .
حالا میخواستم بدونم آیا این مشکل تاریخ در نسخه 3 حل نشده ؟

ممنون

Mostafa3D
08-03-2012, 12:25 AM
سلام
جوملا 3.0 آلفا 1 رو دانلود و بر روی لوکال نصب کردم .
خب اول اینکه هیچ تغییری من که توش ندیدم ، یعنی انگار همون جوملا 2.5 ــه ؟؟؟!!!
بعد از نصب جوملا 3.0 پکیج فارسی ساز fa-IR_joomla_lang_full_2.5.6v2 رو روش نصب کردم و خوشبختانه نصب و فعال شد .
ولی خب همونطوری که انتظارش هم میرفت نه ZOO روش نصب شد و نه K2 !
ولی حالا من اینو میخوام بگم که بعد از نصب فارسی ساز رفتم توی قسمت مطالب و یه مطلب جدید ایجاد کردم و دقیقا همون تستی که توی این پست (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) نوشتم رو روش انجام دادم و متاسفانه همچنان مشکل پابرجاست !!! :cry: و به احتمال 99.99 درصد در جوملا 3.0 مشکل در K2 و zoo و Joomsport و... هم همچنان وجود داره .
دوستان تروخدا یکی یه کاری بکنه چون اگه همینطوری پیش بره جوملا 3.0 که خوبه فکر کنم تا جوملا 30.0 هم ما این مشکل رو داشته باشیم .
ممنون از توجهتون

firoozmandan
08-03-2012, 07:44 AM
سلام

مصطفی عزیز
همانطور که قبلا هم گفتیم و حتی در انجمن جوملا ارگ هم اعلام شد این مشکل از سمت جوملا نیست که اقدام به حل آن در بسته ها کنیم.

مشکل باید از طریق کامپوننت مذکور حل بشه

یا علی

Mostafa3D
08-03-2012, 09:39 AM
سلام

مصطفی عزیز
همانطور که قبلا هم گفتیم و حتی در انجمن جوملا ارگ هم اعلام شد این مشکل از سمت جوملا نیست که اقدام به حل آن در بسته ها کنیم.

مشکل باید از طریق کامپوننت مذکور حل بشه

یا علی

آقای فیروزمندان عزیز ، شما رو بخدا بعد از 7 صفحه التماس اینطوری ردمون نکن

ببینید دوستان من تا اینجا تونستم این چیز ها رو بفهمم :

در جوملا 1.6 به بعد برای تقویم جلالی دو نوع فایل وجود داشت . 1- فایل localise که در پوشه زبان موجوده . 2- یه سری فایل جاوا که مربوط میشه به اون پنجره تقویم

1- در پوشه fa-IR در قسمت language سایت فایلی وجود داره به نام fa-IR.localise.php که کار اصلی تاریخ جلالی رو این انجام میده . و کار این فایل اینه که با استفاده از یه سری فرمول ضرب و جمع و تفریق مثلا تاریخ 03-08-2012 رو به 13-05-1391 تبدیل میکنه . خب حالا دقیقا مشکل zoo هم همینجاست . وقتی در zoo میخوایم یه آیتم جدید ایجاد کنیم تاریخ بصورت پیشفرض جلالیه و بعد از ذخیره کردن ، فایل localise میاد کارش رو انجام میده . حالا بزارید یه مثال بزنم از 2012 عدد 1391 رو کم کنید : جواب میشه 621 و حالا از 1391 عدد 621 رو کم کنید : جواب میشه 770 :D . میبینید !!!! یعنی دقیقا مشکلی که ما داریم . امیدوارم که منظورم رو متوجه شده باشید .

2- مشکل K2 و Joomsport مربوط میشه به فایلهای جاوا که فیکس کردنش فکر نمیکنم خیلی سخت باشه .

خب حالا سوال من اینجاست که در جوملا 1.5 به جای فایل localise یه فایل در پوشه زبان وجود داره با نام fa-IR.date.php که اون هم دقیقا مثل fa-IR.localise.php یه سری فرمول ضرب و جمع هستش ولی چرا در هیچ کامپوننتی بخصوص ZOO در جوملا 1.5 مشکل تاریخ نداره ؟؟؟؟!!!!! آیا در جوملا 1.5 به غیر از اون فایل fa-IR.date.php فایل دیگری هم برای تقویم جلالی وجود داره ؟

آقای فیروزمندان و آقای صفاجوی عزیز و تمامی عزیزانی که در جوملا فارسی فعالیت میکنید ، اگه امکانش هست من ازتون خواهش میکنم که منو راهنمایی کنید چطور میتونم این مشکل رو برطرف کنم . باور بفرمایید شدیدا احتیاج به جوملا 2.5 دارم .
یک دنیا ممنون

Mostafa3D
08-03-2012, 10:08 AM
میدونید چیه ؟ شاید مشکل K2 و JoomSport هم ربطی به اون فایلهای جاوا نداشته باشه . یعنی شاید که نه صد در صد ربطی به اون فایلهای جاوا نداره . یادتونه که توی این پست (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>مشکل-با-تاریخ-جلالی-جوملا?p=206407&viewfull=1#post206407) چه مثالی زدم ؟ بیاد یکبار دیگه این کار رو انجام بدیم یه مطلب جدید ایجاد کنید و روی اون آیکن تقویم کلیک و گزینه امروز رو انتخاب کنید . خب باید توی تقویم نوشته شده باشه مثلا : 13-05-1391 خب حالا کلید f5 رو بزنید ، سال تبدیل شد به عددی مثل 773 و در اصل میدونید چه اتفاقی افتاد ؟ فرمول فایل localise بر روی تاریخ جلالی پیاده شد . در صورتی که این اتفاق در جوملا 1.5 نمی افتاد و انگار جوملا 1.5 میفهمید که فرمول fa-IR.date.php رو فقط باید روی تاریخ میلادی اعمال کنه . منظور من اینه که شاید یه دستوری در فایل fa-IR.localise.php جا افتاده باشه .
دوستان راستش من از پی اچ پی هیچی سر در نمیارم ولی دوستانی که در این امر استاد هستن امکانش هست که یکبار فایلهای fa-IR.localise.php جوملا 2.5 و fa-IR.date.php جوملا 1.5 رو با هم مقایسه کنید . شاید نکته ای از قلم افتاده باشه

بازم خیلی خیلی خیلی ممنون

Mostafa3D
08-04-2012, 09:40 PM
دوستان باور کنید که هر چی بیشتر تحقیق میکنم بیشتر مطمئن میشم که مشکل همونیه که گفتم .
ببینید الان در صفحه مطلب جدید وقتی که یکبار صفحه رو رفرش میکنید سال به 773 تغییر میکنه و اگه دوباره رفرش کنید سال یه عدد منفی میشه !!! میدونید یعنی چی ؟ یعنی فرمول fa-IR.localise.php که باید فقط بر روی میلادی اعمال بشه دائم بر روی تاریخ اعمال میشه ( چه شمسی و چه میلادی ) و دقیقا مشکل تمامی کامپوننت ها هم همینه . یعنی بصورت روشن تر بخوام اینو بگم حاصل نتیجه فرمولی که در فایل fa-IR.localise.php وجود داره بر روی هر عددی که در تاریخ باشه اعمال میشه .
حالا دقیقا مشکل در K2 اینجاست که در صفحه آیتم جدید با کلیک بر روی هر قسمتی صفحه بصورت آجاکسی ( اگه اشتباه نکنم ) رفرش میشه و این رفرش باعث تغییر مداوم تاریخ میشه .
در زوو هم یه چنین مشکلی هست . یعنی وقتی که تاریخ میلادی باشه بعد از ذخیره فرمول fa-IR.localise.php بدرستی کارش رو میکنه و تاریخ میشه شمسی ولی وقتی که تاریخ شمسی هستش بعد از ذخیره میشه یه چیزی مثل 773 یا 770 یا یه چنین چیزی .
ولی توی جوملا 1.5 یه چنین اتفاقی نمیوفتاد . در جوملا 1.5 فکر کنم تمام تاریخ ها در دیتابیس بصورت میلادی ذخیره میشه ولی ما در سایت و مدیریت سایت اونا رو شمسی میبینیم . یعنی سیستم تاریخ جلالی جوملا 1.5 هم مثل 2.5 میمونه فقط با این تفاوت که جوملا 1.5 انگار میفهمید که تاریخ میلادی رو باید به شمسی تغییر بده و وقتی که شمسی بود دیگه کاریش نداشت .

مدیران عزیز باور بفرمایید این فرضیه درسته . بعد از انتشار جوملا نسخه 1.6.4 من با این تاریخ خیلی ور رفتم و نهاینا هم به این نتیجه رسیدم .

منتظر محبتتون هستم :ghelgheli:

safajuy
08-05-2012, 09:38 AM
سلام مصطفی جان
من یه پیشنهاددارم!
شما زبان مدیریت رو انگلیسی کنید و زبان سایت رو فارسی بذارید. توی این حالت تست کنید و یک مطلب ارسال کنید
اینجوری توی محیط کاربری تقویم به خوبی کانورت میشه و چیزی توش دخالت نداره. البته یک پیشنهاد بود.
موارد خیلی زیادی می تونن توی این کار متأثر باشن. من خودم به شخصه مشکل رو توی عدم فوکوس مناسب فایل جاوا اسکریپت می بینم.
این مشکل رو پیگیر هستیم و براش یک راه حل بهتر پیدار می کنیم. تا اطلاع ثانویی ازهمین روشی که گفتم استفاده کنید

موفق باشید

Mostafa3D
08-05-2012, 10:08 AM
سلام مصطفی جان
من یه پیشنهاددارم!
شما زبان مدیریت رو انگلیسی کنید و زبان سایت رو فارسی بذارید. توی این حالت تست کنید و یک مطلب ارسال کنید
اینجوری توی محیط کاربری تقویم به خوبی کانورت میشه و چیزی توش دخالت نداره. البته یک پیشنهاد بود.
موارد خیلی زیادی می تونن توی این کار متأثر باشن. من خودم به شخصه مشکل رو توی عدم فوکوس مناسب فایل جاوا اسکریپت می بینم.
این مشکل رو پیگیر هستیم و براش یک راه حل بهتر پیدار می کنیم. تا اطلاع ثانویی ازهمین روشی که گفتم استفاده کنید

موفق باشید

راستش اول فکر میکردم که با حذف فایل fa-IR.localise.php از محل administrator/language/fa-IR تاریخ بخش مدیریت میلادی میشه و بخش کاربری همچنان جلالی میمونه ولی اینطور نیست . اصلا بودن و یا نبود فایل fa-IR.localise.php در پوشه administrator/language/fa-IR هیچ تفاوتی نداره .
اگه بخوام کل مدیریت رو به زبان انگلیسی تغییر بدم اینکار مثل یجور خودکشی میمونه . آخه حسابشو بکنید که من تمام افزونه های سایتم رو RTL کردم و حالا اگه بخوام بصورت LTR ازشون استفاده کنم خیلی سخته و در ضمن چون من در سایتم یه سری مقالات هم مینویسم توی ادیتور هم به مشکل بر میخورم .

اتفاقا صحبت از اون فایلهای جاوا شد . من اول تصور میکردم اون فایلهای جاوا فقط برای پنجره تاریخ هستن ولی الان که دقیقتر نگاه کردم اینطوری که متوجه شدم فایل calendar-setup.js مربوط میشه به پنجره تاریخ و فایل calendar.js مربوط به خود تاریخه ! درسته ؟ اگه درست گفته باشم خب بله احتمال داره یه جای مشکل توی همین باشه . جالبه که در جوملا 1.5 این دو تا فایل هم وجود داره ولی با نشانی متفاوت . در جوملا 1.5 آدرس این دو فایل اینجاست : media/system/js ولی در با این تفاوت که فایل calendar-setup.js در جوملا 2.5 فارسی هستش ولی در جوملا 1.5 همش انگلیسی . نمیدونم شاید هم اصلا این دو فایل فقط نامشون با هم شبیه و کارایی هاشون متفاوت باشه .

در کل ممنون آقای صفاجوی عزیز که پاسخ دادید

Mostafa3D
08-06-2012, 01:33 AM
سلام

دوستان چند تا سوال دارم و ممنون میشم اگه پاسخ بدید :

1- در پکیج جوملا 1.5 فارسی دقیقا چه فایلهایی ویرایش شده تا تاریخ بصورت جلالی در اومده ؟
2- آیا در پکیج جوملا 2.5 فارسی فایلهای زیر برای جلالی سازی تاریخ استفاده شده :

media/fa-IR/js/calendar.js
media/fa-IR/js/calendar-setup.js
language/fa-IR/fa-IR.localise.php
administrator/language/fa-IR/fa-IR.localise.php

آیا فقط همین فایلها هستند یا فایلهای دیگه ای هم ویرایش و یا افزوده شدند ؟

3- فایل fa-IR.localise.php در قسمت مدیریت در پوشه زبانها برای چیه ؟ چون با حذف اون هم هیچ تغییری در تاریخ دیده نمیشه !

4- تاریخ جلالی زوو در جوملا 2.5 فاجعست . هر قسمتی که مربوط به تاریخ میشه یه جورایی باگ لنده ، با این وضعیت صلاح میدونید که من سایتم رو از 1.5 به 2.5 آپدیت کنم ؟ چون دیگه راه برگشتی نداره !!!
5- راستی میخواستم سایتم رو بروزرسانی بکنم . یعنی قالب و افزونه ها و یه سری قابلیت های جدید ولی الان واقعا نمیدونم باید سراغ قالبها و افزونه های 1.5 برم و یا 2.5 ، آیا به نظرتون تا یکی دو هفته آینده ممکنه که این مشکل حل بشه ؟
6- آیا افزونه ای داریم که بشه در جوملا 1.5 سطوح کاربری مثل 2.5 داشت ؟

دوستان خواهش میکنم کمکم کنید
ممنونم

مهدی.
08-06-2012, 04:03 AM
دوست عزیز !

این مشکلها مربوط به افزونه ها هست ! افزونه ها باید از سیستم تاریخ تغییر یافته در 2.5 استفاده کنند! تا جوملا 2.5 فارسی از توابع تاریخ جلالی در بسته ترجمه استفاده کند ! در غیر اینصورت با ایراد مواجه خواهد شد !

تعداد زیادی از سوالات شما در ارسال قبل در ارسالهای قبلی پاسخ داده شده است. و همچنین برخی از آنها باید در تاپیکهای جداگانه مطرح شود ! من احساس میکنم این تاپیک داره خلاف قوانین پیش میره و در صورتی که مطمئن شوم تاپیک قفل خواهد شد ! :)

نه مشکل از جوملا هست و نه از بسته فارسی ساز و ... !

در افزونه ها باید اصلاح شود. انشاالله اگر افزونه های فوق در بخش افزونه های جوملا فارسی منتشر شوند سعی میکنیم این مشکلات را برطرف کنیم ! اگر فایل ترجمه زبان این کامپوننتها را دارید اینجا قرار دهید تا روند اینکار را سرعت ببخشید. در صورتی که خودتان ترجمه کردید اعلام فرمایید و اگر از جایی دانلود کردید ارسال نکنید ! :)

مطمئناً با نام خودتان افزونه ترجمه شده منتشر خواهد شد ! :)

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

Mostafa3D
08-07-2012, 06:19 PM
دوست عزیز !

این مشکلها مربوط به افزونه ها هست ! افزونه ها باید از سیستم تاریخ تغییر یافته در 2.5 استفاده کنند! تا جوملا 2.5 فارسی از توابع تاریخ جلالی در بسته ترجمه استفاده کند ! در غیر اینصورت با ایراد مواجه خواهد شد !

تعداد زیادی از سوالات شما در ارسال قبل در ارسالهای قبلی پاسخ داده شده است. و همچنین برخی از آنها باید در تاپیکهای جداگانه مطرح شود ! من احساس میکنم این تاپیک داره خلاف قوانین پیش میره و در صورتی که مطمئن شوم تاپیک قفل خواهد شد ! :)

نه مشکل از جوملا هست و نه از بسته فارسی ساز و ... !

در افزونه ها باید اصلاح شود. انشاالله اگر افزونه های فوق در بخش افزونه های جوملا فارسی منتشر شوند سعی میکنیم این مشکلات را برطرف کنیم ! اگر فایل ترجمه زبان این کامپوننتها را دارید اینجا قرار دهید تا روند اینکار را سرعت ببخشید. در صورتی که خودتان ترجمه کردید اعلام فرمایید و اگر از جایی دانلود کردید ارسال نکنید ! :)

مطمئناً با نام خودتان افزونه ترجمه شده منتشر خواهد شد ! :)

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

توی این تاپیک هیچ گونه تخلفی صورت نگرفته و اتفاقا بحث خیلی خوب و سازنده ای هم داره پیش میره
همونطوری هم که بارها و بارها گفتم : قصد من تعمیر هستش و نه تخریب !!!

اینکه شما نمیتونی کمکی بکنی دلیل نمیشه که تاپیک رو ببندی !

Mostafa3D
08-07-2012, 06:20 PM
ببینید دوستان این خیلی سادست . بزارید با یه مثال تصویری منظورم رو برسونم .
اینبار مثال رو با هیچ کامپوننتی نمیزنم و فقط خود جوملا :
قبل از هر چیز یه حساب ساده :

2012 منهای 1391 مساوی 621 .

خب پس من وارد قسمت ماژول ها میشم و یه ماژولی رو ویرایش میکنم و در قسمت زمان انتشار ماژول بر روی آیکون تقویم کلیک میکنم و روی امروز کلیک میکنم :

تاریخ میشه مثلا : 16-05-1391 خب .
حالا بدون اینکه کاری بکنم یکبار صفحه رو رفرش میکنم :

سال تاریخ خود به خود تغییر میکنه به 773 ! حالا دوباره یه حساب ساده انجام میدم : 1391 منهای 621 مساوی 770 و عدد سال ما 773 که فکر میکنم به دلیل که ما فقط سال رو حساب میکنم و در اصل ماه ها هم تاثیر دارن !

خب حالا در همین حالتی که سال به عدد 773 تغییر پیدا کرده دوباره صفحه رو رفرش میکنم :

عدد سال میشه 154 ! دوباره یه حساب : 773 منهای 621 مساوی 152 !!!

و حالا دوباره صفحه رو رفرش میکنم :

سال میشه -464 یعنی عدد سال میشه منفی ! حساب : 154 منهای 621 مساوی -467 ! جالبه نه ؟

در پست بعد توضیحات تکمیلی رو اضافه میکنم ...

Mostafa3D
08-07-2012, 06:57 PM
توی چند تا پست قبل یه عکسی رو قراردادم ( این عکس (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) ) و گفتم که این مشکل یه جورایی توی کامپوننت مطالب جوملا هم وجود داشته و بعد دوستان گفتند که این مشکل در نسخه های بعدی برطرف شده . اما الان میخوام بگم که این مشکل در کامپوننت مطالب جوملا چطور برطرف شده : خب ببینید وقتی که میخواید یه مطلبی رو ایجاد کنید در قسمت تاریخ ایجاد مثلا امروز رو انتخاب میکنید : 17-05-1391 و به محض اینکه بر روی دکمه ذخیره کلیک میکنید یه نگاهی به تاریخ بندازید . تاریخ تبدیل میشه به : 07-08-2012 ، یعنی میلادی . یعنی یه جایی یه دستوری به تاریخ داده شده تا هنگام ذخیره تاریخ میلادی بشه . اما در اصل میلادی نمیشه و فقط تاریخ 621 سال میاد جلو ، بطور واضح تر معکوس فایل localise اعمال میشه و تاریخ میلادی میشه و بعد از ذخیره شدن همونطوری که انتظارش هم میره تاریخ بصورت صحیح شمسی نمایش داده میشه ( چه قدر پیچیده شدا :shocked: ) . خب مشکل اینجاست که این شیوه ما رو با تمامی کامپوننت هایی که ازتابع JDate استفاده میکنن با مشکل مواجه میکنه ! چون این روش ممکنه مثلا به درد com_content بخوره ولی اینکار مارو با com_k2 و یا com_zoo و... صد در صد به مشکل مواجه میکنه . حالا اینکه میگم معکوس localise اعمال میشه برای این حرفم هم دلیل دارم . لطفا یه بار این کار رو انجام بدید : یه مطلب جدید ایجاد کنید و تاریخ ایجاد رو امروز بزنید . 17-05-1391 و صفحه رو رفرش کنید تا سال بشه 773 و بعد بر روی دکمه ذخیره کلیک کنید و به تاریخ نگاه کنید . سال عدد 1394 رو ذخیره میکنه . یعنی برای تقویم میلادی مفهومی نداره و فقط یه فرمولی که اونم اضافه کردن عدد 621 به سال باشه رو انجام میده : 773 + 621 مساوی 1394 . چند وقت پیش یه تاپیکی باز شده بود و مشکل تاریخ K2 مطرح شد و کاربران میگفتند که بعد از ذخیره تاریخشون 1394 هستش . ببینید همه این مشکل ها با هم مرتبط هستند .

توی پست بعد توضیحات تکمیلی رو مینویسم ...

Mostafa3D
08-07-2012, 08:04 PM
خب حالا این مشکلات سه تا دلیل میتونه داشته باشه :

1 - مشکل در خود افزونه ها باشه
2- مشکل در هسته جوملا باشه
3- مشکل در شمسی سازی تاریخ باشه

اگه الان بخوام هر این سه تا دلیل رو بررسی کنیم از اولی شروع میکنم :

1- با مثالهایی که در پستها قبل زدم و همشون با خود جوملا بود و شباهت این مشکلات با مشکلات تاریخ در افزونه ها و اینکه این افزونه ها در جوملا 1.5 مشکلی نداشتن و شباهت کدهای فراخوانی تاریخشون با نسخه 1.5 پس به این نتیجه رسیدم که احتمال وجود مشکل از خود افزونه ها صفره .

2- خب هسته جوملا که دیگه خیلی تخصصی هستش و من کوچکتر از اونم هستم که بخوام درموردش نظر بدم ولی وقتی که جداول _content دیتابیس های هر دو نسخه یعنی 1.5 و 2.5 رو نگاه کردم دیدم تاریخ آیتم های هر دو بصورت میلادی ذخیره میشه و فقط در نمایش بصورت جلالی هستن ! یعنی فکر کنم ساختار هر دو یکی باشه . ولی من هرگز نمیتونم راجع به هسته نظر صد در صدی بدم ...

3- فقط میمونه همین بخش :g: . ( جسارت منو میبخشید ولی باور کنید دیگه چیز دیگه ای نمیمونه )

---------------------------------------------------------------------------------

لازم اینجا هم یه نکته ای رو بگم :

اینکه شما ( تیم جوملا فارسی ) جوملا رو فارسی کردید ، برای فارسی زبانان بهینه سازی کردید ، تاریخش رو تا اینجا شمسی کردید ، افزونه ها رو فارسی میکنید ، در دانشنامه جوملا مطالب مهم و آموزشهای کلیدی مینویسید ، در انجمن جوملا فارسی به مشکلات کاربران رسیدگی میکنید ، اینا یعنی همش لطف در حق ما و هیچ گونه وظیفه ای نیست ! من این قسمت مطلب رو نوشتم تا سوء تفاهم نشه که ( Mostafa3D ) مثلا مثل طلبکارا اومده توی این انجمن و ارث باباشو میخواد :g: . من خودم هم یه سایت در زمینه تخصص خودم ( گرافیک سه بعدی و انیمیشن ) راه اندازی کردم و بصورت رایگان خدمات به کاربرا میدم . مثل آموزش ، مطالب و مقالات ، مجلات و کتابها و در انجمن گفتگو به مشکلاتی که کاربرا دارن تا اونجایی که بتونم پاسخ میدم و هرگز توقع ندارم که کسی بیاد و طوری وانمود کنه که انگار مثلا وظیفه منه که بهش کمک کنم . پس خواهشا از این پست های من ناراحت نشید و منو ببخشید .

توی این شبها ما رو هم دعا کنید

خداحافظ

مهدی.
08-07-2012, 08:35 PM
دوست عزیز لطفاً از زدن پستهای پشت سر هم بپرهیزید ! همین موضوع میتونه دلیلی باشه برای عدم توجه به قوانین شما ! هرچند دلایل زیادی هست که من بتونم این تاپیک رو حتی دیلیت کنم ! امیدوارم توجه کنید که باید به قوانین احترام بگذارید !

ضمناً یکبار دیگه پست قبلی بنده را بخوانید و اینبار بهتر به نوشته من نگاه کنبد !

بنده هیچ ادعایی از سواد ندارم. چه شما بفرمایید بنده با سوادم و چه بفرمایید بیسواد هستم ! من همینم که هستم و به خودم افتخار میکنم :) پس ... .

این مشکل فقط به دلیل تابع اشتباه استفاده شده توسط افزونه ها هست ! و راه حلش خیلی ساده هست که باید در هر افزونه این مورد برطرف شود ! اگر افزونه ای رو ما ترجمه کنیم بدون شک این موارد را نیز اصلاح خواهیم کرد. اما فعلاً قصد نداریم این افزونه ها را در دستور کار قرار دهیم و دلیل آن هم عدم استفاده عمومی این افزونه ها هست !

ساختار تاریخ در جوملا 2.5 تغییر کرده که افزونه های مختلف از قبیل همین مواردی که بیان کردید هنوز اصلاح نکرده اند و از ساختار جوملا 1.5 همچنان بهره میبرند ! و در بسته زبان و فارسی ساز تابع قبلی اعمال نشده است !
بطور مثال میتوانید راه حلی که برای انجمن ساز کوننا در انجمن بیان شده را مطالعه کنید تا ببینید که پست قبل از این ارسال توسط شما کاملاً غیر کارشناسی و غلط هست ! :)

امیدوارم اینبار سعی نکنید با فرافکنی تاپیک را ادامه دهید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

Mostafa3D
08-07-2012, 08:54 PM
دوست عزیز لطفاً از زدن پستهای پشت سر هم بپرهیزید ! همین موضوع میتونه دلیلی باشه برای عدم توجه به قوانین شما ! هرچند دلایل زیادی هست که من بتونم این تاپیک رو حتی دیلیت کنم ! امیدوارم توجه کنید که باید به قوانین احترام بگذارید !

ضمناً یکبار دیگه پست قبلی بنده را بخوانید و اینبار بهتر به نوشته من نگاه کنبد !

بنده هیچ ادعایی از سواد ندارم. چه شما بفرمایید بنده با سوادم و چه بفرمایید بیسواد هستم ! من همینم که هستم و به خودم افتخار میکنم :) پس ... .

این مشکل فقط به دلیل تابع اشتباه استفاده شده توسط افزونه ها هست ! و راه حلش خیلی ساده هست که باید در هر افزونه این مورد برطرف شود ! اگر افزونه ای رو ما ترجمه کنیم بدون شک این موارد را نیز اصلاح خواهیم کرد. اما فعلاً قصد نداریم این افزونه ها را در دستور کار قرار دهیم و دلیل آن هم عدم استفاده عمومی این افزونه ها هست !

ساختار تاریخ در جوملا 2.5 تغییر کرده که افزونه های مختلف از قبیل همین مواردی که بیان کردید هنوز اصلاح نکرده اند و از ساختار جوملا 1.5 همچنان بهره میبرند ! و در بسته زبان و فارسی ساز تابع قبلی اعمال نشده است !
بطور مثال میتوانید راه حلی که برای انجمن ساز کوننا در انجمن بیان شده را مطالعه کنید تا ببینید که پست قبل از این ارسال توسط شما کاملاً غیر کارشناسی و غلط هست ! :)

امیدوارم اینبار سعی نکنید با فرافکنی تاپیک را ادامه دهید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

سلام

در صورتی پستهای پشت سر هم خلاف قوانین هستش که حالت Useless داشته باشن ولی اگه دقت کنی این سه پست بنده نه تنها Useless نیستن بله به همیدیگه ربط دارن . و یه مطلب دیگه اینکه این انجمن برای هر پست چهار تصویر محدود شده پس اگه تمام این پست ها رو توی یکی جا میدادم صد در صد ارسال نمیشد . شما مدیر هستی و اگه دوست داری میتونی این تاپیک رو پاک کنی !!!

بیسواد ؟؟؟!!! من به شما گفتم بیسواد ؟؟؟ اگه من یه چنین جسارتی به شما کردم که واقعا عذر میخوام . به هر حال یه چنین قصدی رو نداشتم ، ما هم به شما افتخار میکنیم .

درباره افزونه ها بزارید یه مثالی بزنم : فرض کنید ما هزار تا مهره داریم با یک پیچ و این پیچ به مهره ها نمیخوره . حالا به نظرتون بهتره مهره ها رو عوض کنیم و یا پیچ رو ؟!

به هر حال ممنون که پاسخ دادید

موفق باشید

safajuy
08-07-2012, 09:39 PM
سلام

من احساس می کنم در بعضی موارد خود جوملا هم ایراداتی پیدا می کنه که باید گزارش بشه. این مشکل نیازمند زمان هست. در بعضی موارد حتی بعداز رفرش صفحه همین موردی که دوستمون مصطفی گفتن اتفاق میفته. البته ایراد خیلی ریز و مویی هست و در شرایط استثنایی اتفاق میفته و کاملاً شانسی!
برای اینکه بدونیم زوو هم از این حالت شانسی ما پیروی می کنه یا نه شما به محیط مدیریت زوو برید ویک مطلب ایجاد کنید. به قسمت تقویمش برید و روی امروز یا today کلیک کنید. حالا ببینید چه تاریخی رومیزنه.
حالت ها:
1.اگرتاریخ رو به درستی زد و امروز رو نشون داد مشکل از همون حالت شانسی! هست که در حال پیگیری هست. برای همینم دو حالت وجود داره:
الف: تاریخ رو درست نشون بده و با رفرش دوباره عوض بشه که نشون میده افزونه یه جایی ناسازگاری داره
ب: تاریخ رودرست نشون بده و با رفرش(حداقل چند بار) تاریخ سر جاش بمونه. خب توی این حالت میشه گفت اشکال ازهر دو هست
2. اگرتاریخ کلاً غلط بود مشکل 100 درصد ازافزونه ست. شک نکنید

این مورد رو منروی چند نسخه از جوملا تست کردم. حتی باتغییر نسخه های فارسی هم این مورد روبررسی کردم. هرچقدر که نسخه ها به سمت بالامیره این اشکالات کمتر شده و خطاهای عدم فوکوس پایین اومده(تا حد زیادی)
در صورتی که خبری بشه و مشکل بصورت 100 درصدحل بشه قطعاً توی اخبار یااین تاپیک اعلام خواهد شد

موفق باشید

Mostafa3D
08-07-2012, 11:18 PM
سلام

من احساس می کنم در بعضی موارد خود جوملا هم ایراداتی پیدا می کنه که باید گزارش بشه. این مشکل نیازمند زمان هست. در بعضی موارد حتی بعداز رفرش صفحه همین موردی که دوستمون مصطفی گفتن اتفاق میفته. البته ایراد خیلی ریز و مویی هست و در شرایط استثنایی اتفاق میفته و کاملاً شانسی!
برای اینکه بدونیم زوو هم از این حالت شانسی ما پیروی می کنه یا نه شما به محیط مدیریت زوو برید ویک مطلب ایجاد کنید. به قسمت تقویمش برید و روی امروز یا today کلیک کنید. حالا ببینید چه تاریخی رومیزنه.
حالت ها:
1.اگرتاریخ رو به درستی زد و امروز رو نشون داد مشکل از همون حالت شانسی! هست که در حال پیگیری هست. برای همینم دو حالت وجود داره:
الف: تاریخ رو درست نشون بده و با رفرش دوباره عوض بشه که نشون میده افزونه یه جایی ناسازگاری داره
ب: تاریخ رودرست نشون بده و با رفرش(حداقل چند بار) تاریخ سر جاش بمونه. خب توی این حالت میشه گفت اشکال ازهر دو هست
2. اگرتاریخ کلاً غلط بود مشکل 100 درصد ازافزونه ست. شک نکنید

این مورد رو منروی چند نسخه از جوملا تست کردم. حتی باتغییر نسخه های فارسی هم این مورد روبررسی کردم. هرچقدر که نسخه ها به سمت بالامیره این اشکالات کمتر شده و خطاهای عدم فوکوس پایین اومده(تا حد زیادی)
در صورتی که خبری بشه و مشکل بصورت 100 درصدحل بشه قطعاً توی اخبار یااین تاپیک اعلام خواهد شد

موفق باشید

ممنون از پاسخ و راهنمایی های شما آقای صفاجوی عزیز

ببینید در محیط زوو وقتی که روی آیتم جدید کلیک میکنیم و صفحه ساخت یک آیتم جدید که میاد در کادر تاریخ بصورت پیشفرض شمسی هستش ( مثلا نوشته : 18-05-1391 3:45:20 ) . توی تقویم زوو وقتی که روی دکمه امروز که البته اونجا نوشته Now کلیک میکنم تاریخ رو به میلادی انتخاب میکنه ( یعنی مینویسه : 08-08-2012 3:45:20 ) .
ولی رفرش رو توی زوو امتحان نکردم و شما به نکته جالبی اشاره کردید . حتما فردا رفرش رو در زوو امتحان میکنم و جوابشو در همینجا مینویسم .
راستی چند تا نکته جدید هم در باره ذخیره شدن تاریخ متوجه شدم که فردا با شرح کامل مینویسم که انشاالله بتونیم این مشکل رو برطرف کنیم .

بازم خیلی خیلی ممنون

Mostafa3D
08-08-2012, 11:58 AM
سلام
در زوو در صفحه آیتم جدید وقتی که رفرش میکنیم تاریخ همچنان شمسی هستش و هیچ تغییری نمیکنه

حالا بزارید یه سری مقایسه ها رو به ترتیب براتون بنویسم که شاید کمک کنه :

1 - زوو در جوملا 1.5 در صفحه آیتم جدید و در کارد تاریخ : 18-05-1391 و بعد از ذخیره تاریخ در بخش مدیریت و کاربری : 18-05-1391 و در پایگاه داده ها جدول zoo_item تاریخ : 08-08-2012 . یعنی کاملا صحیح .
2 - زوو در جوملا 2.5 در صفحه آیتم جدید و در کارد تاریخ : 18-05-1391 و بعد از ذخیره تاریخ در بخش مدیریت و کاربری : 28-02-770 و در پایگاه داده ها جدول zoo_item تاریخ : 18-05-1391 . یعنی کاملا اشتباه !

3 - زوو در جوملا 1.5 در صفحه آیتم جدید و در کادر تاریخ ( البته با باز کردن تقویم و کلیک بر روی Now یعنی امروز ) : 08-08-2012 و بعد از ذخیره تاریخ در بخش مدیریت و کاربری : 18-05-1391 و در پایگاه داده ها جدول zoo_item تاریخ : 08-08-2012 . یعنی کاملا صحیح .
4 - زوو در جوملا 2.5 در صفحه آیتم جدید و در کادر تاریخ ( البته با باز کردن تقویم و کلیک بر روی Now یعنی امروز ) : 08-08-2012 و بعد از ذخیره تاریخ در بخش مدیریت و کاربری : 18-05-1391 و در پایگاه داده ها جدول zoo_item تاریخ : 08-08-2012 . یعنی کاملا صحیح .

متوجه منظورم شدید ؟؟!!
یعنی در جوملا 1.5 اگه در کادر تقویم تاریخ جلالی هم باشه ( توی هر کامپوننتی ) بعد از ذخیره تاریخ بصورت صحیح در جدول دیتابیس به صورت میلادی ذخیره میشه . ولی در جوملا 2.5 وقتی که در کادر تاریخ بصورت شمسی باشه در جداول دیتابیس هم به همون صورت ذخیره میشه و ممکنه این باعث بوجود اومدن این مشکلات شده باشه .

بازم ممنون از توجهتون

Mostafa3D
08-17-2012, 06:48 AM
سلام
جوملا 3.0 آلفا 2 هم بالاخره منتشر شد
اول اینو بگم که معرکه شده
خیلی ادمینش خوشگله
من که حسابی باهاش حال کردم :ghelgheli:

اما مطلب اصلی اونم در مورد تاریخ اینکه بعد از نصب پکیج فارسی ساز جوملا 2.5 ، قسمت مدیریت تغریبا فارسی میشه و جلالی
در قسمت ماژول ها وقتی تاریخ رو انتخاب میکنم و صفحه رو رفرش میکنم مثل جوملا 2.5 خراب نمیشه و تاریخ بصورت ثابت جلالی میمونه . این نشونه خوبیه یعنی احتمال داره توی بقیه کامپوننت ها هم درست شده باشه . اگه اینطوری شده باشه که دیگه معرکست .

آقای فیروزمندان و آقای صفاجوی آیا شما اطلاعی از اصلاح تاریخ در جوملا 3.0 دارید ؟ یعنی کاری روش انجام دادن یا نه ؟ آخه توی آلفا 1 مشکل هنوز وجود داشت ! یعنی برطرف شد ؟!

Mostafa3D
08-17-2012, 06:59 AM
+ اصلاحیه :

اگه قالب جوملا 3.0 آلفا 2 رو روی قالب قبل تنظیم کنیم . ( یعنی همون قالب مدیریت جوملا 2.5 ) مشکل رفرش و تاریخ همچنان پابرجاست !!!
با این حساب فکر نمیکنم تغییری در هسته در زمینه تاریخ بوجود اومده باشه !!! درسته ؟! در این صورت مشکل با Zoo و... هم باید همچنان پابرجا باشه :sad: . البته نمیشه اینقدر قطعی گفت و باید منتظر نسخه پایدار بود و بعد نسخه جوملا فارسی بعد ببینیم چی میشه .

ای کاش درست بشه

safajuy
08-17-2012, 08:57 AM
سلام

اگر خاطرتون باشه چند وقت پیش من خدمتتون عرض کردم که مشکل از کانفیلیکت تقویم هست که با یه چیزی تداخل داره.

گزارشات ما مبنی بر تصحیح این خطا گویا در نسخه ی 3 اعمال شده و 2.5 رو تغییری ندادن. گمان میره که همین تغییرات رو روی 2.5 هم اعمال کنن ولیکن زمانش معلوم نیست.

البته اگر جوملا 3 استیبل هم بیاد کماکان انبوهی از کاربران همون 2.5 رو استفاده می کنند و ارتقانمیدن. علتش هم lts بودن 2.5 هست.

برای کمک در این زمینه شما میتونید چند قالب مدیریت روی جوملا 2.5 نصب کنید. راکت تم وادمین پرایز رو بررسی کنید ببینید مواردی که فرمودید روی اینها هم صدق می کنه؟(این دو شرکت برای مدیریت جوملا قالب طراحی کردند)

موفق باشید

ebiramgs
09-22-2012, 01:57 PM
سلام

من خیلی با جوملا کار نکردم (با سیستم های دیگه کار می کردم).یعنی تقریبا 3 هفته اما چیزی که متوجه شدم اینه که مشکل تاریخ مربوط به فایل زبانه.تو زیان en اصلا این مشکل وجود نداره.
من فایل fa-IR.localise رو ویرایش کردم تونستم سال و ماه رو درست کنم اما میدونم روشم درست نیست.

در ضمن صحبت دوستان هم که گفتن تاریخ بعد از زدن کلید ذخیره میلادی میشه درسته من احتمال میدم مشکل این باشه که قبل از ذخیره تاریخ دوباره به میلادی تبدیل میشه و تاریخی که ما انتخاب می کنم فقط برای خود ما نمایش داده میشه.یعنی ما یه تاریخی رو انتخاب می کنیم که فایل زبان یا هرچی،اونو به میلادی تبدیل می کنه برای ذخیره که مشکل همینجاست.

من از نسخه های قبلی جوملا اطلاعی ندارم که فایل fa-IR.localise چطوری بوده.یعنی نمیدونم این فایل نسبت به نسخه های قبل از 1.6 تغییر کرده یا نه ولی به نظرم اگه بشه برای تاریخ جوملا کلا یه فایل جدا نوشت به نظرم بهتره.
یعنی تاریخ با یه روش دیگه جلالی بشه نه این روش.نمیدونم منظورمو درست گفتم یا نه؟؟؟!!!

در هرحال من به شدت با تاریخ مشکل دارم چون از k2 استفاده می کنم.تو نسخه جومینا برای بار اول درست نشون میده ولی برای ویرایش مشکل دار میشه که مشکل 100% از فایل زبانه.
نسخه جوملا فارسی هم که نصب کردم همینطور بود.

ولی برای سایت اصلیم از نسخه خود جوملا با فارسی ساز جوملا فارسی که استفاده می کنم کلا مشکل داره یعنی هم تاریخ مشکل داره هم وقتی مطلب ارسال میشه صفحه سفید میاد ولی مطلب ارسال شده!اروری هم ندیدم تو صفحه نمیدونم چطوره ولی زبان که en باشه این مشکلات نیست.

راهی هست تاریخ جلالی نباشه و همون تاریخ میلادی استفاده کنیم؟

fa-IR.localise رو با نسخه en جایگزین کردم فرقی نکرد!

novinfard
09-22-2012, 02:05 PM
راهی هست تاریخ جلالی نباشه و همون تاریخ میلادی استفاده کنیم؟

fa-IR.localise رو با نسخه en جایگزین کردم فرقی نکرد!

درود،

اگر منظور این هست که سایت فارسی ولی تاریخ میلادی باشه، بله.

1) فایل
fa-IR.localise را حذف یا تغییر نام بدید.

2) در داخل media/fa-IR/js فایل ها را تغییر نام بدهید.

پیروز باشید

ebiramgs
09-22-2012, 07:36 PM
ممنون.

پس راه حلی برای مشکل k2 امثال اون نیست؟

novinfard
09-22-2012, 08:28 PM
ممنون.

پس راه حلی برای مشکل k2 امثال اون نیست؟

سلام،

تا اونجایی که من این افزونه ها رو دیدم، نظر من این هست:

مشکل از سمت جوملا نیست، مشکل از گسترش دهندگان افزونه ها است که دست به استفاده از توابع تاریخ جوملا در جایی بردند که نه نیازی هست، نه باید این کار انجام شود. به همین دلیل این مشکل در تمام تقویم های غیرمیلادی دیگر نیز ایجاد می گردد (به طور مثال همین مشکل k2 را برای تقویم عربی و رومی گوگل کنید!)
اگر این کار در هر سیستم دیگری غیر از جوملا نیز انجام میشد، نتیجه ی مشابه داشت. ذخیره سازی تاریخ در اکثر افزونه ها(نه همه) به شکل فرمت استاندارد MySQL یعنی Y-m-d h:i:s یا به صورت time-stamp هست. برای این کار هم باید موقع ذخیره سازی از توابعی مانند date استفاده کرد که هیچ ارتباطی با کلاس Jdate جوملا ندارد و Jdate صرفا ابزاری جهت نمایش تاریخ است.
jdate =>
ورودی: تاریخ را بر اساس فرمت های موجود یا time-stamp بده.
خروجی: شکل نمایشی را بر اساس فرمت دلخواه تحویل بگیر.

حال با اجرای فایل fa-IR.localiste این تبدیلات نمایشی در تقویم های مختلف انجام می پذیرد (از تقویم میلادی به تقویم دلخواه - شکل بالعکس تعریف نشده و ضروری هم نیست)

متاسفانه با کمال احترامی که به دوستان همکارم در K2 و برخی افزونه های مشابه دارم، ولی هر برنامه نویسی با مشاهده ی نسخه های مختلف این افزونه ها(خصوصا نسخه های سال 2011 به قبل) متوجه این موضوع شود که گسترش دهندگان این افزونه ها از لحاظ سطح فنی برنامه نویسی(نه تسلط بر فریم ورک جوملا) متوسط و به پایین هستند. دلیل این موضوع نیز انعطاف پذیر بودن جوملا است که جا برای تمام افراد با تمام سطوح دانش را فراهم آورده است.

ebiramgs
09-22-2012, 09:11 PM
خب با این وجود اگه بشه سیستم تاریخ k2 رو به سیستم جوملا متصل کرد مشکل حله؟

البته برای من تازه کار با جوملا به نظر مشکل از فایل زبان بوجود اومده بود ولی اینطوری که شما میگید خیلی منطقی تره.چون خود جوملا همچین مشکلی نداره (من تا جایی که بررسی کردم مشکلی نبوده که دردسر ساز بشه).

حالا با اون روشی که گفته شده که توابع تاریخ k2 حذف بشه به نظرتون میشه مشکلو فعلا حل کرد تا راه حل کلی براش پیدا بشه؟(شرمنده اینقدر سوال می کنم!)

novinfard
09-22-2012, 09:24 PM
خب با این وجود اگه بشه سیستم تاریخ k2 رو به سیستم جوملا متصل کرد مشکل حله؟

البته برای من تازه کار با جوملا به نظر مشکل از فایل زبان بوجود اومده بود ولی اینطوری که شما میگید خیلی منطقی تره.چون خود جوملا همچین مشکلی نداره (من تا جایی که بررسی کردم مشکلی نبوده که دردسر ساز بشه).

حالا با اون روشی که گفته شده که توابع تاریخ k2 حذف بشه به نظرتون میشه مشکلو فعلا حل کرد تا راه حل کلی براش پیدا بشه؟(شرمنده اینقدر سوال می کنم!)

راه حل این هست در جاهایی که استفاده صحیحی از تاریخ نشده است، خودمان دست به کار بشیم، چون بعید می دونم گسترش دهندگان دست به کار بشند! و سپس موارد را به تیم گسترش دهندگان افزونه ها بفرستیم تا شاید اون ها هم رعایت کنند. به بیان دقیق تر در قسمت هایی که به اشتباه از jdate استفاده شده، با تابع date خود php یا توابع مشابه جایگزین کنیم. البته یافتن این که کجا و چه طوری این تغییر باید انجام بشه، همیشه هم به همین سادگی نوشته ها نیست.(مثل تغییر calendar طبیعی جوملا)

البته مواردی هست که تاریخ باید کاملا با توجه به تقویم ها تغییر کنه، مثل افزونه های آرشیو و event و به طور کل افزونه هایی که تبدیلات از شمسی به میلادی دارند. منظور من در پاراگراف بالا، این دسته از افزونه ها نیست و گاهی نیاز هست بخش اعظمی از این افزونه ها برای تقویم های مختلف تغییر کنه و قابل اصلاح و سازگاری روی نسخه ی اصلی نیست.

ebiramgs
09-23-2012, 09:47 AM
سلام

تو k2 نسخه 2.5.7 اصلا تابعی به نام calendar وجود نداره تو فایل هایی که گفته شده بود.

novinfard
09-23-2012, 09:50 AM
سلام

تو k2 نسخه 2.5.7 اصلا تابعی به نام calendar وجود نداره تو فایل هایی که گفته شده بود.

تابع calendar ؟

ebiramgs
09-23-2012, 10:00 AM
بله دیگه

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>کامپوننت-k2-و-مشکل-با-توابع-تاریخ/page7?p=218345&viewfull=1#post218345

مشکل سفید شدن صفحه بعد از کلیک روی کلید ذخیره مربوط به جی کوئری کامپیوننت komento هست که این ارور رو میده:

Strict Standards: Declaration of JParameter::loadSetupFile() should be compatible with JRegistry::loadSetupFile() in C:\xampp\htdocs\baztab\libraries\joomla\html\param eter.php on line 512

مشکلو که بررسی کردم دیدم از komento هست.

من widgetkit و فریم ورک helix هم استفاده می کنم که اونا هم خودشون از jquery استفاده می کنن ولی مشکل از اونا نبود و komento مشکل ساز شده.
حالا میشه بفرمایید باید چطوری jquery رو برای komento غیر فعال کنم؟
ممکنه komento با k2 سازگار نباشه؟

Mostafa-3D
09-29-2012, 07:48 AM
سلام
جوملا 2.5.7 فارسی منتشر شد .

در لینک بالا دو تا مطلب رو نوشته :
1- مشکل تاریخ در بخش ویرایش مطالب، مجموعه ها و مدیریت کاربرها
2- بهینه سازی تقویم شمسی

همونطوری که میدونید تاریخ در اکثر کامپوننت ها مشکل داره . حالا میخواستم بدونم که تاریخ جوملا 2.5.7 نسبت به 2.5.6 تغییری داشته یا نه ؟

در ضمن جوملا 3.0 هم منتشر شد .
فقط شما رو به خدا در فارسی سازی جوملا 3.0 از فرمول شمسی سازی تاریخ 1.6 و 1.7 و 2.5 استفاده نکنید . یه کاری کنید مثل 1.5 بشه . خواهشا

ممنون

safajuy
09-29-2012, 04:43 PM
سلام
ایرادهای جوملا 3به نسبت کمتر از جوملا 2.5 هست.
بزودی جوملا نسخه ی 3 فارسی منتشر خواهد شد و تغییرات رو خواهید دید

حالا میخواستم بدونم که تاریخ جوملا 2.5.7 نسبت به 2.5.6 تغییری داشته یا نه ؟
بررسی بفرمایید اگر مشکلی بود گزارش بدید تا رفع مشکل کنیم
تغییراتی انجام شده که ملموس هست.

موفق باشید

Mostafa3D
10-01-2012, 04:18 PM
بررسی بفرمایید اگر مشکلی بود گزارش بدید تا رفع مشکل کنیم
تغییراتی انجام شده که ملموس هست.
موفق باشید

سلام
تاریخ حتی کوچکترین تغییری نسبت به 2.5.6 یا نسخه های پایین تر نداشته .

از قبل از انتشار جوملا 2.5 اینهمه التماس کردیم ، جالبه که دوستان حتی محل ... هم به ما نزاشتن .
واقعا خیلی جالبه کسانی مثل من که از zoo یا K2 یا هر کامپوننتی که با تاریخ سروکار داره استفاده میکنن هیچ راهی برای کوچ به جوملا 2.5 رو ندارن !!!

آقای صفاجوی عزیز فقط شما بودی که توی همین تاپیک بازم پیگیر این این مشکل شدید . در همین مقدار هم که کمک کردید از شما و فقط از شما خیلی خیلی تشکر میکنم
امیدوارم موفق باشید

safajuy
10-01-2012, 05:16 PM
سلام

ممنونم از شما
ولی من یه سری تغییرات رو دیدم انجام شده. البته تغییرات توی پکیج بوده نه توی فایل بسته ی زبان

درموردجوملا 2.5 این ناسازگاری از طرف سایت رسمی جوملا بوده و ما قبل ها این مشکل رو گزارش داده بودیم ولی خب همین روز ها بیم تحریم جوملا رو هم میدیم!

به هر حال هر چه در توانمون بود برای گزارش به تیم جوملادادیم. امید ما این هست که جوملا 3.5 این گونه نباشه

موفق باشید

saeedtak2000
10-05-2012, 12:02 PM
سلام
من خیلی وقت جوملا کار میکنم اما این اولین پست من تو کل فروم های جوملاست.
ولی خبر خوب دارم.
مشکل تاریخ zoo رو حل کردم با یه ترفند ساده.

Mostafa3D
10-05-2012, 12:46 PM
سلام
من خیلی وقت جوملا کار میکنم اما این اولین پست من تو کل فروم های جوملاست.
ولی خبر خوب دارم.
مشکل تاریخ zoo رو حل کردم با یه ترفند ساده.

خب ؟!
چطوری این مشکل رو حل کردید ؟

shamimi
10-05-2012, 01:24 PM
دوست عزیز نمی دونم این کار درست است یا خیر چون من با ZOO yootheme کار نکردم ولی این کار را انجام دهید
محتوای فارسی را به سایت خود اضافه کنید
در بخش مدیریت زبان ها >> عنوان بصورت زیر :
عنوان :Persian
عنوان بر اساس زبان بومی *: فارسی
آدرس کد زبان *:fa
تصویر *:fa
تگ زبان *fa-IR

Mostafa3D
10-05-2012, 03:12 PM
دوست عزیز نمی دونم این کار درست است یا خیر چون من با ZOO yootheme کار نکردم ولی این کار را انجام دهید
محتوای فارسی را به سایت خود اضافه کنید
در بخش مدیریت زبان ها >> عنوان بصورت زیر :
عنوان :Persian
عنوان بر اساس زبان بومی *: فارسی
آدرس کد زبان *:fa
تصویر *:fa
تگ زبان *fa-IR

این چه ربطی به تاریخ داره ؟!!!

Mostafa3D
10-21-2012, 08:15 AM
سلام

عزیزانی که درحال فارسی سازی جوملا 3.0 هستید آیا تغییری در تاریخ بوجود اومده ؟ آیا این مشکل برطرف شده ؟ امیدی به جوملا 3.0 فارسی در اینباره هست یا خیر ؟

ممنون میشم اگه اطلاع رسانی کنید .

مهدی.
10-21-2012, 08:06 PM
دوست عزیز قبلاً از برای این موضوع به شما بارها توضیح داده شده و این تاپیک شده محلی برای ارسال اسپمهای شما !

این مشکل از سمت جوملا و ترجمه اون نیست و از سوی گسترش دهندگان افزونه ها هست که افزونه های خود را درست و صحیح بروزرسانی نکردند و از توابع قدیمی جوملا 1.5 استفاده میکنند. در اینباره تاپیکهای دیگری هم زده شده و پاسخ داده شده و مواردی حتی بیان شده برای حل برخی افزونه ها مانند کوننا و ... !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست