-
ممنون
تمام کارایی که گفتید رو انجام دادن
اما کلی خطا داد مثل زیر
Strict Standards: Non-static method JLoader::import() should not be called statically in C:\xampp\htdocs\acshop3\libraries\joomla\import.ph p on line 29
Strict Standards: Non-static method JLoader::register() should not be called statically in C:\xampp\htdocs\acshop3\libraries\loader.php on line 71
Strict Standards: Non-static method JLoader::import() should not be called statically in C:\xampp\htdocs\acshop3\libraries\joomla\import.ph p on line 32
Strict Standards: Non-static method JLoader::register() should not be called statically in C:\xampp\htdocs\acshop3\libraries\loader.php on line 71
Strict Standards: Non-static method JLoader::load() should not be called statically in C:\xampp\htdocs\acshop3\libraries\loader.php on line 161
اگه امکان داره من user password هاست رو بدم شما امتحان کنید . اگه امکانش هست ایمیل بدید تا ایمیل کنم واستون . بازم ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-03-2013 01:49 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
ارری که شما قرار دادید از لوکال هست ! اطلاعات هاست رو برای من ارسال کنید تا من چه موردی رو بررسی کنم ؟
وارد فایل php.ini بشید و خط erorr رو به صورت زیر ادیت کنید
error_reporting = E_ALL & ~E_NOTICE
در پناه ایزد
-
-
چیزی که من سرچ کردم توی نت ظاهرا هنوز نسخه ویرچومارت برای نسخه 2.5 جوملا مشکلاتی داره و فعلا JoomlShoping رو پیشنهاد میکنند
-
-

نوشته اصلی توسط
iwdm.ir
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چیزی که من سرچ کردم توی نت ظاهرا هنوز نسخه ویرچومارت برای نسخه 2.5 جوملا مشکلاتی داره و فعلا JoomlShoping رو پیشنهاد میکنند
دوست عزیز بر چه اساسی این صحبت را می کنید ؟ مبنع معتبر ؟
آیا خود شما تست کرده اید ؟
قبلا در مورد پست های شما تذکر داده ایم . توجه داشته باشید .
-
-
JoomlShoping چطوره نسبت به ویرچار چه مزیتی داره؟
-
-
یرچوال فریر رو نصب کردم و درگاه روش فعال هست زمانی که پرداخت انجام میشه و میخواد برگرده به سایت با پیغام خطا 500 مواجه میشم
مشکل از چی میتونه باشه>ممنونم
-
-
ویرچوال فریر ارتباطی با جوملا نداره !
این انجمن تخصصی جوملا هست
در پناه ایزد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)