-
مشکل عجیب برای نصب یک قالب یا سایت روی یک سیستم
با سلام
دوستان یک مشکل عجیبی که برای یک قالب دارم اینکه روی یکی از سیستم ها که نصب میکنم اصلا قسمت سایت رو نمایش نمیده ولی وارد مدیریت میشه در حالی که این قالب رو روی دو سیستم دیگه نصب میکنم و مشکلی نداره و حالا هم که سایتم رو که با همین قالب بوده از روی هاست پایین آوردم و میخوام روی لوکال نصب کنم همون پیغام رو هنگام ورود به سایت میده ولی بازم مدیریت مشکلی نداره و جالب تر که همین سایت رو با همون دیتابیس روی دو سیستم دیگه نصب میشه و نمایش میده
متن خطا :
Warning: simplexml_load_file([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]) [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: failed to open stream: A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond. in C:\wamp\www\myproject\opmsite-03-92\modules\mod_zt_contact_pro\helper.php on line 21
Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in C:\wamp\www\myproject\opmsite-03-92\modules\mod_zt_contact_pro\helper.php on line 21
لطفا راهنمایی کنید
دوستان من باید رو این سیستم که مشکل داره که سیستم خودم هست کار کنم تو شرکت و خونه واقعا گیج شدم
ممنون میشم زود جوابم رو بدید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-19-2013 12:12 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوست عزیز سلام
در فایل php.ini ومپ خود دنبال max_execution_time = 30 بگردید و عدد 30 را به 300 تغییر دهید
سپس ومپ را ری استارت کنید
یا حق.
-
کاربر مقابل از محمد محسنی عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنون دوست عزیز مشکلم حل شد
خیلی متشکرم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)