توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمایش ندادن ادامه مطالب برای کاربران غیر عضو به صورتی د
Lamerd
12-03-2007, 04:57 AM
سلام،
من می خوام که ادامه مطلب رو برای کاربران غیر عضو نمایش ندم، بطوری که کاربرای غیر عضو بتونن وارد مطلب بشن و فقط خلاصه مطلب رو ببینین و ادامه مطلب رو نبینن.
راهی هست ؟
ممنون
abtin
12-03-2007, 10:48 AM
سلام
شما دسترسی مطلبتون رو به کاربران عضو محدود کنید و سپس از تنظیمات کلی نمایش لینک های تایید نشده رو فعال کنید .
Lamerd
12-03-2007, 05:02 PM
سلام آبتین،
اونطور که شما می گین اصلا کاربران غیر عضو نمی تونن وارد اون صفحه ی مطلب بشن ...
من می خوام وارد بشن ولی در همون صفحه ی مطلب ادامه ی مطلب رو نبیین مگر اینکه عضو بشن ...
بازم ممنون
abtin
12-03-2007, 08:26 PM
و سپس از تنظیمات کلی نمایش لینک های تایید نشده رو فعال کنید .
Lamerd
12-04-2007, 07:04 AM
سلام آبتین،
اونطور که شما می گین اصلا کاربران غیر عضو نمی تونن وارد اون صفحه ی مطلب بشن ...
من می خوام وارد بشن ولی در همون صفحه ی مطلب ادامه ی مطلب رو نبیین مگر اینکه عضو بشن ...
بازم ممنون
لطفا دقت کنین چی نوشتم ...
mhadaily
12-04-2007, 07:25 AM
عزیز آبتین جان درست گفتن شما همین راه رو اعمال کنید
کاربر خلاصه مطلب رو میبینه اما ادامه مطلب رو باید حتما عضو باشه تا ببینه
Lamerd
12-04-2007, 08:36 AM
ای بابا، مثل اینکه اینجا کسی نمی فهمه من چی میگم ... :'(
mhadaily
12-04-2007, 08:59 AM
من می خوام که ادامه مطلب رو برای کاربران غیر عضو نمایش ندم، بطوری که کاربرای غیر عضو بتونن وارد مطلب بشن و فقط خلاصه مطلب رو ببینین و ادامه مطلب رو نبینن.
دقیقا همین که گفتید و اینم جوابش
شما دسترسی مطلبتون رو به کاربران عضو محدود کنید و سپس از تنظیمات کلی نمایش لینک های تایید نشده رو فعال کنید .
البته این برای وقتی است که شما مطلب رو به صورت بلاگ و یا در صفحه اصلی منتشر کنید و اگر با جدول محتوا این کار رو بکنید در خواست شما منتفی میشه مگر اینکه عضو باشن و کلیک کنن
پس شما اولا مجموعه ها رو در منو به صورت بلاگ بساز و حتما در خلاصه چیزی بزار و موارد بالا رو هم طی کن مطمئن باش میشه
اینجا رو ببین دوست من
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
دقیقا خواسته ی شماست ؟؟؟؟
Lamerd
12-04-2007, 09:35 AM
سلام،
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
مثلا این مطلب،
تا "بدن توليد ميشود و باعث ايجاد نشاط، تمركز ذهن و بالا رفتن خلاقيت فكري ميشود." خلاصه مطلب هست، و بقیه، ادامه مطلب هست.
من می خوام که در همین صفحه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> خلاصه نشون بده و ادامش باید عضو بشی ... نه اینکه در صفحه بلاگ مجموعه فقط بتونی خلاصشو ببینی ... اونو بلدم .
ممنون
mhadaily
12-04-2007, 10:16 AM
حالا شد
این نیاز به یک مامبوت داره که اگر نیاز دارید باید نوشته بشه براتون عزیز
چون به حالت پیش فرض وجود نداره و فکر نمی کنم هم اصلا وجود داشته باشه ما که ندیدیم اما امکانش انجامش هست و قابل برنامه ریزی هم هست
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.