PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : همچین کامپوننتی داریم که کاربر فضای خاص خودش برای ارسا

bijan
12-03-2007, 02:58 PM
سلام

ببخشید تو عنوان جا نبود کامل بنویسم. من سایتی می خوام که کاربرا بتونن توش مقاله ارسال کنن، حالا چطوری ارسال کنن؟ طرف اول باید عضو بشه، بعد که عضو شد (یعنی user/pass گرفت) یک profile واسه خودش داشته باشه که از اونجا بتونه مقاله بفرسته، این مقالات را تنها خودش میتونه ببینه و قطعا admin که واسه اون ارسال میشه. یک جور حالت مسابقه مانند، که مثلا تا تاریخ خاصی میتونن مقاله بفرستن، تا اون تاریخ میتونن مقاله های فرستاده شده قبلیشون را هم ویرایش کنن و از اینجور حرفها.
حالا فعلا تاریخ و ماریخ را بی خیال، می خوام ببینم کامپوننتی داریم که شبیه به این کار را هم انجام بده؟

مخلص،
بیژن

mhadaily
12-03-2007, 03:04 PM
خب اولا به طور پیش فرض این امکان با خود مامبو هست اگر مامبو رو اطلاعات نمونه نصب کنید لینکش رو در قسمت منوی کاربری به صورت ارسال مطلب می بینید که امکان پذیر هست و مسلما تا ادمین هم تایید نکنه منتشر نمیشه

اما این در حد ارسال مطلب هست توسط کاربران در بخش کاربری سایت و اگر چیز بیشتر می خواهید دقیق تر توضیح بدید تا ببینیم چیزی هست یا اینکه باید نوشته بشه

bijan
12-04-2007, 02:28 AM
مجید جان، اونی که بصورت پیش فرض هست تو همون صفحه اول یا حالا یک category که واسش تعریف شده publish میکنه. بعلاوه اینکه شما دیگه نمی تونی فقط به شخصی که یک مطلب خاص را ارسال کرده اجازه ویرایش تنها همون مطلب را بدی. اگر مدیر تعریفش کنی که مال همه را می تونه ویرایش کنه. در ضمن مقالات بقیه را هم می تونه ببینه اگر در category خاصی publish کنی مطالب ارسالیش را. درسته؟
من دقیقا همون چیزی را می خوام که توضیح دادم، یک قسمت اختصاصی واسه هر کس، مثل profile یک جورهایی، که از همونجا بتونه مقاله بفرسته، مقاله هایی که تا حالا فرستاده را بتونه ببینه و از همونجا ویرایش کنه، در ضمن هر چی هم میفرسته به دست admin سایت هم که در واقع مدیر مسابقه مقالات هست هم برسه.

ممنونم،
بیژن

mhadaily
12-04-2007, 05:39 AM
اون چیزی که شما می خواهید شاید به صورت دقیق وجود نداشته باشه اما به راحتی میشه نوشت

در ضمن نمونه هایی شبیه اون هستن که البته مثل اینی که شما می خواهید کار نمی کنه اما تقریبا چیزی شبیه اون هست کامپوننت Community Builder که خیلی کمتر از اونی که می خواهید کار انجام میده

کامپوننت شما بیشتر اختصاصی است

bijan
12-04-2007, 11:47 AM
مرسی مجید، دانلودش می کنم ببینم چطوریه

میدونم میشه نوشت، ولی نه به راحتی! حال خودشو می خواد!