ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد خروجي XML/RSS

shahinSssS
12-05-2007, 03:04 PM
سلام و خسته نباشد
من اين گزينه
فعال کردن XML/RSS برای خبرها
تيك مي زنم ولي كد خروجي را اينجوري نشون ميده:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
من از اين كد مي خوام در ماژول سايتم استفاده كنم. كه ماژول اينجوري نشون ميده:
Notice: Undefined index: title in /home/payades/public_html/Mambo/includes/frontend.html.php on line 72

Notice: Undefined index: description in /home/payades/public_html/Mambo/includes/frontend.html.php on line 83

من چه طوري بايد از خروجي فروم براي سايتم استفاده كنم يا چه تغييراتي انجام بدم.
و يك خواهش اين بسته هاي نرم افزاري كه گذاشتيد فقط براي قالب پيشفرض ميشه براي قالب Vb بزاريد يا توضيحات كامل براي تغيير دادن بزاريد.مرسي

abtin
12-05-2007, 08:19 PM
شما می خواین لیستی از آخرین ارسال های انجمن توی سایتتون نمایش داده بشه دیگه ؟

کافیه یه ماژول جدید ایجاد کنید و لینک خروجی rss رو بدید به ماژول و منتشرش کنید .

لینک خروجی فروم شما هم : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> هستش .

shahinSssS
12-06-2007, 08:45 AM
مرسي ممنون كار كرد.

rockboy
04-14-2008, 08:20 AM
میشه بیشتر توضیح بدید ...
چه ماژولی بسازیم؟
کجا کدها رو دان کنیم

iransbs
04-14-2008, 08:45 AM
با سلام
دوست عزیز، این تاپیک برای 06 دسامبر 2007 می باشد، یعنی حدود 5 ماه پیش، لطفا از پرسش در Off Topic ها خود داری کنید و سوالات خود را در تاپیک جدید مطرح کنید.
قوانین انجمن را رعایت فرمایید.

موفق و پیروز باشید
یا علی

mohajer
11-21-2009, 09:08 AM
با سلام
من یه مشکل دارم
ماژول رو نوشتم و همه چیز خوبه فقط ابتدای این ماژول قبل از تیتر مطالب این پیغام رو مینویسه :

Notice: Undefined index: title in /home/..../public_html/..../includes/frontend.html.php on line 72

مهدی.
11-21-2009, 11:49 AM
سلام!

به آخرین ارسال تاپیک دقت کنید! دوشنبه, 14 آوریل 2008

لطفاً سوال خود را در یک تاپیک جدید مطرح کنید.

پاییزتان پر مهر