PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل در حذف فيلد هاي فرم Html در اديتور

mousio
12-05-2007, 09:02 PM
با سلام
من يك فرم html درست كردم كه اطلاعاتي را به ايميل ارسال كند . فرم به خوبي كار كرده و مشكلي ندارد . مي خواهم اين فرم را درون يك صفحه از سايت قرار دهم . تمام كدهاي Html آن را كپي و در اديتور Paste‌ كردم .... اديتور به طور اتوماتيك تمام كدهاي مربوط به فرم ( تگ هاي فرم ) و فيلد ها را حذف مي كند . يعني نتيجه كار فقط يك فرم است با Table ها و .... بدون تگ فرم و فيلدها
به نظر شما علت اين امر چيست ؟

Vito
12-05-2007, 10:15 PM
از چه ادیتوری استفاده میکنی? چک کن ببین گزینه clean code در ادیتور فعال هست یا نه?

mousio
12-06-2007, 06:35 AM
از چه ادیتوری استفاده میکنی? چک کن ببین گزینه clean code در ادیتور فعال هست یا نه?

از 4.6.2 استفاده مي كنم .
در تنظيمات ويرايشگر گشتم ولي چنين گزينه اي پيدا نكردم .... اين تنظيم كجا قرار دارد ؟

Vito
12-06-2007, 04:39 PM
دوست عزیز حق با شماست. من ادیتور جوملا رو با مامبو قاطی کردم.
در ادیتور پیشفرض مامبو (MOStlyCE) در قسمت پارامترها این امکان وجود نداره که شما داشتن یا نداشتن clean code رو انتخاب کنی. ظاهرا بطور پیشفرض clean code فعاله و بخاطر همین کدهای شما پاک میشن. حالا اینجا شما چند تا option داری:

1) یه ادیتور دیگه نصب کنی که این امکان رو داشته باشه
2) ادیتور پیشفرض رو هک کنی, که فکر نکنم کار راحتی باشه, مخصوصا اگر وارد نباشی
3) بیای از Wrapper استفاده کنی, wrapper مثل iframe عمل میکنه و فرم رو برات insert میکنه

موفق باشی

mousio
12-06-2007, 08:05 PM
با تشكر
در مورد تعويض اديتور بايد بگويم كه فكر نمي كنم گزينه مناسبي باشه ، چون اين اديتور الان بهترين اديتور موجود هست ( البته يه گفته سايرين )
اما در مورد استفاده از wrapper بايد بگويم كه خودم قبلا به عنوان راه حل موقت از اين گزينه استفاده كردم اما مشكلات بزرگي داره :
اول از همه اينكه وقتي فرم Submit مي شود ، صفحه رفرش نشده و در جاي خود باقي مي ماند . يعني اگر دكمه submit در آخر صفحه ( با اسكرول ) باشد ف بعد از ارسال ، صفحه در جاي خودش باقي مي ماند و كاربر مجبور است به صورت دستي به بالاي صفحه مراجعه كند . ( اين حتي باعث مي شود كه مثلا پيغام موفقيت يا خطا را متوجه نشود ....)
دوم اينكه اگر در صفحه يك لينك به خود صفحات مامبو بدهيم ، كار نمي كند ... به طور مثال اگر در فرمي كه در صفحه wrapper ايحاد شده ، يك متني باشد كه در آن لينكي به صفحات مامبو باشد ، آن صفحه را در داخل خود Frame باز مي كند ... مثلا اگر شما آدرس صفحه اول را بدهيد ( <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) تمام سايت را در Frame باز مي كند و اگر آدرس آن صفحه ( index.php?option=com_frontpage&amp;Itemid=1) را بدهيد ، به صورت اتوماتيك مقادير ?option=com_frontpage&amp;Itemid=1 را حذف كرده و فقط به دنبال آدرس index.php مي گردد كه البته موجود نيست ...

ضمنا استفاده از اديتور مي تواند مزاياي ديگري نيز داشته باشد . به عنوان مثال شما مي توانيد در توضيحات بخش يا مجموعه خود ، فرمي را وارد كنيد و در پايين فرم جداول مجموعه يا آيتم هاي بخش نشان داده شود . ( اين دقيقا نيازي بود كه من داشتم )

در حال حال استفاده از IFrame گزينه مناسبي نيست . شايد يك راه حل موقت باشد اما در كل اين امكان از دنياي Html درحال فراموشي است و ديگر توصيه نمي شود .

حالا من اين بحث clean code را در انجمن به صورت يك تاپيك جداگانه مطرح مي كنم ، شايد دوستان ديگر راهكاري داشته باشند

اگر نظر يا راهكاري نسبت به اين معايبي كه ذكر كردم ، داشتيد خوشحال مي شوم كه بشنوم

Vito
12-06-2007, 08:25 PM
دوست عزیز, ببین میتونی در سایت مامبو یه لینک بدی به فرمی که ساختی, با این تفاوت که فرم رو در یه پنجره جداگونه بصورت pop up باز کنی.

mousio
12-06-2007, 08:52 PM
دوست عزیز, ببین میتونی در سایت مامبو یه لینک بدی به فرمی که ساختی, با این تفاوت که فرم رو در یه پنجره جداگونه بصورت pop up باز کنی.

بله ولي قرار نيست يك قسمت اصلي سايت ، در پاپ آپ باز بشه ....به نظر شما اين را ه درستي است ؟ بايد در خود قسمت اصلي سايت ( mainbody) باز بشه تا سايت يك انسجام كلي داشته باشه .
صفحات پاپ آپ در خيلي از مرورگر ها نه تنها بلاك مي شود ، بلكه از اين صفحات به عنوان تبليغات يا صفحات درجه 2 استفاده مي گردد . كار جالبي نيست كه شما فرم هاي اصلي تون را ( آن هم اگر چندين فرم باشد ) به صورت پاپ آپ باز كنيد . ضمن اينه مشكل اصلي كه لينك دادن به صفحات سايت و از همه مهم تر در كنار جدول مجموعه ها بودن است را حل نمي كند ....

راستي من يك تاپيك در مورد Clean Code باز كردم .... مي تونيد بخونيد . يك راهي پيشنهاد شده است ...