PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کد عجیب روی صحفه اصلی سایت

hidd3n
12-06-2007, 08:08 AM
با نام حق
سلام

دوستان من این قالب رو روی سایت خودم نصب کردم همه چیزش درست است ولی این کد عجیب بالای صحفه index سایت است نمیدونم مشکل از کجاست ؟؟؟؟؟

لطفا اگر میشه من رو راهنمائی کنید .

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

مشکل دومی که دارم این است که وقتی وب سایت رو با اینترنت اکسپلورر باز میکنم نوشته های سمت راست تصویر که منوها هستند
نصفشون در تصویر نشون داده نمیشوند ????

ولی وقتی با برنامه ای بجز اینترنت اکسپلورر باز میکنم درست هستند .
لطفا من رو راهنمائی کنید در این مورد .

مرسی

mhadaily
12-06-2007, 08:12 AM
Invalid argument supplied for foreach() in

سرچ کنید دوست من بارها تکرار شده و نمونه اش هم در زیر ...

مشکل شما بررسی کنید لطفا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> nt+supplied+for+foreach%28%29+in&amp;sa=Search&amp;sitesea rch=<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 3BVLC%3A663399%3BAH%3Acenter%3BBGC%3AFFFFFF%3BLBGC %3A336699%3BALC%3A0000FF%3BLC%3A0000FF%3BT%3A00000 0%3BGFNT%3A0000FF%3BGIMP%3A0000FF%3BLH%3A75%3BLW%3 A100%3BL%3A<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> _logo.png%3BS%3A<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> &amp;hl=en)

hidd3n
12-06-2007, 08:56 AM
سلام

آقا من سرچ کردم ولی مشکلم حل نشد چون چیزهائی که در تاپیک ها بود به این ارور مربوط نمیشد.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hiddenha/public_html/templates/dark_vista_hr/jm_cssmenu/jm-menulib.php on line 48

این ارور روی صحفه اصلی سلیت من هست نه در بخش مدیریت

تطفا راهنمائی کنید که چگونه حل میشود

مرسی

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

mhadaily
12-06-2007, 08:58 AM
دوست من این خطا مربوط به قالب شماست

در همین جستجوها خواهید دید

مقداری به انگلیسی نوشته شده که در مامبو فارسی باید به فارسی برگردان بشه همین مثلا mainmenu رو باید بکنید منوی اصلی

مثلا

مشکل شما یک نمونه از آن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

sorry4uboth
12-06-2007, 09:00 AM
دوست عزیز قالب شما نیاز به کار زیادی داره!
از ضاهر سایت اینجور که مشخصه خیلی باید روش کار بشه ..
فونت ها .. و ..

hidd3n
12-06-2007, 10:10 AM
سلام

دوستان میشه بگید که من باید چه چیزهائی رو عوض کنم در قالبم که قالب سایتم درست بشه ????

هم اینکه دیگه اون ارور نیاد و هم اینکه کجای قالب رو باید تغیر بدم تا نوشته هاش درست بشند ????

مرسی

sorry4uboth
12-06-2007, 10:15 AM
ابتدا در CSS نوع فونت ها رو به Tahoma تغییر بده.
برای مشکل بالا هم همونطور که مجید عزیز گفت راه حل همونه اگر نشد میتونید درخواست این کار رو بدید تا تیم براتون انجام بده.
در قوانین انجمن به نحوه سفارش این کار اشاره شده.