توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تنظیمات کلی -- سطح دسترسی به configuration.php غیر قابل ویرایش ا
shab41
12-06-2007, 01:23 PM
سلام
خسته نباشيد.
من روی چند سایت از سیستم مامبو استفاده میکنم.
اما روی یکی از سایت ها 1 مشکل اساسی دارم. متاسفانه یا خوشبختانه 6-7 ماه پیش از قسمت تنظیمات کلی سطح دسترسی به configuration.php را غیر قابل ویرایش کردم. از اون موقع من نمیتونم قالب سایت رو عوض کنم و يا از طريق Cpanel فایلی را روی سرور آپ کنم و يا حذف کنم. ( مطلب میتونم از طریق مامبو به سایت بزنم و عکس آپلود کنم ) اما اجازه نصب قالب جدید رو ندارم.
از طریق Cpanel هم نمیشه پرمیشن configuration.php رو عوض کنم.
مامبوی من 4.5.3hp هست.
ممنون میشم راهنماییم کنید که چجوری این مشکل رو حل کنم و مامبو را آپگريد و قالب جدید نصب کنم.
با تشکر
sorry4uboth
12-06-2007, 01:56 PM
این مواردی که میفرمائید هیچ ربطی به هم ندارند!
شما در تنطیمات کلی امکان تغییر پرمیشن ها رو بردارید و از طریق فایل منیجر سرور تغییرات خودتون رو بدید.
shab41
12-06-2007, 05:54 PM
این مواردی که میفرمائید هیچ ربطی به هم ندارند!
شما در تنطیمات کلی امکان تغییر پرمیشن ها رو بردارید و از طریق فایل منیجر سرور تغییرات خودتون رو بدید.
سلاکم مجدد .
مشکل اصلی من هم همينه چون configuration.php غير قابل ويرايش شده امکان تغيير پرميشن را از قسمت تنظيات کلی به من نميده !
یعنی : اگر کليه فايل ها و دايرکتوریی ها را از طريق قسمت تنظيات کلی بر روی 777 هم بذارم باز هم چون سيستم اين فايل را غير قابل ويرايش کرده امکان تغيير را نميده و بعد از کليک بر روی Save پيغام " خطا- مامبو نتوانست تنظیمات را بروز نماید چون دسترسی به فایل تنظیمات غیرقابل ویرایش می باشد! " نشان ميده.
من 2 تا عکس به این متن اضافه کردم. لطفا راهنمايي کنيد.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
و این عکس
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ممنون ميشم کمکم کنيد.
sorry4uboth
12-06-2007, 08:00 PM
اگر خودتون از طریق FTP یا File Manager نمیتونید سطح دسترسی رو تغییر بدید به مدیر سروتون بگید این کار رو برای شما انجام بده.
shab41
12-07-2007, 12:20 AM
اگر خودتون از طریق FTP یا File Manager نمیتونید سطح دسترسی رو تغییر بدید به مدیر سروتون بگید این کار رو برای شما انجام بده.
سلام
من از سرور خواستم تا پرميشن configuration.php و templates و media رو 744 تنظیم کنه !
حالا يک مشکل جدید و خیلی حاد به وجود امد. هيج عکسی و هيچ CSS ای لود نميشه. مطالب درست لود میشه اما از عکس و سی اس اس در قسمت کاربری و مدیریت خبری نیست.
با این مشکل چه کنم ؟
لطفا راهنمايي کنيد.
با تشکر
firoozmandan
12-07-2007, 03:43 PM
سلام
لینک سایت + یوزرنیم و پسورد مامبو و هاست رو به صورت خصوصی ارسال کنید چک میکنم
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.