PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : versatility

mra28
12-07-2007, 07:32 PM
سلام

چند روز قبل من قالب فارسی شده versatility رو از یکی از سایتهای فارسی دانلود کردم . بعد فهمیدم این قالب مربوط به سایت rockettheme.com میباشد و یک قالی تجاری است . میخواستم سوال کنم که آیا استفاده از این قالب در تالار باعث ایجاد مشکلاتی نظیر حذف و محدودیت از طرف سرور میشود یا نه . منظورم مواردی هست که مثلا اگر سیستم VB رو به صورت null شده نصی کنیم ایجاد میشود ...

از راهنماییتون سپاسگذارم .

firoozmandan
12-07-2007, 07:45 PM
سلام

اگر rockettheme مطلع بشه بله ... میتونه این کارو انجام بده .

یا علی

mra28
12-07-2007, 07:57 PM
سلام
ممنون از پاسخ سریعتون
من این مورد رو از یکی از سایتهایی که ادعایی در مورد smf دارند دیدم . لینکش هم اینه :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یعنی مدیران این سایت اطلاعی از این مورد ندارند که این فایل را در اختیار کاربران میگذارند ؟!!!
خوب انحراف دیگه یعنی چی ؟؟؟
ممنون از اطلاع شما .

نوید
12-08-2007, 08:08 AM
سلام
ممنون از پاسخ سریعتون
من این مورد رو از یکی از سایتهایی که ادعایی در مورد smf دارند دیدم . لینکش هم اینه :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یعنی مدیران این سایت اطلاعی از این مورد ندارند که این فایل را در اختیار کاربران میگذارند ؟!!!
خوب انحراف دیگه یعنی چی ؟؟؟
ممنون از اطلاع شما .

بعضی سایت ها برای جذب بازدید بالاتر دست به انتشار محصولات null میزنند.