PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل در ساختن بخش و يااضافه كردن اطلاعات

نت وركر
12-08-2007, 05:25 PM
با سلام
من پس از نصب مامبو نميتوانم چيزي به آن اضافه كنم و پيغام زير را مي دهد
mossection :: store failed <br/> out of range value adjusted for column 'ordering' at row 1
sqlINSERT INTO mos_sections( ..... ) VALUES (....)

لطفا كمك كنيد

نوید
12-08-2007, 05:40 PM
این پیغام در چه هنگام ظاهر میشود؟

نت وركر
12-08-2007, 08:14 PM
این پیغام در چه هنگام ظاهر میشود؟

در هنگامي كه مثلا يك بخش اضافه مي كنم و مي خواهم آن را ذخيره كنم

mhadaily
12-09-2007, 05:49 AM
اولا نسخه ی مامبو شما چیست ؟؟
در ثانی سرور شما چه سیستم عاملی هست لینوکس یا ویندوزی ؟؟؟؟

اگر سرور ویندوزی هست این مورد رو چک کنید ببنید مشکل حل میشه

در فایل mysql.ini قسمت STRICT_TRANS_TABLES رو پیدا کنید و

# به صورت زیر SQL mode to strict ست کنید
sql-mode="NO_AUTO_CREATE_USER,NO_ENGINE_SUBSTITUTION"

نت وركر
12-09-2007, 06:15 AM
با سلام بر شما دوست عزيز
مامبو من 4.6.2 فارسي است
سرور من ويندوزي است اما فكر نمي كنم به اين فايل دسترسي داشته باشم
لطفا راهنمايي بيشتري بفرماييد
با تشكر

mhadaily
12-09-2007, 06:21 AM
متاسفانه این مشکلات به این صورت به نوع سرور ها یعنی ویندوزی بودن آنها بر می گیرده امکان حلش هست اما باید با ادمین سرور در تماس باشید تا ...

پیشنهاد من به شما برای اینکه مشکلاتتون کمتر بشه به هر شکل که شده سرور خودتون رو تغییر بدید و به سرورهای لینوکسی مهاجرت کنید این بهترین راه حل هست در غیر این صورت این مشکل حل بشه مشکلی بعدی در پیش راه شماست

موفق باشید

نت وركر
12-09-2007, 02:38 PM
با تشكر از شما دوست عزيز
من با ادمين سايت تماس گرفتم اما گفت از نظر امنيتي نمي شود اين تغيير را بر روي سرور داد ، متاسفانه با توجه به هزينه اي كه كردم امكان تغيير هاست نيز نمي باشد . آيا راه حل ديگري وجود دارد؟

mhadaily
12-09-2007, 02:44 PM
خیر

بهترین راه حل من به شما تغییر سرور هست شما مشکلات دیگری رو هم در پیش خواهید داشت

نت وركر
12-20-2007, 06:40 PM
خیر

بهترین راه حل من به شما تغییر سرور هست شما مشکلات دیگری رو هم در پیش خواهید داشت

با سلام بر شما
آقا من رفتم يك هاست لينوكسي هم خريدم اما متاسفانه مشكل بد تر شد ... حالا پس از نصب يك صفحه سفيد مي بينم و سايت بالا نمي آيد ، راستي روي خود سايت توسط CPANEL يك mambo بود كه نصب مي شود و هيچ مشكلي نداره اما اين فارسيه كار نمي كند ، لطفا كمكم كنيد....

radmehr
12-20-2007, 08:36 PM
آدرس سایت ؟