PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در کامپوننت comprofiler

balal
05-15-2006, 02:24 AM
سلام

کامپوننت comprofiler رو نصب کردم.قسمت تنظیمات که میری این خطا در تمامی tab ها نشون داده میشه:

Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/halzicom/public_html/administrator/components/com_comprofiler/imgToolbox.class.php on line 619

Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/halzicom/public_html/administrator/components/com_comprofiler/imgToolbox.class.php on line 627

مشکل از کجاست.
درضمن میخوام وقتی کاربرها وارد سایت شدن بتونن مشخصات همدیگرو ببینین اما نمیشه.باید به کدوم قسمت برم ؟؟

firoozmandan
05-15-2006, 10:09 AM
تابع exec برای امنیت روی سرور Disable شده به همین علت ...

یا علی

balal
05-16-2006, 05:06 PM
سلام

چجوری باید برطرفش کنم؟؟؟؟؟
آیا مشکلی در برنامه ایجاد میکنه ؟؟

firoozmandan
05-17-2006, 04:41 AM
سلام

از اونجایی که تابع exec ریسک امنیتی زیادی داره روی سرور غیر فعال شده اما شما اگر با PHP آشنایی دارید میتونید با تغییر کد کامپوننت مشکل رو حل کنید .

در صورت نیاز به info [at] mambolearn [dot] com ایمیل بزنید و درخواست تغییر کامپوننت رو بدید .

یا علی

naser.k
02-20-2011, 05:30 PM
سلام خسته نباشید
یه سوال؟
اونم اینکه ایا میشه با این کامپوننت به کاربران امتیاز داد؟
چون من تو مشخصات خوندم که میشه به کاربران امتیاز داد!!!
ممنون

torghoundy
02-20-2011, 05:57 PM
سلام
دوست من به آخرین ارسال تاپیک توجه کنید!
این تاپیک مربوط به 5 سال پیش است.

13) حتی الامکان از ارسال در تاپیک‌های قدیمی که موضوع آن‌ها بررسی شده ( به اصطلاح off topics ) بپرهیزید.