PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل نقشه سايت و sef با ابزار مديريت گوگل

mehdi_org
12-15-2007, 01:52 PM
سلام
من بسته نقشه سايت و بسته sef را نصب كردم .
تو قسمت ابزار مديريت گوگل - اضافه كردن نقشه سايت ، فرمت پيش فرضي كه براي سايت مپ داده به اين شكل هست :

Example: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

اما خروجي كه سايت مپ فروم من داره اينه :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

به خاطر همين گوگل قبول نمي كنه .

ميشه بفرمائين حالا من چطوري بايد به گوگل آدرس سايت مپ بدم ؟

ممنون

mehdi_org
12-15-2007, 09:10 PM
فكر كنم اين بسته SEF يه چند تايي مشكل داشته باشه ، چون وقتي نصب كردم بعضي از قسمتهاي انجمن غير قابل دسترسي ميشد . مثل همين اديتور hoteditor كه نصب كرده بودم ديگه نمايش داده نميشد ( البته شايد ايراد از انجمن من باشه ) . در كل مجبور شدم پاكش كنم.

حالا كه اين SEF را پاك كردم ، آدرس خروجي سايت مپ به اين شكل در اومده

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

ولي بازم تو قسمت ابزار مديريت گوگل- اضافه كردن نقشه سايت ، از اين آدرس ارور ميگيره. :D

mhadaily
12-16-2007, 05:05 AM

این رو هم امتحان کنید برای گوگل
اما

عموما با این هم مشکلی نخواهد داشت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> قبلا این تست شده و مشکلی نخواهد داشت

mehdi_org
12-16-2007, 08:47 AM
ارور ميده

Unsupported file format
Your Sitemap does not appear to be in a supported format. Please ensure it meets our Sitemap guidelines and resubmit