توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل در ورود به قسمت مديريت سايت
smahdi
12-16-2007, 09:01 AM
سلام دوستان،
من تا ديروز چنين مشكلي نداشتم ولي امروز كه ميخواستم وارد مديريت سايتم بشم، وارد ميشه و صفحه اول مديريت رو مياره، اما به محض اينكه روي يكي از آيكن ها كليك كني و مثلا بخواي وارد بخش ديگه اي بشه، دوباره صفحه لوگين مياد و اصلا هيچ كاري نميتوني انجام بدي.
مشكل چيه؟! يك تاپيك ديگه هم ديدم ولي مشكلش يكم با من فرق داره. آخه براي من كاربرها ميتونند از وارد خود سايت شوند ولي فقط من نميتونم وارد قسمت مديريت بشم.
mhadaily
12-16-2007, 09:34 AM
لاگین لود میاد یعنی چی؟؟
یعنی صفحه در حالت لود کردم میونه یا اینکه به صفحه ی اول بر میگیرده ؟؟
smahdi
12-16-2007, 09:40 AM
به زبان خيلي ساده تر:
من از مامبو 4.6.2 استفاده ميكنم. تا ديروز چنين مشكلي نداشتم. مشكل اين هست كه وقتي ميخوام وارد مديريت بشم، با موفقيت وارد ميشم. بعد از ورود به مديريت، صفحه اول مديريت به طور خودكار هميشه باز ميشه. حالا وقتي ميخوام وارد يك قسمت ديگه از مدريرت بشم، مثلا ميخوام برم تو بخش تنظيمات عمومي يا بخوام يك ماژول نصب كنم يا بخوام هر كار ديگه اي انجام بدم، دوباره صفحه لوگين مياد، و ميگه بايد لوگين بشي، يعني اينكه من Log Out ميشم. دوباره يوزر و پسورد رو ميدم، وارد ميشه و باز هم همون آش و كاسه.
smahdi
12-16-2007, 09:49 AM
لاگین لود میاد یعنی چی؟؟
یعنی صفحه در حالت لود کردم میونه یا اینکه به صفحه ی اول بر میگیرده ؟؟
نه، در حال لود كردن نمي مونه، بلكه بر ميگرده به صفحه Login يعني همون صفحه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
mhadaily
12-16-2007, 09:53 AM
مطمئن هستید تغییراتی روی سرور اعمال نشده ؟؟
شما خودتون تغییراتی در سیستم اصلا ندادید؟
smahdi
12-16-2007, 10:11 AM
نه والا، من كاري نكردم.
اين مشكل از چي ميتونه باشه؟!
mhadaily
12-16-2007, 10:22 AM
چند چیز ؟؟
1- تغییر در سرور که منچر به روشن شدن safe mode یا register globals شود
2- زمان اعتباری ورود )session) در تنظیمات رو هم ببینید
3- اضافه شدن موردی به سایت مثل کامپوننت و یا ... که با نسخه سازگار نیست و
4- ...
smahdi
12-16-2007, 10:42 AM
اين زمان اعتبار ورود رو چطور ميشه فهميد؟! كجاست؟!
mhadaily
12-16-2007, 10:53 AM
دوست من شما اول مورد اولی رو چک کن بعد سراغ بقیه برو
اطلاعات سیستم خودتون رو در مدیریت مامبو و در قسمت اطلاعات سیستم مشاهده کنید مورد اول رو نوشته
smahdi
12-16-2007, 12:56 PM
نه ديگه!!!
من كه عرض كردم نميتونم وارد مدريرت بشم. يعني فقط ميتونم وارد صفحه اول مديريت بشم نه جاهاي ديگش. تا بخوام وارد جاي ديگه اي بشم دوباره ميگه بايد لوگين بشي. تا لوگين ميشي دوباره صفحه اولي مديريت مياد، تا بخواي بري در قسمت اطلاعات سيستم، دوباره ميگه لوگين شو، تا دوباره لوگين ميشي دوباره صفحه اول مديريت مياد تا .....
اوكي؟!
mhadaily
12-16-2007, 01:26 PM
یک لطف کنید
یک فایل به نام phpinfo.php درست کن و این کد رو توش بزار:
کد:
<?
phpinfo();
?>
بعد اجراش کن و اطلاعاتش رو بفرست
smahdi
12-16-2007, 01:58 PM
متاسفانه نميدونم چي مرگش زده كه اجرا نميشه.
يه نگاه بندازيد:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
صفحه سفيد مي مونه.
راستي الان يك يوزر و پسورد + لينك كنترل پنل ميدم شما هم يك نگاه بندازين. شايد اصلا مشكل از خود كامپيوتر من باشه.
smahdi
12-17-2007, 04:39 AM
آقا درست شد. ظاهرا مشكل موقتي از سرور بوده كه الان رفع شده.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.