PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : table مربوط به آيتم هاي مديريت منو ها

mousio
12-16-2007, 11:33 AM
با سلام
من قصد دارم يك منو كه به اشتباه در قسمت مديريت منو ها ( منوي اصلي ، منوي كاربري و ... ) بوجود آمده را حذف كنم . اما به هيچ وجه نه پاك مي شود و نه اسم آن تغيير مي كند . ( علت آن طولاني بودن عنوان منو است ) مي خواهم از ديتا بيس آن را حذف كنم ولي نتوانستم table مربوط به آن را پيدا كنم .
mos_menu مربوط به آيتم هاي منوي كاربري مي شود . يعني تمام منوها ( يا به عبارتي لينك هاي سايت ) را كه ايجاد كرده ام در اين Table ذخيره شده . اما اثري از خود منو ها ( منوي اصلي ، منوي كاربري ،‌منوي بالا و .... ) نيست .
لطفا نام table مورد نظر را عنوان بفرماييد .....
با تشكر

abtin
12-16-2007, 11:48 AM
از phpmyadmin جدول mos_menu رو browse کنید.

سپس اونجا به دنبال منوهه بگردید معمولا عدد چینشش قاطی پاتی هست مثلا عدد 99999999 . اون رو حذف کنید.

mousio
12-17-2007, 12:15 PM
من مورد مورد نظر را پيدا كردم و پاك كردم . اما بعدش متاسفانه نمي دونم چي شد كه كل mos_menu پاك شد و تمام منوهاي سايت پريد .....
بكاپي از آخرين تغييرات ندارم و امكان ساخت مجدد منوها به علت كم بود وقت نيست ..... چطوري مي تونم آن را بر گردانم ؟

mhadaily
12-17-2007, 01:27 PM
اگر بک آپ ندارید

دیگه راهی نیست فقط می تونید تیبیل پاک شده رو بر گرودنید که البته منوهای قبلی ساخته شده در آن ظاهر نخواهد شد .

titanpass
05-13-2008, 03:49 PM
سلام من هم به اين مشكل خوردم
شما رو كاپيوترت فايرفاكس نصب كن بعد ازون وارد مديريت بشو منومديريت مياد بقيه اش رو هنوز انجام ندادم