PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال: ساخت Section و Category

smn
12-17-2007, 08:24 AM
من یک Section ساختم حالا فرض میکنیم به نام صنایع دستی زیر صنایع دستی یه Category با نام فرش ساختم حالا میخوام زیر فرش 2 Category با نامهای فرش دستباف و فرش ماشینی بسازم
شکلش یه همچین چیزی از آب در میاد چه طوری همچین کاری بکنم که 2 کتگوری زیر 1 کتگوری ساخته بشه راستی اینم اضافه کنم من فقط توی دستباف و ماشینی میخوام پست بدم نیازی به پست دادن توی فرش ندارم

صنایع دستی
----فرش
---- فرش ماشینی
---- فرش دستباف

یه مشکل دیگه هم دارم اون اینه که من فقط Section ها رو میتونم توی سایت ببینم و به صورت درختی از section و category خبری نیست چطور میشه یه نمودار درختی از کل Section ها و category ها کنار سایت داشت؟!

radmehr
12-17-2007, 09:29 AM
برای بخش اول .. ساختار مامبو بصورت بخش - مجموعه - مطلب هست. اگر چیزی بیشتر از این میخواین باید براتون کدنویسی انجام بشه
برای بخش دوم .. منو و زیر منو درست کنید و به بخش و مجموعه های مورد نظر لینک بدید

smn
12-17-2007, 10:57 PM
برای بخش اول .. ساختار مامبو بصورت بخش - مجموعه - مطلب هست. اگر چیزی بیشتر از این میخواین باید براتون کدنویسی انجام بشه
برای بخش دوم .. منو و زیر منو درست کنید و به بخش و مجموعه های مورد نظر لینک بدید

با این میشه کاری کرد؟! من نصبش کردم ولی روی هرچی کلیک میکنم عکس العملی نمیبینم!!
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

mhadaily
12-18-2007, 05:59 AM
منو و زیر منو رو درست کردید ؟؟؟

آدرس سایت ؟ یا تصویری از مشکل شما ؟؟

smn
12-18-2007, 10:00 PM
منو و زیر منو رو درست کردید ؟؟؟

آدرس سایت ؟ یا تصویری از مشکل شما ؟؟

نه چجوری؟! منو و زیر منو میشه ساخت؟!
فعلا سایتی در کار نیست یه نفر همچین سوالی از من کرده من هر کار کردم نتونستم! اینجا مطرح کردم