PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : كسي ميتونه همچين سيستمي به من معرفي كنه. لطفا بخونيد و ك

p30cloob
12-17-2007, 10:49 AM
سلام
من دنبال يك سيستم مديريت محتوا مي گردم كه كاربر هم بتونه با عضويت و يا بدون عضويت بتونه توي صفحه اصلي سايت مطلب بنويسه و پست كنه. مطلب ها هم در حد فقط يه كامنت يا يه نظر (چند خطي ) باشه.
و بعد كاربران ديگه بتونن به مطالبي كه بقيه كاربرها نوشتن امتياز بدن و مطالب به ترتيب امتياز مرتب بشه.
در ضمن مدير سايت بتونه اين امكان رو داشته باشه كه انتخاب كنه كاربران با ثبت نام مطلب بفرستن يا نه و مطالب با تائيد مدير در سايت نمايش داده بشه يا نه ...
اگه هميچن سيستمي وجود داره و احتياج به برنامه نويسي نداره لطفا به من كمك كنيد و در ضمن بگيد كه به چه نوع سروري نياز داره ؟ لينوكس يا ويندوز.

اگر مامبو اين امكان رو داره لطفا بگيد كه چطوري فعالش كنم؟

p30cloob
12-18-2007, 04:19 AM
آقا چي شد ؟ مامبو نداره ؟

mhadaily
12-18-2007, 05:47 AM
به سرور لینوکس

در ضمن همچین کامپوننتی دقیقا به این چیزی که شما می خواهید نداریم یک نمونه هست که کامرشیال هم هست و البته روی نسخه ی 4.6 به بالا هم کار نمی کنه

این چیزی که شما میخواهید به راحتی میشه نوشته بشه و مسلما مامبو می تونه این امکانات رو داشته باشه البته با کمی تغییرات و کد نویسی

موفق باشید

p30cloob
07-09-2008, 08:01 AM
آقا شرمنده كه اين پست قديمي رو دوباره بالا آوردم
ولي ميخواستم بدونم اگه بخوايم همچين كاري بكنيم چيكار بايد كرد.
يعني در واقع من چيزي مثل سايت balatarin.com و digg.com اگه بخوام بايد چيكار كنم ؟
آيا كسي همچين كامپوننتي داره يا بايد هزينه كنم؟
و هزينه اينكار چقدره ؟
ممنون ميشم جواب من رو بديد

مهدی.
07-09-2008, 08:17 AM
سلام دوست عزيز
اطمينان ندارم به اين موضوع
ولي يكي از دوستانم اينكار را كرده بود و ميگفت اسم اينكار را ويكي ميگن و اونموقع خودش يك همچين سايتي رو راه انداخته بود و ASP.NET بود ولي نميدونم آيا كامپوننتي با اسم ويكي وجود داشته باشه براي مامبو يا نه - بگرد ببين اگه پيدا كردي بگو تا ببينيم به دردت خورد يا نه
موفق و پيروز باشي

mhadaily
07-09-2008, 08:40 AM
اگر نیاز داشته باشید

در حال نوشتن کامپوننتی مثل دیگ هستیم که در مرحله RC هست و انشا الله بعد از اتمام به اطلاع می رسانیم

ولی اگر نیاز باشه سیستم مستقلی بخواهید باید با sales at mambolearn dot com تماس بگیرید و جزئیات رو از اونجا جویا بشید

موفق باشید

majd66
07-09-2008, 11:20 AM
سلام
شما یک نگاهی به این 2تا بندازید شاید به کار اومد

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا حق

mhadaily
07-09-2008, 12:33 PM
مجید چان اون ویگی هست !!!

ایشون ویکی نمی خواهد دیگ می خواهد !

majd66
07-09-2008, 03:05 PM
بیا عزیزم این هم digg

یا حق

mhadaily
07-09-2008, 03:11 PM
مجید جان
اون ها هم مامبوت و ماژول هست که وابسته به سایت دیگ هست

ایشون میخواد یک سیستم دیقیقا مثل دیگ داشته باشه یعنی سایتی دقیقا مثل دیگه که نداریم برای مامبو و جوملا

majd66
07-09-2008, 03:32 PM
راست میگید من به این جملا توجه نکردم

&quot;من دنبال يك سيستم مديريت محتوا مي گردم كه كاربر هم بتونه با عضويت و يا بدون عضويت بتونه توي صفحه اصلي سايت مطلب بنويسه و پست كنه. مطلب ها هم در حد فقط يه كامنت يا يه نظر (چند خطي ) باشه.&quot;