ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در مورد ساخت موقعیت در قالب

ehsan640
12-17-2007, 03:35 PM
با سلام و آرزوی سلامتی برای همه دوستان

من یه موقعیت توی قالب سایتم برای تبلیغات ساختم که با استفاده از جاوا اسکریپت تبلیغات رو نشون بدم

ولی متاسفانه کار نمیکنه .
من توی سایتم توی یه فولدر مامبو نصب کردم و توی یه فولدر جوملا
وقتی که همین کار رو توی جوملا میکنم بدون هیچ مشکلی موقعیت من ساخته میشه و تبلیغات هم توش نمایش داده میشه ( <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ) . ولی توی مامبو این کار عملی نیست ( <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ) .
با این که من دقیقا همین کارا رو توی هر دو انجام میدم . حتی قالبشون هم یکی هست .
بعد با خودم گفتم که شاید چون از قالب جوملا دارم استفاده میکنم این اتفاق افتاده . به خاطر همین از یکی از قالبهای پیش فرض مامبو استفاده کردم ولی باز هم حل نشد

من واقعا این موقعیت رو لازم دارم . حالا از اساتید محترم میخوام که منو راهنمایی کنن .
ممنون
اگه زحمتی براتون نیست من یوزر و پسوردم رو هم بدم تا خودتون هم یه نگاهی بهش بندازین .

ehsan640
12-17-2007, 03:38 PM
راستی یادم رفت عرض کنم این موقعیت به صورت یک div هست که بعد از اتمام لود شدن صفحه از بالا جلوی کاربر پرتاب میشه

firoozmandan
12-19-2007, 06:57 PM
سلام

یوزرنیم + پسورد مامبو و جوملا + هاست رو به صورت خصوصی ارسال کنید . چک میکنم و نتیجه را همینجا اعلام میکنم

یا علی

ehsan640
12-19-2007, 07:59 PM
با تشکر از شما . اطلاعات خواسته شده را ارسال کردم .
ممنون

firoozmandan
12-20-2007, 06:47 AM
سلام

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

موقعیت مشکلی نداره اما من چک کردم هیچ ماژولی در موقعیت user4 منتشر نشده که نمایش داده بشه !

یا علی

ehsan640
12-20-2007, 09:02 AM
سلام . ممنونم از این که وقت گذاشتین . مثل اینکه یادم رفته بود ماژولها رو فعال کنم
الان یه ماژول توی اون موقعیت منتشر کردم ولی هنوز هم نشون داده نمیشه .

vb
12-21-2007, 07:02 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اینحوری که داره میاد ! پس حتما یه جای کارت اشکال داره

ehsan640
12-21-2007, 10:21 AM
سلام مجدد به همه دوستان
خوب این که واضحه که 1 جای کارم ایراد داره . ولی مشکل اینه که من همه چیزو چک کردم ولی دیگه عقلم به جایی قد نمیده