توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ويرايش خروجي rss
barbood
12-18-2007, 02:53 AM
سلام
من ميخواستم آخرين ارسالهاي انجمن smf رو تو سايتم نشون بدم
با كمك آموزشهاي شما اين كار رو كردم يه ماژول ساختم و منتشر كردم
تنها مشكلي كه داره اينه كه فقط 5پنج تا از ارسالها رو نشون ميده ،
فقط ميخواستم يه لطف كنيد به زبون ساده بگيد كه چطوري ميتونم كاري كنم
كه ارسالهاي بيشتري رو نشون بده تو ماژول كه نشد .اگه درست فكر كنم بايد از خود
smf باشه .ممنون ميشم اگه بهم كمك كنيد .
در ضمن سرچ هم كردم چيزي پيدا نكردم .
تشكر
mhadaily
12-18-2007, 05:52 AM
در همون ماژولی که ساختید گزینه ای در پارامتر ها هست به اسم
تعداد آیتم ها
این رو کم و زیاد کنید مشکل حل میشه انشا الله
barbood
12-18-2007, 08:20 AM
آقا مجيد سلام
اول تو ماژول امتحان كردم بعد مزاحم شما شدم
تو ماژول تا ماكسيموم 10 آيتم داره كه زدم ولي جواب نداده
ميخوام بدونم از توي خود انجمن smf نميشه چونكه تو انجمن هم
مثلا وقتي rssرو ميخواي با ار اس اس خوانهاي فاير فكس يا ie بخوني 5 آيتم رو بيشتر نشون نميده
firoozmandan
12-19-2007, 06:39 PM
سلام
ای کاش قبل از زدن این پست در این مورد جستجو میکردید ...
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
مثال :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یا علی
barbood
12-19-2007, 11:32 PM
سلام
ای کاش قبل از زدن این پست در این مورد جستجو میکردید ...
مثال :
یا علی
---------------------------------------------------------------------------------------------------
شما برای اینکه لینک rss رو محدود کنید میتونید با توجه به id هر بخش اونو محدود کنید .
مثال های زیر رو ببینید :
و یا میتونید تعداد مطالب رو محدود کنید بدین صورت :
و ...
یا علی
سلام دوست عزيز
من اول سرچ كردم چون جوابي نگرفتم مزاحم شما شدم
اگه به عنوان پست من توجه كنيد نوشتم ويرايش خروجي rss ولي
توي توضيحاتي كه شما داديد اصلا نگفتيد چه فايلي و در كدام ادرس رو بايد ويرايش كنم
خوب هنوز ما آماتور تشريف داريم خواهش ميكنم يه كم براي امثال من مشروح تر توضيح بدين
كه تند به تند مزاحمتون نشند .
بعد اون ماژولي را هم كه گفتيد fetshrss از كجا بايد دانلود كنم ميشه لينكش رو بديد.
در مورد اين مثالي كه زديد((<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
)) بگيد چطوري و از كجا بايد اين كار رو بكنم .
تشكر از كمكتون
يا حق
mhadaily
12-20-2007, 05:29 AM
همون آدرس رو به جای مامبولرن آدرس سایت و انجمن خودتون رو بزنید چه مشکلی هست دیگه ؟؟
الان این رو ببینید ؟؟؟
barbood
12-20-2007, 08:14 AM
اي بابا ما رو باش كه ذهنمون كجاها پرسه ميزد، نميدونستيم كه به اين سادگيه !!! ??? ??? :o
من دنبال يه بسته ، ماژول ، يا اديت يه فايل تو قالب بودم .
ما را به اماتور بودنمان ببخشيد . :-[ :-[ :-[ :-[
دستتون درد نكنه آقا مجيد
يا حق
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.