توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نشون ندادن منو ها در قالب Outline
niasha
12-18-2007, 08:54 PM
بعد از انتخاب این قالب دیگه منوهای سایت نمایش داده نمی شه چجوری این مشکل رو بر طرف کنم ؟
armahloji
12-20-2007, 04:17 PM
سلام
من هم این مشکل را داشتم اما فقط در ie . در firefox مشکلی نداشت.
niasha
12-20-2007, 07:18 PM
قالب و عوض کردم نمی تونستم اون رو بزارم با این وضع کسی می دونه مشکلش کجاس؟
قالب و عوض کردم نمی تونستم اون رو بزارم با این وضع کسی می دونه مشکلش کجاس؟
این قالب در ie و ff تست شده و مشکلی ما نیدیدیم
ندیده نمیشه مشکل را حل کرد
موفق باشید
arman66
12-24-2007, 08:51 PM
نوید جان مشکل داره !
آی ای بالا نمیآره
mhadaily
12-25-2007, 04:53 AM
آدرس سایت رو بفرمایید
تابررسی بشه چون قبلا تست شده است حتما نیاز به آدرس سایت داریم تا بررسی کنیم
niasha
12-26-2007, 03:50 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
تو بعضی از قسمتا هم با ماژول تشکر مشکل دارم البته می دونم جاش اینجا نیست اما نمی زاره تاپیک باز شه اونم چک کنید ممنون می شم فقط نخواستم 2 تا پست زده باشم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
منوهای سایت به درستی نمایش داده میشه!
niasha
12-27-2007, 06:02 AM
مشکل با IE هست
متاسفانه من IE ندارم که چک کنم
دوستان تست میکنند و به شما پاسخ میدن
firoozmandan
12-29-2007, 07:08 AM
سلام
حق با شماست . قالب با IE مشکلاتی داره
حتما به توسعه دهندگان این قالب اطلاع میدیم که این مشکل رو حل کنند ....
یا علی
soooot
01-08-2008, 09:06 PM
[color=blue]سلام
دوست عزیز مشکل از یک اشتباه کوچک در فارسی سازی هست و قالب اصلی ( قالب انگلیسی ) هیچ مشکلی نداره
در صورت تمایل میتونید فایل style.css رو از آدرس زیر دانلود، و جایگزین فایل موجود در فولدر این قالب کنید
[color=blue]و یا در خط 451 فایل style.css به جای right بنویسید left
با تشکر از دوست عزیز و خوش سلیقه ای که این قالب زیبا رو فارسی کرده
ممنون sooot
این فایل جایگزین خواهد شد!
[color=blue]سلام
دوست عزیز مشکل از یک اشتباه کوچک در فارسی سازی هست و قالب اصلی ( قالب انگلیسی ) هیچ مشکلی نداره
در صورت تمایل میتونید فایل style.css رو از آدرس زیر دانلود، و جایگزین فایل موجود در فولدر این قالب کنید
[color=blue]و یا در خط 451 فایل style.css به جای right بنویسید left
با تشکر از دوست عزیز و خوش سلیقه ای که این قالب زیبا رو فارسی کرده
این فایل مشکلی را برطرف نمیکنه
مشکل را برطرف کردیم
بزودی نسخه رفع اشکال شده منتشر میشه
soooot
01-11-2008, 08:29 PM
نوید عزیز، شما صد در صد و بدون شک اشتباه میکنید
دقیقا مشکل قالب همین چیزی هست که گفتم و این فایلی هم که لینک دانلودش رو دادم مشکل رو برطرف میکنه و کسانی که تمایل به دانلود و جایگزین کردن این فایل ندارن میتونن همون تغییر کوچکی رو که گفتم در فایل مورد نظر بدن ( توی فایلی هم که برای دانلود گذاشتم فقط همون تغییر داده شده )
عکس زیر رو هم برای این گرفتم که ببینید تنها با همین تغییر کوچک مشکل این قالب در اینترنت اکسپلورر حل میشه
و باز هم تاکید میکنم که قالب انگلیسی هیچ مشکلی نداشته و این مشکل به دلیل یک اشتباه کوچک در فارسی سازی قالب بوجود اومده
ضمنا ممنون میشم لطف کنید و بفرمائید چطور مشکل قالب رو برطرف نمودید و در نسخه رفع اشکال شده که فرمودید به زودی منتشر خواهد شد چه تغییراتی بوجود آوردید!
شما مشکل را در ie7 برطرف کردید اما در ie6 مشکل وجود داشت که برطرف شد
soooot
01-11-2008, 09:06 PM
میشه لطف کنید و بگید چطور این مشکل رو برطرف کردید ؟
الان با مرور گر آنلاین چک کردم شما درست میگید، تو اینترنت اکسپلورر 7 مشکل حل شده ولی از اینترنت اکسپلورر 7 به پائین هنوز مشکل وجود داره، متاسفانه اینترنت اکسپلورر 6 ندارم و تا 24 ساعت آینده هم نمیتونم از مرور گر آنلاین استفاده کنم ( محدودیت در اکانت رایگان )
فکر کنم اگر به جای خط 451 همون تغییر رو در خط 461 بدیم مشکل حل بشه، یعنی به جای right در خط 461 بنویسم left این کار رو کردم و در 49 مرورگر در سیستم عامل های مختلف امتحان کردم و هیچ کدوم مشکلی نداشتن تنها در دو مرورگر اینترنت اکسپلورر 6 و 5.5 که قبلا این مشکل وجود داشت نتونستم تست کنم، چون قبل از اعمال این تغییر در این مرورگر ها تست کرده بودم و تا فردا اینترنت اکسپلورر 6 و 5.5 ندارم
حالا مشکلی که شما حل کردید همین بود یا ... ؟
از این راهی که گفتم منو ها چپ به راست میشه پس به درد نمیخوره ( الان میگن چرا اینقدر پشت سر هم پست میدی، منم میگم میخواستید امکان ویرایش مطلب رو تو انجمن ها بگذارید )
چند ماه پیش هم پیشنهاد دادم این امکان رو بگذارید مدیران عزیز مامبو لرن گفتن تو کار خدا فضولی نکن!
*** 3 پست شما یکی شد
armahloji
01-13-2008, 03:32 PM
سلام
با این کاری که دوستمون گفتند منو ها طرف راست صفحه نمایش داده میشوند ولی چپ به راست هستند ( یعنی گزینه فهرست آخرین گزینه نمایش داده میشود ) . برای حل این مشکل من پیشنهاد میکنم در این حالت فایل قالب را ویرایش کنید و جای منو ها را عوض کنید .
hajvahid
02-03-2008, 09:44 AM
سلام ، تشکر می کنم از زحمات همه ی دوستانی که برای پیشرفت مامبو و اس ام اف تلاش می کنن .
می خواستم بدونم نسخه ی تکمیل شده و رفع اشکال شده ی قالب outline آماده نشده؟ بازم ممنون
mhadaily
02-03-2008, 09:45 AM
حتما آماده بشه منتشر خواهد شد
ممنون از صبر رو تحمل شما
آماده و منتشر شده
برای دانلود به سایت smflearn.com مراجعه نمایید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.