توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مامبوت یادداشت پیشرفته
ninjavo
12-21-2007, 07:31 PM
سلام من کامپوننت یادداشت پیشرفته رو نصب کردم .
ولی وقتی مامبوت MOS Comment رو غیر فعال میکنم دیگه کار نمیکنه و وقتی هم که فعالش میکنم هم یادداشت پیشرفته میاد هم یادداشت پیشفرض مامبو من میخوام فقط یادداشت پیشرفته بیاد .
آیا مامبوت خودش رو باید نصب کنم اگه بله لینک دانلود مامبوت فارسیش رو بدین اگه هم نه بگید چیکار کنم ؟
radmehr
12-22-2007, 06:50 AM
اسم کامپوننتی که نصب کردید چیه ؟
ninjavo
12-22-2007, 02:06 PM
از عنوانش که پیداست !!!
کامپوننت یادداشتهای پیشرفته
mhadaily
12-22-2007, 04:41 PM
از عنوانش که پیداست !!!
کامپوننت یادداشتهای پیشرفته
mambo-digg.com رو چک کردی ببینی اونجا هست یا خیر ؟؟؟
ninjavo
12-22-2007, 06:55 PM
نه چیزی به عنوان مامبوت پیدا نکردم .
mhadaily
12-23-2007, 05:38 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
paymangoly
01-05-2008, 04:08 PM
ببخید من این مامبوت و مازول یادداشت پیشرفته رو که نصب کردم و بعدش فایل ایندکس رو تغییر دادم و آپلود نمودم ، اما یکسری کد بجای این ها می آد . من حتی مامبوت رو منتشر کردم و ماژول یادداشت قبلی رو پاک کردم. مشکل از کجاست؟
paymangoly
01-12-2008, 03:53 PM
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in E:\PARSDATA\users\webadmin\riwlorg\khabar.riwl.org \<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> .maxcomment.html.php on line 131
من تمامی مقالات راجع به این خطا رو خوندم اما چیزی دستگیرم نشد. می شه کمک کنید؟ من 5 پرس قبلیم بی جواب مونده ممکنه این هم اینجوری بشه؟
بنده از مامبوت mx comment استفاده کردم و در مدیریت با این خطا مواجه شدم. یه اشاره بکنید حتما متوجه می شم.ممنون از زحماتتون.
mhadaily
01-13-2008, 06:12 AM
بالاخره از کدوم استفاده کردید بالایی یا پایینی ؟؟
اگر بالایی هست عکس بزارید واگر Mxcomment هست روش نصب و اجرا رو بگید
paymangoly
01-13-2008, 11:22 AM
استاد مجید ! در حال حاضر از max com استفاده کردم که تا حدی هم فارسیش کردم که بعد از تمام شدن فارسیش حتما برای انتشار به شما ارسال می کنم.
من اول دسترسی به فولدر ها و پرمیشن ها رو درست کردم.
بعد moscom رو از مامبوت ها پاک کردم و بعد کامپوننتش رو هم برداشتم. در مرحله ی بعد مامبوت و کامپوننت max com رو از طریق URL نصب کردم که خوشبختانه اروری نداد و با موفقیت نصب شد.(نکته ای که هست اینه که من به دلیل ارور در نصب AKOcom و یادداشت پیشرفته از اون ها صرفنظر کردم و اینکه دیگه نمیتونم چیزی رو از طریق آپلود نصب کنم چون ارور میده که نمیتونه به پوشه media دسترسی داشته باشه.)
سپس در مرحله ی آخر مامبوت maxcom رو منتشر کردم که بعد از مراجعه به منوی کامپوننت ها maxcom ظاهر میشه و وارد صفحه ی اون میشم اما همون ارور در صفحات دیده میشه.
سه سوال:
1- مشکل من کجاست؟
2- اصلا استفاده از کدوم مامبوت رو پیشنهاد می کنین؟ ako,moscom یا maxcom
3- داستان مشکل نصب با پیغام بالا چیه؟(البته میدونم که جاش اینجا نیست اما باور کنید همه ی سوال هام در تاپیک های دیگه بی جواب بوده)
بسیار بسیار از شما ممنونم
باشه که جبران کنم
mhadaily
01-13-2008, 11:39 AM
فقط در بخش ادمین مشکل دارید ؟
2- آدرس سایت
3- مسلما مامبوت خود mx رو باید فعال کنید تا دیده بشه
paymangoly
01-13-2008, 11:57 AM
بله در بخش ادمین
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
مامبوت غیر از انتشار چطور باید فعال بشه؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.