PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل قالب من با اينترنت اكسپلورر 6! plz help me

parspal
12-22-2007, 05:36 AM
اين قالب رو خودم فارسي كردم و يه سري تغييرات توش انجام دادم بلوك سمت راستش تو ie 7 و firefox درسته اما توي ie6 به هم ميريزه كسي ميتونه مشكلش رو حل كنه؟ :'(
آدرس سايت : paresimorgh.ir/fa

*** لینک دانلود قالب حذف شد!

radmehr
12-22-2007, 06:42 AM
قالب شما مربوط به rockettheme هست و متاسفانه بهیچ وجه قالب های coomercial رو نمی تونیم پشتیبانی کنیم!

parspal
12-22-2007, 09:03 AM
قالب شما مربوط به rockettheme هست و متاسفانه بهیچ وجه قالب های coomercial رو نمی تونیم پشتیبانی کنیم!

اینم از اون حرفها بود کسی این حرف رو میزنه که که خودش از قالبهای comercial استفاده نکنه در حالیکه قالب اصلی مامبولرن هم comercial توروخدا نگین که برای اون قالب پول دادین!
می تونید خیلی راحتتر آدمو بپیچونین نه با این دلیل مسخره
خیلی ممنون از کمکتون جناب رادمهر

mhadaily
12-22-2007, 09:47 AM
ما عضو کلاب rockettheme هستید

اگر شک دارید می تونید برید و تست کنید امتحانش مجانی هست .

یاعلی

parspal
12-23-2007, 09:08 AM
حالا به فرض هم شما عضو كلاب اون سايت هستين چه ربطي دارين كه نخواين به css قالب من به نگاهي بندازين؟
غير از اينه كه اين سايت براي جواب دادن و حل كردن همين مشكلات هست؟

mhadaily
12-23-2007, 09:10 AM
خیِــــــــــــــــــر
فقط مواردی که از نظر قوانین بین المللی هم مشکلی نداشته باشه برطرف خواهیم کرد

لطفا اینجا رو حتما بخونید

قوانین سایت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

موفق باشید

radmehr
12-23-2007, 09:13 AM
شما مدرک ارائه بدید که عضو کلوپ اونها هستید ما هم مشکل شما رو حل میکنیم!

parspal
12-23-2007, 09:27 AM
شما فكر كنين بودم و expire شدم بعد يه سال اين مسخره بازيا چيه ؟؟
اگه به info@ mambolearn.com ايميل بدم فكر كنم اينجوري كارم رو راه بندازين نه؟ فكر كنم مشكل از اول هم همينه روتون نشد بگين !
مشكل $$$ ؟ ما كه حرفي نداريم . . .

radmehr
12-23-2007, 10:22 AM
شما کلا مشکل دارید!
من حرفی از پول زدم ؟! گفتم نمیتونیم انجام بدیم !
شما 1 میلیون تومن هم بریزید به حساب براتون انجام نمیشه!
ما قوانینی داریم و طبق اون عمل می کنیم. حالا شما میخوای خوشتون بیاد میخواد نیاد!!
صحبت دیگه ای هم دارید در پیغام خصوصی مطرح کنید و قوانین رو بیشتر از این زیر پا نزارید !

firoozmandan
12-23-2007, 10:25 AM
دوست عزیز !

واقعا برای شما متاسفم !

شما و امثال شمایید که با رفتار و کردارتون باعث میشید همه دیدشون نسبت به ایران این چنین باشه ! اپن سرس - GNU / GPL - کپی رایت .... برای شما تنها چند کلمه است !

لینک یوزر ما در rockettheme :

rockettheme.com/option,com_smf/Itemid,190/action,profile/u,19453 هست

شما حتی اگر عوض باشید و اکونت شما اکسپایر بشه باز یوزر شما باید موجود باشه !

ما برای خود قوانینی داریم و به اونها پایبند هستیم هر چند در همون ابتدا گفتم برای شما این موارد تنها چند کلمه است !

لطفا پولتون رو بجا خرج کنید !

لطفا بیش از این هم شخصیت اجتماعی خودتون رو در معرض نمایش نذارید !

یا علی

Siamak
12-23-2007, 10:27 AM
دوست عزیز

1- ما هیچ تعهدی برای ارائه خدمات به شما نداریم. مامبو یه نرم افزار متن بازه که به صورت رایگان ارائه میشه و در صورتی که مورد پسند شماست ازش استفاده کنید. هیچ تضمینی برای خدامات و ارائه سرویس وجود نداره.

2- بهتره مودب باشید. در غیر این صورت ما شما رو تحمل نخواهیم کرد. اینجا یک انجمن عمومی هست که پاسخهای دوستان به شما صرفا جنبه همکاری داره. دوست نداشتم، ولی مجبور شدم بگم که دوستان به شما &quot;لطف&quot; میکنند که پاسخ شما رو میدن.

3- شما مختار هستید که از خدمات تجاری مامبولرن استفاده کنید یا خیر.

4- اگر عضو کلاب هم بودید میتونید در بخش انجمن گفتگوی همون کلابی که عضو هستید، مثل راکت تم و یا جوملا آرت و ... پست بزنید تا پاسخ مقتضی رو بگیرید.

5- ما مشکلی با $$$ نداریم. نیازمند $$$ شما هم نیستیم. میتونید $$$ تون رو صرف پیتزا یا کافی شاپ یا ... بفرمائید.

6- لطفا بفرمائید طلب ما به شما چقدره که پرداخت کنیم خدمتتون!

7- کافر همه را به کیش خود پندارد!