ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل در ackocoment ؟

ebrahim1110
05-20-2006, 01:29 PM
من موقعيكه اين مامبوت رو از قسمت مامبوتها انتشار ميدم اين پيغام رو ميده؟
Warning: botakocomment(/administrator/components/com_akocomment/config.akocomment.php): failed to open stream: No such file or directory in /public_html/mambots/content/akocommentbot.php(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 31

Fatal error: botakocomment(): Failed opening required '/administrator/components/com_akocomment/config.akocomment.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /mambots/content/akocommentbot.php(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 31
در ضمن من فرق دفترچه مهمان با يادداشت نگار رو هم نمي دونم اگر ميشه فرقشو بگيد الان رو مامبو لوكال هم يادداشت نگار نصبه و فعال هم هست؟و وقتي نظرات رو مي نويسم به قسمت يادداشت نگار ميره؟

firoozmandan
05-21-2006, 12:57 PM
سلام
ارور پیش اومده نشونگر این موضوع است که سرور شما از Base64 پشتیبانی نمیکنه و به همین دلیل نتونسته این فایل رو پروسس کنه .

بهتون پیشنهاد میکنم بجای استفاده از کامپوننت AkoComment برای این موضوع از کامپوننت MOSCom (مدیریت کامنت ( یادداشت نگار )) استفاده کنید .
هم امکانات بیشتری داره و هم این مشکل بوجود نمیاد.

دفترچه مهمان در واقع یک guestbook هست که به کاربران شما اجازه میده در سایت شما مطالب و یا یادگاری بنویسند اما یادداشت نگار به کابران شما این امکان رو میده که برای هر مطلب کاربران نظرات خود رو ارسال کنند .

یا علی

ebrahim1110
05-21-2006, 01:15 PM
با سلام ممنون از جوابتون
اول اينكه اين كامپوننت چند تا مطلب داره كه من نمي خوام؟
1-"از كامنت شما متشكرم .كامنت شما قبل از انتشار توسط مدير سايت مرور ميشود." من مي خوام اين پيغام يا نياد يا اگر مياد فق قسمت اولش بياد"از كامنت شما متشكرم "
2-در بالاي قسمت نطر خواهي به انگليسي مي نويسه Comments كه مي خوام فارسي باشه؟
3-بعدش لينك مامبو لرن پايين تر از اون هست؟
4-"کامنت خود را برای این مطلب ارسال کنید :"اينم اگر به جاي كامنت بنويسه نظر خواهي عاليه
شرمنده اگر خيلي خستتون كردم
يا علي

firoozmandan
05-21-2006, 05:12 PM
سلام

برای ویرایش متون فارسی فایل زیر رو ویرایش کنید :

\administrator\components\com_comments\language\fa rsi.php

بقیه موارد در قسمت تنظیمات کامپوننت در مدیریت مامبو قابل تغییر است .

یا علی