توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در انتقال مامبو از local بر روی سرور
mojifree55
12-26-2007, 05:21 PM
سلام ، من به بد مشکلی بر خوردم تورو خدا کمکم کنید ، من طبق آموزش مامبورو از لوکال به سرور انتقال دادم ولی برای اینستال به مشکل برخوردم ،مشکل من به این صورت که طبق تصویر زیر
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یک مورد قرمزه که باعث شده اینستال با موفقیت انجام نشه و اینکه از همان ابتدا این ارورها هم در بالای صفحه نمایان میشه :
Warning: fopen(langconfig.php) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in C:\Inetpub\vhosts\simadid.com\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> llation\index.php on line 48
Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in C:\Inetpub\vhosts\simadid.com\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> llation\index.php on line 61
Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in C:\Inetpub\vhosts\simadid.com\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> llation\index.php on line 62
متشکرم :'(
ashkanjoon
12-26-2007, 05:48 PM
اگه اشتباه نكنم بايد دسترسي به langconfig.php رو 777 كنيد
mojifree55
12-26-2007, 06:08 PM
عزیز واقعا ممنونم اون ارورهای اولیه رفت ولی توی مرحله آخر این ارورو میده
Warning: fopen(../configuration.php) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in C:\Inetpub\vhosts\simadid.com\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> llation\install4.php on line 219
بعدش بر میگرده به مرحله اول اینستال؟!!
radmehr
12-26-2007, 06:45 PM
آخر نصب به شما کد میده یا نه ؟
mojifree55
12-26-2007, 07:10 PM
اگه منظورتون user , pass بله میده وقتی رو یکی دکمه ها از بالا که یکی برای ورود به بخش مدیریت ودیگری کاربری کلیک می کنم بر میگرده از ابتدا !!!
ashkanjoon
12-26-2007, 07:20 PM
احتمالا امكان ساخت فايل configuration.php در root وجود نداره من هم به اين مشكل برخورد كرده بودم شما فايل configuration.php رو با تنظيمات مربوطه به صورت دستي اپلود كنيد. دقت كنيد موارد زير رو در configuration.php درست وارد كنيد سپس ذخيره و بصورت دستي در root آپلود كنيد
$mosConfig_host = 'localhost';
$mosConfig_user = user;
$mosConfig_password = 'password';
$mosConfig_db = database name;
$mosConfig_absolute_path = '/home/Domain/public_html/';
$mosConfig_live_site = '<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
$mosConfig_cachepath = '/home/Domain/public_html/cache';
mojifree55
12-27-2007, 08:31 AM
با این حرکت وب سایت اومد بالا ولی با این تفاوت که داخل بخش مدیریت اجازه نصب ebackup نمیداد، رفتم داخل کامپوننت ها از file manager این کامپوننت رو حذف کردم بعد اومدم دوباره نصب کردم که ارور داد ولی بطور ناقص نصب کرد که کامپوننت ها روی لوکال فقط داخل بخش مدیریت اومد ولی ماژول ها نیومد و البته من تو هاستم phpmyadmin دارم ، اگه از این طریق میشه کاری کرد لطفا منو راهنمایی کنید ،مرسی
firoozmandan
12-27-2007, 09:06 AM
سلام
شما دیتابیس رو از لوکال با phpmyadmin اکسپورت بگیرید و از طریق phpmyadmin در هاست ایمپرت کنید .
مشکل حل میشه ...
یا علی
mojifree55
12-27-2007, 09:20 AM
راستی براش مسیر path یک همچین مسیری به من نشون میده آیا همچین مسیری عادی :
C:\Inetpub\vhosts\simadid.com\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
و آدرس url :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
من یک مامبو خام هم الآن اینستال کردم میاد اما برای اینستال یک کامپوننت مثل تبلیغات پیشرفته این ارورو میده
Warning: move_uploaded_file(C:\Inetpub\vhosts\simadid.com\h ttpdocs\geosh\media\artbanners2.zip) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: Permission denied in C:\Inetpub\vhosts\simadid.com\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> istrator\components\com_installer\admin.installer. php on line 248
Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move 'C:\WINDOWS\Temp\php448E.tmp' to 'C:\Inetpub\vhosts\simadid.com\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> a\artbanners2.zip' in C:\Inetpub\vhosts\simadid.com\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> istrator\components\com_installer\admin.installer. php on line 248
آپلود universal با مشکل مواجه شد
Fatal: جابجایی فایل های آپلود شده به پوشه media/ به خطا مواجه شد
آقا مثل اینکه دیگه مارو دوست ندارید ، توروخدا ببینید اگه مشکل هاسته، من به شرکت پس بدم ، وگرنه من چه خاکی توی سرم بریزم
N پست شما یکی شد !
radmehr
12-28-2007, 10:26 AM
هاسستتون رو عوض کنید مشکل حل میشه
نمیدونم چرا ما این همه میگیم خودمون هاست کاملا سازگار با مامبو و جوملا داریم و بعد شما میری از جای دیگه یه هاست میخری اونم ویندوزی !
mojifree55
12-28-2007, 10:54 AM
خدا شاهده من نمی دونستم ،اتفاقا من اومدم قسمت هاستینگ شما ولی چون دیدم فقط لینوکس از شرکت دیگه خریداری کردم، من که واقعا در برابر زحمات شما هیچ چیز نمی تونم بگم ، من اطلاعاتم تو این زمینه پایینه ، مگه من می تونم از سرویس شما استفاده کنم؟
radmehr
12-28-2007, 11:29 AM
چرا نمیتونید ؟
بهترین هاست برای مامبو و جوملا هاست لینوکسی هست
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.