PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : با Mambo php shop moshkel daram

hadsern
05-21-2006, 02:35 PM
سلام خسته نباشید من وقتی ماژول مامبو پی اچ پی شاپ رو فعال میکنم این ارور "
Warning: main(/home2/frig/public_html/Mambo/components/com_phpshop/phpshop_parser.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home2/frig/public_html/Mambo/modules/mod_phpshop.php on line 48
رو میده من با چند ماژول دیگه هم همین مشکل رو دارم.ممنون میشم کمکم کنید.

firoozmandan
05-21-2006, 06:15 PM
سلام

مشکل از پرمیشن ها است .

لطفا فایلها را روی 644 و فولدر ها را روی 755 ست کنید .
از کدوم ورژن PHPShop استفاده میکنید و از کجا دانلود کردید ؟

یا علی

hadsern
05-21-2006, 06:45 PM
سلام.بخاطر این سرعت عمل در پاسخگوئی واقعا ممنونم.من اون ماژول رو از <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> گرفتم.ولی اسمش توی برنامه برای مامبو هست. دقیقا &quot; mambo-phpShop Module&quot; اسمش اینه.
از آدرس زیر گرفتمش:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

مشکل از پرمیشن ها نیست.همه پر میشن ها رو چک کردم چون مشکل تغریبا مشابه با کامپونت فورم پیشرفته دارم که از همین سایت مامبو لیرن گرفتم.البته ارورش اینه :
Fatal error: Access level to mosForm_Table::check() must be (as in class mosdbtable) or weaker in /home2/frig/public_html/Mambo/components/com_mosforms/mosform_table.class.php on line 551
نمیدونم مشکل میتونه از کجا باشه فکر نمیکنم از پرمیشن ها باشه چون توی سی پنل همه همونطورین که گفتید.
بازهم ممنونم.

firoozmandan
05-23-2006, 10:04 AM
سلام
اگر مایل بودید یوزر و پسورد هاست و مامبو رو بفرستید چک کنم .

یا علی