ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکلاتی در مورد انجمن فایر برد

zomorod
12-28-2007, 03:02 PM
سلام و خسته نباشید
چند تا مشکل که بعد ار نصب فایر برد پیش آمده برام
از ff و 462 و بر روی لوکال از wamp استفاده می کنم
و فایل com_fireboard_1.0.3_Stable_mambo.zip را از سایت fireboard.ir دانلود کردم
1- فارسی قسمت مدیریت فعال نشد
با وجود دو تا فایل زبان به نام های Fa_IR و farsi خودم دست به کار شدم و یک کپی با نام persain.php گذاشتم که مشکلم حل شد و مدیریت فارسی شد !!!?

2- در بالای مدیریت این پیغام ها میاد

Notice: Constant _FB_AVATAR_GDIMAGE_NOT already defined in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> om_fireboard\language\persian.php on line 51

Notice: Constant _GEN_GOTOBOTTOM already defined in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> om_fireboard\language\persian.php on line 1285

Notice: Constant _GEN_GOTOTOP already defined in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> om_fireboard\language\persian.php on line 1286
آیا این خطوط را در فایل زبان پاک کنم صحیح هست ؟؟؟؟؟

3- بعضی از لغات فارسی نیست در مدیریت مانند New Rank و Edit و Delete و .....
مشکل اینه که ترجمه در فایل هست ولی اعمال نمیشود .

4- چینش خطوط در مدیریت فایر برد از چپ به راست هست . ؟؟؟

5- در قسمت مدیریت کاربران اسم هیچ کاربری نیست فقط وقتی همون موقع یک عضویت جدید از مامبو درست کردم آن را نشان داد و لی باز هم super admin را نشان نمیده - البته متوجه شدم که کاربر باید حد اقل یک بار وارد انجمن بشه تا اسمش تو لیست مدیریت کاربران بیاد
به هر حال اگه لازمه توضیح بدین .

6- در قسمت کاربری - مشخصات کاربر و آواتار و راهنما و قوانین و نمایش آخرین ارسالها
در پایین این پیغام میاد
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> lass.fireboard.php on line 789

7- وقتی روی &quot; آخرین ارسالهای شما &quot; کیلیک می کنم باز نمیشه و همنطور در حال لود کردن می مونه و سرور لوکالم هنگ میکنه و مجبور میشم ریستش کنم .

8- و قتی کاربری وارد نشده به انجمن میرم و روی ورود که کیلیک میکنم این پیغام را میده
شما مجاز به دیدن این منبع نیستید.
شما باید وارد شوید

9- و قتی رور آخرین ارسالها کیلک می کنم این ارور هم در بالا انجمن اضافه میشه (کار بر با عضویت وارد نشده)
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> emplate\default\latestx.php on line 40

لطفا راهنمایی بفرمایید

radmehr
12-28-2007, 06:43 PM
برخی از اینها که گفتید مال خود fireboard هست .. چون ما تنها تغییری که توش دادیم سازگار کردن با مامبو بوده + تاریخ شمسی
مورد 2 رو میتونید پاک کنیدشون
مورد 3 اگر ترجمه هست و اعمال نمیشه اشکال خود کامپوننت هست و اونطور که من دیدم در نسخه جدید 1.0.4 بیشترش رو حل کردن
مورد 4 .. اصلا قرار نبود این کامپوننت رو برای فارسی زبانها آماده کنیم .. فقط به اصرار 1-2 تا از بچه ها شمسی سازی و زبان فارسی رو هم توش قرار دادیم .. این رویه در نسخه های بعد هم ادامه خواهد داشت چون مخاطب اصلیمون رو غیر ایرانی ها در نظر گرفتیم .لی میتونید فایل مدیریتشو باز کنید و align های left رو بکنید right
موارد 5 تا 9 رو هم چک می کنم اگر اشکال از فایربورد تغییر کرده ما بوده باشه حتما در نسخه بعدی اصلاح میشه و اگر اشکال از خود bestofjoomla باشه که باید صبر کرد خودشون اصلاح کنن
مورد 1 هم فکر نمی کنم اسمش اشکال باشه .. تو نسخه بعد persian.php هم میزاریم
ممنون

zomorod
12-28-2007, 07:53 PM
خیلی متشکر
مورد 3 نسخه 1.0.4 را کی میاد ؟
مورد 4 چینش خطوط مشکلی ندار من فکر میکردم که که مشکل از قالب یا چیز دیگهیی هست ، خودم درستش میکنم
مورد 1 در بعضی از کامپوننت های دیگه هم این اتفاق افتاده بود . علت !!!!! ؟
مورد 5 تا 9 را هم روی سرور هم تست کردم باز هم بود
مورد 8 را اگه میشه توضیح بدین گاهی اوقات برای کامیوننت های دیگه هم پیش میاد
ماننده : لینک عضویت در کامپوننت &quot;اطلاعات اضافی کاربران&quot; اول مشکلی نداشت بعد چند بار رفرش کردن این مشکل پیش آمد .
یا این جالب تره در کامپوننت داتسو یک صفحه از گالری این پیام می آمد بعد با رفرش کردن حل شد .
مشکل از مامبو نیست ؟ اصلا این صفحه برای چی میاد علت

دستتون درد نکن تاریخ شمسی و چیزای دیگش خوب کار میکن ولی این ارور ها خیلی تابلو هست اگه نبود حتما بجای smf مورد خوبی بود سعی میکنم که خودم یه وقتی برای بررسی کد ها بزارم مگر ورژن جدید زود بیاد

یا حق