توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برخی قسمت های مامبومشکل دارد ازجمله قسمت تنظیمات
sadeghwonder
12-29-2007, 04:30 AM
باسلام
من درقسمت تنظیمات مامبوودرقسمت سرورتنظیمات راکه می کنم ودکمه تاییدرافشارمی دهم مامبوخروج می شودوصفحه اصلی وهمچنین صفحه ادمینیستردیگربالانمی آیندوهرکاری می کنم درست نمی شوندوبایدمامبوراازهاستم پاک کنم ودوباره نصب کنم مشکل چیست دیگرکلافه شدم؟
firoozmandan
12-29-2007, 06:08 AM
سلام
بهتر بود عنوان رو به این صورت مینوشتید :
من با برخی از قسمت های مامبو مشکل دارم !
هنگام نصب مامبو تمام مواردی که برای نصب مامبو لازم بود سبز بود ؟
Session Save Path قابل نوشتن بود ؟
هاست شما ویندوز هست یا لینوکس ؟
یا علی
sadeghwonder
12-29-2007, 06:46 AM
سلام
هاستم لینوکس است وازمامبوسرورگرفتم درهنگام نصب همه سبزبودن به غیراز conficuration.phpکه آن رابعدابه هم کددادودرهاستم قراردادم و Not:mysql dos not supportهم بودکه درانجمن مطرح کردم گفتنداهمیت نده وبه نصب خودت ادامه بده
حال یک مشکل دیگرهم است وقتی چیزی راتغییرهم نمی دهم صفحه اصلی یک باربالامی ایدویک بارنمی ایدمشکل چیست؟
firoozmandan
12-29-2007, 07:05 AM
سلام
همینطور که در قسمت ساپورت هاست هم به شما گفته شد مشکل اینه که شما همه فولدرهای سیستمی هاست رو پاک کردید !!!
فولدر و فایلهایی که نیاز هست وجود داشته باشند !
همچنین مامبو رو صحیح آپلود و نصب نکردید .
اگر اطلاعاتی روی هاست ندارید و تمایل دارید مشکل حل بشه در قسمت ساپورت هاست یک تیکت بزنید و درخواست بدید هاست شما حذف و مجددا create بشه و مامبو برای شما نصب بشه .
یا علی
sadeghwonder
12-29-2007, 07:51 AM
مشکلم بافایلهاوفولدرهاحل است مشکل Note:mysql dos not support است گفتیدمامبورااشتباه نصب کردم تنهاچیزی که درهنگام نصب به من اخطاردادهمین بودیک نفردیگرنیزاین سوال رامطرح کرده بودوجوابش راگرفت من هم همان کارراکردم امافقط همین یک خطااصلاح نشدحالاچه کارکنم فایلهاوفولدرهای هاست راخودم درست می کنم.
باتشکرفراوان
firoozmandan
12-29-2007, 07:58 AM
دوست من
ترجمه NOTE در انگلیسی میشه : short written reminder - یعنی نکته ... یادداشت ... و....
این موضوع تنها برای توجه شما نوشته شده یعنی مامبو از Strict Mode پشتیبانی نمیکنه !!!
این ارور نیست بلکه NOTE هست که در بالا معنی اون رو نوشتم !
پس مشکل از این مورد نیست .
مشکل شما شاید با فایلها و فولدر ها حل باشه !!! اما سایت شما به اون فولدرها و فایلها برای هندل کردن نیاز داره !
!!!
یا علی
sadeghwonder
12-29-2007, 03:15 PM
سلام
آقانگاه کنیدمن مامبوراپاک کردم ودوباره نصب کردم بدون هیچ مشکلی ان فایلها وفولدرهاراهم نصب کردم سایتم هم بالاامدحالارفتم توقست تنظیمات کلی ودرقسمت سرورامکان فشرده سازی فایلهارابله کردم ودکمه ذخیره رافشاردادم حالاهم قسمت ادمینسترم بالانمی ایدهم قسمت صفحه اصلی سایتم .
حالامن یه کاری کردم فایل configuration.php راقبل ازاعمال تغییرات دانلودکردم وبعدازاین که دکمه ذخیره شودرامی زنم که خراب میشه فایل configuration.php راکه اکنون درهاستم است پاک کردم وقبلی رابه جای ان اپلودکردم ودوباره سایتم درست شد.
پس مشکل ازهاست نیست پس ازچه چیزمی تواندباشد؟
اگرشمایکی ازمسوولین مامبوهستیدلطفابه هاستم سری بزنیدوخودتان بررسی کنید.
البته من درپارسه گیگ هم این مشکل راداشتم ومعلوم می شودکه اصلاازهاستم نیست.
باتشکرفراوان
firoozmandan
12-29-2007, 03:45 PM
سلام
دوست عزیز !
به راحتی باز میشه ! مشکل شما الان دقیقا چیه ؟
اگر مامبو مشکل داشت باید بقیه هم همین مشکل رو داشتند . یعنی حدود 2000 سایت .
به راحتی میشه فهمید یه جای کار شما اشتباست . پس لطفا با حوصله و آرامش بیشتر مشکل خودتون رو به صورت دقیق بنویسید .
یا علی
soooot
12-29-2007, 03:56 PM
من هم همین مشکل فشرده سازی رو داشتم و دارم و وقتی این تغییر رو میدم دیگه سایت بالا نمیاد و باید فایل کانفیگ رو به حالت قبل از اعمال این تنظیم در بیاریم در کل هم هیچ وقت نفهمیدم این امکان به چه درد میخوره ( اگر یه نفر بگه ممنون میشم ) اولش فکر میکردم مشکل از هاستمه ولی چون از روی لوکال و سه تا هاست مختلف امتحان کردم مطمئنم مشکل نمیتونه از هاست باشه ( مگر اینکه این مورد برای اجراش به یه چیزی احتیاج داشته باشه که توی اکثر سرور ها نباشه )
در مورد قسمت تنظیمات کلی هم من هم ده ها بار با این مشکل مواجه شدم که بعد از اعمال تغییرات و ذخیره سازی سایت دیگه بالا نمیاد و باید فایل کانفیگ رو به حالت قبل برگردونیم تا مشکل حل بشه
فکر کنم به جز مواردی مثل اعمال تغییر در قسمت فشرده سازی صفحات و ... که این مشکل رو بوجود میارن اعمال چند تغییر با هم هم میتونه این مشکل رو به وجود بیاره
ممنون میشم یه نفر دلیل بالا نیومدن سایت بعد از اعمال بعضی از تغییرات در قسمت تنظیمات اصلی رو بگه ( با فرض اینکه مامبو به درستی و بدون هیچ مشکلی نصب شده )
sadeghwonder
12-30-2007, 04:02 AM
باسلام
نه نگاه کنیدبعدازاعمال تغییرات بافایرفاکس واپرابازمیشه ولی بااینترنت اکسپلورراصلابازنمیشه ووقتی فایل configuration.phpرابه حالت قبل برمی گردانیم باهمه بروزرهابازمیشه مشکل من الان دقیقاهمین است.
همان طورکه دوست دیگری نیزاشاره کردنددرهاستهای دیگرهم همین مشکل است ومشکل ازهاستم نیست
باتشکرفراوان
firoozmandan
12-30-2007, 11:12 AM
سلام
همینطور که در قسمت ساپورت هاست هم به شما گفته شد مشکل اینه که شما همه فولدرهای سیستمی هاست رو پاک کردید !!!
فولدر و فایلهایی که نیاز هست وجود داشته باشند !
همچنین مامبو رو صحیح آپلود و نصب نکردید .
یا علی
قبلا هم به شما گفته شد ... مشکل از اونجا ناشی میشه که شما فولدرهایی که نیاز بوده رو حذف کردید ! فولدرهایی که شما قادر به برگردوندن - ساختن و ... نیستید !
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.