PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یه مشکل ریز در virtumart

ehsan640
12-29-2007, 11:15 AM
با سلام و عرض ادب و احترام
نمیدونم بقیه دوستان هم با این مشکل روبرو شدن یا نه . من در لیست کشور ها "جمهوری اسلامی ایران" رو به فارسی تعریف کردم و در لیست استانهاش همه استانهای ایران رو به فارسی وارد کردم . توی بخش مدیریت همه چیز درست نشون داده میشه یعنی توی دیتا بیس با Encoding مناسبی ذخیره شده .
ولی وقتی که یه کاربر میخواد ثبت نام کنه توی بخش انتخاب کشور و استان ، دو تا منوی باز شو (dropdown box) هست که باید از یکیش کشور رو و از دیگری استان رو انتخاب کنه اونی که مربوط به کشور هست کاملا درست نشون داده میشه ولی اونی که مربوط به استان هست به صورت کاراکتر های نامفهوم مثل این :
¬Ø§&Ugrave ...sdf
نشون داده میشه .
تا اونجایی که من متوجه شدم باید راه حل مشکل توی این فایل باشه administrator\components\com_virtuemart\html\check out_register_form.php

من قبل از اینکه این تاپیک رو بزنم توی دیتا بیس چک کردم
اسم تیبل استانها mos_vm_state هست و از نظر structure کاملا شبیه تیبل mos_vm_country هست که مربوط به اسم کشور هاست
هر دو جدول با یه Encoding ذخیره شدن (latin1_swedish_ci ) و فیلدی که توی جدول استانها نام استان رو ذخیره میکنه با فیلدی که توی جدول کشور ها نام کشور رو ذخیره میکنه از یک نوع varchar(64) هستند . ولی توی بخش کاربری virtumart فیلدی که اسم کشور ها رو نشون میده درسته و فارسی نشون میده ولی استانها ... قاطی پاطی

توی بخش مدیریت لیست استانها رو به فارسی به خوبی نشون میده یعنی مشکل ا زدیتا بیس نباید باشه

دوستان عزیز اگه کمکی یا راه حلی برای این موضوع به نظرشون میرسه منو هم در جریان بذارن
ممنون از همه شما
ضمنا سایت من روی لوکال هست Wampserver

HADEE_16
12-31-2007, 03:21 AM
مدتها پیش من این مشکل رو داشتم
با یکی از برنامه نویسان ویرتو هم چند بار چت کردم
ولی درست نشد
ایشون گفت در نسخه جوملای 1.5 درست میشه
حالا نمیدونم چه ربطی داره؟

Siamak
12-31-2007, 03:33 PM
اشکال از درست نبودن یونیکد دیتابیس باید باشه

ehsan640
01-02-2008, 10:09 PM
مرسی . ولی من فکر نمیکنم اینجوری باشه .
نمیدونم پست اول منو خوندین یا نه :

من قبل از اینکه این تاپیک رو بزنم توی دیتا بیس چک کردم
اسم تیبل استانها mos_vm_state هست و از نظر structure کاملا شبیه تیبل mos_vm_country هست که مربوط به اسم کشور هاست
هر دو جدول با یه Encoding ذخیره شدن (latin1_swedish_ci ) و فیلدی که توی جدول استانها نام استان رو ذخیره میکنه با فیلدی که توی جدول کشور ها نام کشور رو ذخیره میکنه از یک نوع varchar(64) هستند . ولی توی بخش کاربری virtumart فیلدی که اسم کشور ها رو نشون میده درسته و فارسی نشون میده ولی استانها ... قاطی پاطی

لطفا یه نفر کمک کنه .
من مطمئنم که این مساله مشکل خیلی از دوستان هست

sorry4uboth
01-03-2008, 07:37 AM
جالبه!

چون نسخه فارسی این کامپوننت که تیم ما منتشر کرده این مشکل رو نداره!

حتما یه جای کار شما ایراد داره ..

ehsan640
01-03-2008, 07:15 PM
بله . در این که کارهای تیم مامبولرن حرف نداره که شکی نیست . بخصوص کارای فارسی سازی و ترجمه که در مقایسه با سیستمهای دیگه همیشه یه سر و گردن بالاتر بوده.
ولی متاسفانه خرید این کامپوننت برای من به صرفه نیست .
به دلیل اینکه من احتیاجی به امکانات اضافه تر ( شتاب و ... ) ندارم و در حقیقت این موارد فعلا برام زائد هستند و خرج اضافی محسوب میشن . من فقط هسته فارسی و سالم این کامپوننت رو لازم دارم

اگه کمک یا همفکری ای برای حل این مشکل به نظرتون میرسه لطفا از ما دریغ نکنین .
ممنون

sorry4uboth
01-04-2008, 05:44 AM
تنها موردی که به ذهنم میرسه این هست که فایل زبان کامل ترجمه بشه و بانک اطلاعاتی رو هم به utf8 تغییر بدی.

چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه

ehsan640
01-07-2008, 11:10 AM
آقا این مشکل حل نشد .
آیا ممکنه تیم ، هسته سالم و فارسی شدش رو بدون شتاب و ... با یه قیمت مناسبتر که همه بتونن بخرنش عرضه کنه ؟
آخه خیلیا احتیاجی به شتاب و .. ندارن . شما هم دو سه نوع بسته از این کامپوننت آماده کنین
ممنون