ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در فرم تماس

mojifree55
12-29-2007, 08:28 PM
سلام ، من به مشکل جدیدی بر خوردم و اون اینکه فرم تماس در سایت عمل نمیکنه، چون تعداد ارورها زیاده من لینک صفحه تماسو میزارم اگه ممکن باشه تست کنید و ارورهاشو ببینید مرسی : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 2&amp;Itemid=12

ashkanjoon
12-29-2007, 08:30 PM
اين كه ارور نداره

pamchal
12-29-2007, 08:56 PM
سلام

توی فایرفاکس (و احتمالا اوپرا) به نظر میاد مشکلی نداره اما توی IE6 بعد از ارسال صفحه زیر (توی عکس نشون دادم) میاد ??? :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

soooot
12-29-2007, 11:05 PM
سلام
به این تایپیک مراجعه کنید جناب فیروز مندان زحمت کشیدن و راه حل رفع این مشکل مامبو رو نوشتن
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
موفق باشید

این رو هم یادم رفت که بگم
با این کار بعد از ارسال دیگه اون خطاهای بالای سایت ظاهر نمیشن ولی مشکل حل نمیشه و بعد از ارسال به صفحه ای منتقل میشید که وجود نداره و اطلاعات از فایل پیج 404 خونده میشه
برای رفع این مشکل میتونید مثلا توی ایندکس دات پی اچ پی یه کد بگذارید تا آدرس صفحه ای که بعد از ارسال کاربر به اون منتقل میشه مثلا برگرده به صفحه اصلی
البته این کار موقتیه ولی مشکل شما رو حل میکنه ( موقتیه چون مثلا اگر قسمت تماس با ما رو پاک کنید و یه تماس با مای جدید بسازید باید کد داخل فایل ایندکس دات پی اچ پی رو هم تغییر بدید )
من هم به این مشکل بر خوردم و تو انجمن هم پرسیدم ولی هنوز کسی جواب نداده
میشه بگید شما چیکار کردید که به این مشکل بر خوردید؟ مثلا دیتا بیس رو دستکاری کردید یا سایت رو از لوکال انتقال دادید یا ... ؟

** 2 پست شما یکی شد

firoozmandan
12-30-2007, 04:48 AM
سلام

متاسفانه IE6 نداشتم که تست کنم .

با IE7 - Safari - Opera - Firefox تست کردم مشکلی نبود .

شما لطفا 2 کار کنید :

لینک روبرو رو در IE 6 تست کنید : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

مامبو 4.6.3 انگلیسی رو دانلود کنید و این مورد رو تست کنید .

لطفا در ادامه همین تاپیک نتیجه آزمایش هر دو مورد رو به من بگید .

یا علی

mojifree55
12-30-2007, 05:05 AM
من این لینک بالا را در IE6 تست کردم مشکلی وجود نداشت

firoozmandan
12-30-2007, 05:08 AM
پس مشخص میشه مشکل از مامبو نیست ... چرا که این مامبو دقیقا مامبوی پیشفرضیست که همه استفاده میکنن بدون هیچ دستکاری ....

مشکل میتونه از تنظیمات هاست باشه .
این سایت در حال حاضر روی مامبوسرور قرار داره که با مامبو 100% سازگار هست و همینطور که میبینید در این مورد هم اروری داده نمیشه ...

یا علی

mojifree55
12-30-2007, 05:28 AM
آقا من یک غلتی کردم اومدم فایل Core.class.php توی سایت لوکالم رو بهش اون کد رو اضافه کردم بعد آپلود کردم جایه اصلی توی سرور سایتم کامل رفت

firoozmandan
12-30-2007, 05:33 AM
سلام

یعنی چی جایه اصلی توی سرور سایتم کامل رفت !؟

mojifree55
12-30-2007, 05:43 AM
یعنی جای فایل Core.class.php روی سرور

firoozmandan
12-30-2007, 05:56 AM
مشکل قطعا از اضافه کردن اشتباه اون کد هست !
کد تست شده و مشکلی نداره . sooooot هم تست کرده و ...

شما فعلا فایل اصلی مامبو ( فایلی که تغییری روی اون ندادید ) رو overwrite کنید تا سایتتون فعلا بیاد بالا ...

یا علی

mojifree55
12-30-2007, 06:28 AM
پس هیچ راهی وجود نداره که توی IE 6 این فرم درست کار کنه،راستی جناب فیروزمندان من در یک پست دیگه از جناب رادمهر کمال عذر خواهی کردم بابت هاست و دلیل خرید از شرکت دیگه براشون گفتم ،که همانا کم اطلاعی من بود

firoozmandan
12-30-2007, 07:03 AM
سلام

مشکل از هاست هست . مشکلی از طرف مامبو نیست که ما قادر به حل اون باشیم . ( این موضوع رو شما در سایت تست ما مشاهده کردید )
دوست من شما مختار هستید هر شرکتی که مایل هستید برای میزبانی انتخاب کنید . و نیاز و دلیلی برای عذرخواهی یا ... نیست :)

ما مامبوسرور ( <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ) رو فقط و فقط برای حل مشکلات دوستانی چون شما راه اندازی کردیم . این هاست رو کامل با مامبو و جوملا ست کردیم و همواره میکوشیم که سرویسی عالی به مشتری های خود بدیم .

یا علی

soooot
12-30-2007, 08:48 AM
بازم سلام
ببخشید ولی چون من هم این مشکل رو دارم ( البته مشکل رو یه جورایی دور زدم ولی خب ریشه ای حل نشده ) باید بگم مشکل این دوستمون با صفحه ای که بعد از ارسال یک مطلب در قسمت تماس با ما کار بر به اون منتقل میشه از هاست نیست چون الان من روی دو تا هاست روی دو تا سرور مختلف و روی لوکال هم این مشکل رو دارم و کاربر بعد از ارسال یک مطلب از قسمت تماس با ما به صفحه ای منتقل میشه که وجود نداره و مامبو اطلاعات رو از فایل پیج 404 میخونه البته این رو هم بگم که این اولین باریه به این مشکل بر میخورم و سایتهای دیگم این مشکل رو ندارن
فکر میکنم این مشکل در شرایط خاص مثلا انتقال دیتا بیس از طریق پی اچ پی می ادمین یا ... پیش میاد ( خودم بعد از همین کار و به صورت اتفاقی متوجه این مشکل شدم برا همین دقیقا نمیدونم چرا این مشکل بوجود اومده )
اون تغییرات رو هم که در فایل کور کلاس بدیم فقط باعث میشه اون ارور های بالای صفحه حذف بشه ولی مشکل وجود نداشتن صفحه ایکه کاربر بعد از ارسال یه مطلب از قسمت تماس با ما به اون منتقل میشه همچنان وجود داره
در ضمن این مشکل در تمامی نسخه های اینترنت اکسپلورر قابل مشاهده هست ( خودم روی اینترنت اکسپلورر6 و 7 تست کردم )

firoozmandan
12-30-2007, 09:25 AM
سلام

من روی تست مامبو testmambo.com چک کردم با IE 7 این مشکل نبود

mojifree55 هم چک کرد مشکلی نبود

شما تست کردید ؟

مشکلی داشت ؟

soooot
12-31-2007, 05:27 PM
بازم سلام
گفتم که این مشکل فقط در شرایط خاص پیش میاد و الان بین تمام سایتهای مامبویی که ما زدیم فقط یه دونش با این مشکل مواج شده ( که البته همون طوری که قبلا هم گفتم این مشکل رو رفع کردیم )
ولی به هر حال همچین مشکلی وجود داره و اگر راه حل اون پیدا بشه خیلی خوبه چون بعضی وقتها شرایطی پیش میاد که نمیشه بی خیال سایت شد و دوباره مامبو رو از اول نصب کرد ( مثل همین سایت ما که فوق العاده حساسه و حتی یک لحظه هم نباید خللی در کارش پیش بیاد )
در ضمن این مشکل با انتقال دیتا بیس به سایت جدید منتقل میشه

sorry4uboth
01-01-2008, 11:07 PM
یک بار دیتابیس رو تعمیر کنید ...

soooot
01-02-2008, 08:39 PM
متاسفانه با تعمیر دیتا بیس هم هیچ تغییری حاصل نمیشه
تعمیر دیتا بیس رو هم روی هر دو هاست امتحان کردم، فایده نداره

firoozmandan
01-03-2008, 05:41 AM
سلام

روی این سایت که گفتید خیلی حساسه من تست کردم !
با IE 7
بعد از ارسال فرم به صفحه اول منتقل شد . بدون هیچ مشکلی ...

الان مشکل چیه ؟

soooot
01-03-2008, 01:38 PM
اولندش که آدرس اون سایت حساسه رو از کجا آوردید !
دومندش که من که گفتم مشکل رو فعلا دور زدیم
یه کد توی ایندکس پی اچ پی گذاشتیم که بعد از ارسال یه مطلب از قسمت تماس با ما به جای اینکه بره و اطلاعات رو از صفحه پیج 404 بخونه بیاد تو ایندکس پی اچ پی
اولش فکر میکردم که این مشکل بعد از انتقال دیتا بیس و ... بوجود اومده و خیلی خاصه و فقط برا ما پیش اومده ولی بعدش که دیدم یه نفر دیگه هم اینجا این مشکل رو مطرح کرده گفتم شاید یه مشکل تو مامبو باشه که خب اگر مشکل حل بشه خیلی بهتر تره
الان من هیچ مشکل ندارم فقط این مشکل رو مطرح کردم تا برسی کنید ببینید اگر مشکل از مامبو هست و در شرایط خاص این مشکل پیش میاد حل بشه
سومندش که دستتون درد نکنه