PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارتقاء با حفظ دیتابیس

ynazem
05-22-2006, 08:40 AM
سلام
من یه مشکل بزرگ دارم. من الان تو سایت خودم یه دیتابیس تقریبا بزرگ دارم که از دست دادنش برام مصیبته!!
مامبو من 4.3.2 بود. خواستم به نسخه فوق حرفه ای تغییرش بدم
ابتدا با امکانات هاستم از db بک آپ گرفتم.
بعد همه چی رو پاک کردم و مامبو فوق حرفه ای رو ریختم. وقتی خواستم db قبلی رو restore کنم هر کاری کردم نشد. با phpmyadmine هم ور رفتم نشد. هم تک تک دراپ کردم هم امپ تی کردم ولی هیچکدام باز هم نشد.

الان مجبور شدم از طریق سرور بک آپ قبلی رو برگردونم که باز هم یه سری باگ ها برام مونده مثل اینکه ماجول ورود و خروجم دو تا است ;D
الان هیچ قالب جدیدی رو هم نمی تونم بریزم.

لطفا کمـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــک

firoozmandan
05-23-2006, 09:33 AM
سلام

مامبو 4.3.2 ؟ فکر کنم اشتباه تایپی بوده و منظورتون مامبو 4.5.2.3 هست ( اگر اشتباه کردم ببخشید و بگین تا اصلاح کنم )

اگر طبق آموزش که در سایت برای بکاپ گرفتن هست عمل کنید بدون هیچ مشکلی میتونید اطلاعات رو دوباره restore کنید .

اما برای ارتقا از 4.5.2.3 به 4.5.3H فوق حرفه ای :

شما باید مامبو رو ابتدا به ورژن 4.5.3H ارتقا بدین و سپس به 4.5.3H فوق حرفه ای . برای این منظور به لینک زیر مراجعه کنید :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا علی

ynazem
05-25-2006, 06:59 AM
با تشکر از آقای فیروز مندان

1- درباره نسخه مامبو شما درست فرموده بودید

2- منظور شما از آموزش بکاپ آیا بک اپ پی اچ پی مای ادمین است؟ یعنی بکاپ سرور بدرد نمی خورد؟ البته خودم هم نتونستم از بکاپ سرور استفاده کنم چون تکتک table ها رو دونه دونه کپی کردم!!!

ممنون

firoozmandan
05-25-2006, 08:46 AM
سلام

1-...
2- دقیقا . با استفاده از این روش مشکلی برای دیتاهای شما پیش نمیاد و به راحتی میتونید دیتابیس رو Import کنید .

یا علی