ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دیدن پیغام خصوصی کاربران

ehmir
12-31-2007, 08:35 AM
چطوری می تونم توی smf پیغام های خصوصی کاربران را ببینم ؟
یعنی می خوام برم توی اینباکس یه کاربر و ببینم چه پیغام هایی دریافت کرده؟

mhadaily
12-31-2007, 09:21 AM
به عنوان ادمین سایت یا کاربر عادی ؟؟؟ به چه دسترسی ؟؟

اصولا به طور کلی امکان پذیر نیست و از نظر اخلاقی هم درست نیست و ...

ehmir
12-31-2007, 01:27 PM
البته که به عنوان ادمین

نه ما یک تالار با Smf برای یک اینترانت محلی راه انداختیم که سعی شده برای دانش آموزان دبیرستانی باشه حالا می خواییم ببینیم توی پیغامها دختر پسر ها چی بهم میگن .
درواقع یک کاره تحقیقاتیه .

این امکان وجود داره؟

armahloji
12-31-2007, 05:37 PM
حریم خصوصی و کار تحقیقاتی !!!!
البته این به خودتون مربوطه .

نوید
12-31-2007, 07:02 PM
می تونید از طریق پایگاه داده پیغام خصوصی کاربران را بخونید
لطفا سوال خود را در انجمن مربوطه مطرح نمایید

siran
09-10-2008, 05:50 PM
سلام.
ببخشید تاپیک قدیمی را میارم بالا!
ولی میشه بیشتر و مبتدی تر توضیح بدهید؟
ممنون.

سعید
09-10-2008, 06:57 PM
بايد از طريق ديتابيس وارد جدول مخصوص پيام خصوصي بشيد و اونها رو بعد از تبديل به utf-8 ببينيد

از phpmyadmin‏ استفاده كنيد

bme
09-10-2008, 07:42 PM
پسورد هاي تك تكشون رو عوض كنيد و بعد به حال اول برگردونيد ازطريق PHPmyadmin

( hash رو تغييربديد )

مهدی.
09-10-2008, 08:01 PM
آقا همون راه حل سعيد خيلي بهتره!
اين چه راه حليه!؟ (پير ميشه)

شما جدول مربوط رو گير بيار ازش خروجي بگير بيار بيرون و همه رو بخون. من قبلاً اينكار رو انجام دادم!

موفق و پيروز باشيد.

demo
09-10-2008, 08:04 PM
با سلام

به نظرم وارد شدن به حريم خصوصي دانش آموزاني كه به شما اطمينان كرده اند كار بسيار زشت و نكوهيده مي باشد !

و با هيچ بهانه اي هم نمي توان اين كار را توجيه كرد!

متعجبم از دوستاني كه راهنمايي كردن!!!!

مهدی.
09-10-2008, 08:32 PM
دوست عزيز - siran سوال رو دوباره پرسيده! - در ضمن گاهي خوبه كه بر بچه ها نظارت كنيم!

در ضمن من هم عين شما با اينكار مخالفم. اما ديگه راهنمايي شده بود و من فقط خواستم كه راه اشتباه نره و گرنه من كه اصلاً نبايد اينجا پاسخي بدم!

منم قبلاً به اين خاطر انجام دادم و مدرسه اي بود كه مديرش فوضول بودش و نياز داشت.(يه بسته براش پيدا كردم نصب كردم خيالش راحت شد)

راستي شما اگه يه روز لازم داشته باشي اينكار رو انجام نميدي؟!

موفق و پيروز باشيد.

javid2005
09-10-2008, 09:59 PM
به نظر من جناب ehmir باید به یکی از مدیران پیغام خصوصی میزد تا بعد از تایید کار تحقیقاتی، روش خوندن پیغام ها رو یاد میگرفتند
اینطوری که پیش رفتید حتی یه میهمان هم تو مامبولرن این روش ناپسند رو یاد میگیره
و البته خیلی از همین میهمان ها و حتی کاربرها بلانسبت فوضول تشریف دارند و میشینن پیغام خصوصی اعضاشون رو میخونند
به نظر شما خوندن پیغام خصوصی افراد کار درستیه؟؟ مطمئنا نمی گید درسته
اگه درست نیست چرا راه رو نشون میدید
من که تابحال سایتی رو ندیدم که روش خوندن پیغام خصوصی رو یاد بده
حالا فکر کنید سایت معتبری مثل مامبولرن بیاد و ...

خودتون میدونید ... منم حرف دلمو میگم (این تاپیک باید حذف بشه)

یا علی

مهدی.
09-10-2008, 10:08 PM
با جاويد موافقم. اما اگه كسي كمي اطلاع داشته باشه كه روش كار با SMF و مامبو چطوريه. حتماً متوجه ميشه كه چطور انجام بده. حالا چه اينجا باشه و چه نباشه!

ولي اگه اين تاپيك حذف بشه بد نيست. منم با انجام اينكار كه پيغام خصوصي ديگران را بخونيد مخالفم. اما وقتي بسته اي براي اينكار وجود داره و من قبلاً نصبش كردم. پس حتماً موضوع مهمي بوده كه اين بسته ارائه شده!(براي خودم نصب نكردما - بالا گفتم)
لطفاً نام بسته رو كسي نپرسه كه با جواب خاموشي مواجه ميشه.چون اينكار شرعاً مشكل داره و ورود به حريم خصوصي ديگران هستش!

موفق و پيروز باشيد.

سعید
09-11-2008, 12:41 AM
جاويد جان
در اين كه اين موضوع خلاف تعاليم اخلاق هست شكي نيست

اما امروز دوره اي نيست كه با مخفي كردن يا نداشتن اطلاع از وقوع جرم يا كار بد جلوگيري كرد، امروزه عصر اطلاعات هست!
چيزي كه بطور ملموس در مورد ايدز تجربه شد و جزوه هايي در دبيرستان و حتي راهنمايي پخش شد كه انواع و اقسام...‎ ‎

ما كه نگيم مطمئن باش كساني هستند كه بگن، و اقسام ترفندها هم در كنارش
لا اقل اينجا با يك توصيه اخلاقي روبرو ميشه تا با ديد بد نسبت به كارش و با خجلت انجام بده، اما در جاهاي ديگه ياد كه ميدن هيچ، با چنان افتخاري هم...

ضمنا اين موضوع فكر نكنم چيز عجيب يا خاصي باشه كه قابل پنهان كردن باشه، بلكه اين قدر پيش پا افتاده هست كه به ذهن هر كسي مي رسه

الان هم كه مي بينيد اگر من يا نويد جواب داديم موضوع تكرار شده بود و اگر ما جواب نمي داديم خيلي ها بودن براي انجام اين كار كه اصلا منتظر همچين فرصتي باشن چه اينجا و چه در پيام خصوصي
چون تاپيك هم بسته نشده
بقيه موضوع هم اينجا قابل طرح نيست، خواستي اطلاع بده تا در پيام خصوصي نمونه هايي رو نشونتون بدم

سعید
09-11-2008, 12:47 AM
اين رو يادم رفت بنويسم كه كاربران ببينند و در هر سايتي اطلاعات خصوصي شون رو بروز ندن

و در مورد آرشيو شدن اين موضوع هم موافقم

javid2005
09-11-2008, 08:02 AM
درسته آقا سعید
ما باید به هم بفهمونیم خوندن پیغام خصوصی های کاربران بدون اجازه یعنی خیانت
حالا اون مدیری که این کار رو می کنه خودش به خودش ثابت می کنه که خیانت در امانت می کنه

ما مدیر انجمن ها باید اعتماد تمامی کاربران رو جلب کنیم ... امکان پیغام خصوصی در smf یه امکان فوق العاده است و خیلی وقت ها بهتر از یاهو مسنجر جواب میده ... ما باید افراد رو دعوت کنیم که از پیغام خصوصی استفاده کنند ولی در صورتی که به ما اعتماد دارند

درسته که تو عصر ارتباطات هستیم .. ولی ما نباید سوء استفاده کنیم ... به نظر من باید راهی وجود داشته باشه که پیغام خصوصی ها هم مثل رمز ورود کاربران به صورت hash شده ذخیره بشن

در ضمن ما تو همین تاپیک می تونیم خوندن پیغام خصوصی رو زشت و ناپسند اعلام کنیم ولی بهتره روش رو یاد ندیم ...
منم تو ارسال قبلی گفتم که اگه یه کاربر مبتدی بیاد تو این تاپیک می تونه روش رو یاد بگیره ... ما حداقل می تونیم کاری کنیم که این آموزش همه گیر نشه .. اگه همه ما ایرانی ها این آموزش رو ارائه ندیم طبیعتا آموزشی هم وجود نخواهد داشت .. هر کس باید وظیفه خودش رو انجام بده .. ما هم کاری به کار سایت های دیگه نداریم

شما الان تو گوگل جمله "دیدن پیغام خصوصی " رو سرچ کنید
همین تاپیک در رتبه دوم قرار گرفته .. ولی تا قبل از ایجاد تاپیک کسی نمی تونست به این راحتی و با سرچ کردن در گوگل این روش رو یاد بگیره .. چون هر جایی این آموزش وجود نداره یا اینکه تو سایت هایی که رتبه اشون خیلی پایینه این آموزش وجود داره ..

ببخشید اینقدر فک زدم .. 

سعید
09-11-2008, 10:12 AM
پيشنهاد خوبيه!
اما به صورت بسته نمي شه نوشت كه نصب شه
چون خيلي ها ممكنه از وجودش اطلاع نداشته باشن و اطلاع هم كه داشته باشن خوب نصب نمي كنن!
در ضمن كاربر نمي تونه رو اين موضوع حساب كنه

بايد از ريشه اين موضوع اصلاح بشه كه با نصب سيستم اين قابليت وجود داشته باشه كه پيام خصوصي به طريق عادي خونده نشه

آقاي فيروزمندان اگر موافق باشند كه اين موضوع رو به simplemachines‏ ‏پيشنهاد بديم
يا اينكه در صورت تمايل مي تونيم كدش روبنويسيم كه در نسخه فارسي مورد استفاده قرار بگيره كه البته اين كار مراحلي هم داره كه تست بشه و به صورت بتا و rc‏ و ...

به هرحال همه چي به نظر آقاي فيروزمندان بسته هست

javid2005
09-11-2008, 10:49 AM
ممنونم سعیدجان

من هم موافقم و هر کمکی ازم بربیاد انجام میدم

درسته تو این نسخه های کنونی نمیشه مشکل رو برطرف کرد ولی برای نسخه های بعدی smf شاید بشه (مخصوصا نسخه 2)

مرسی

siran
09-11-2008, 11:06 AM
عجب کاری کردم تاپیکو کشیدم بالا!
ادمین ها که بیکار نیستند وقتشون رو بگذارند سر خوندن پیام خصوصی...
اما ممکنه گاهی لازم بشه...
مثلا من تو فرومهایی میبینم بعضی اعضا با هم هماهنگ می کنند تا فروم رو بهم بریزند و بعد برن یه فروم دیگه بزنند.
خوب اگه تو پیام خصوصی به هم بگن اونوقت دیگه اشکال نداره پیام خصوصی اونارو رو ببینیم.
منم آخه واسم سوال شده بود پرسیدم وگرنه هنوز فرومم راه نیفتاده!
!
پس فکر کنم دیگه نرم ارتقا بدم به نسخه 2 :دی
--------
با این حال ممنون.

javid2005
09-11-2008, 01:12 PM
عجب کاری کردم تاپیکو کشیدم بالا!
ادمین ها که بیکار نیستند وقتشون رو بگذارند سر خوندن پیام خصوصی...
اما ممکنه گاهی لازم بشه...
مثلا من تو فرومهایی میبینم بعضی اعضا با هم هماهنگ می کنند تا فروم رو بهم بریزند و بعد برن یه فروم دیگه بزنند.
خوب اگه تو پیام خصوصی به هم بگن اونوقت دیگه اشکال نداره پیام خصوصی اونارو رو ببینیم.
منم آخه واسم سوال شده بود پرسیدم وگرنه هنوز فرومم راه نیفتاده!
!
پس فکر کنم دیگه نرم ارتقا بدم به نسخه 2 :دی
--------
با این حال ممنون.

ببخشید
نمی خوام بحث رو عوض کنم یا اینکه کشش بدم
در مورد اینکه بعضی از اعضا دست به یکی می کنند باید بگم در این مواقع شما چیکار می تونید بکنید
می تونید کاری کنید که اعضا فروم نزنند؟؟
اصلا بذارید این کاررو بکنند ... این همه فروم یکی هم روش
در ضمن به نظر من هیچ کاربری ، یک مدیر لایق و درستکار رو دور نمیزنه
مثلا همین مامبولرن ... از همون اولش خیلی از دوستان و مدیران می تونستند ...
ولی به خاطر لیاقت و احترام به آقای فیروزمندان و البته غیر منطقی دیدن ایجاد فروم جدید در مورد مامبو دست به این کار نزدند

از این موضوع بگذریم ... شاید بعضی وقت ها نیاز به دیدن چند تا پیغام خصوصی باشه (فقط در موارد فوق العاده خاص)
در ضمن به نظر من بعضی ادمین ها بیکار نیستند ولی ... هستند

من خودم الان دارم سر این قضیه حرص می خورم ...

شما الان تو گوگل جمله "دیدن پیغام خصوصی " رو سرچ کنید
همین تاپیک در رتبه دوم قرار گرفته .. ولی تا قبل از ایجاد تاپیک کسی نمی تونست به این راحتی و با سرچ کردن در گوگل این روش رو یاد بگیره .. چون هر جایی این آموزش وجود نداره یا اینکه تو سایت هایی که رتبه اشون خیلی پایینه این آموزش وجود داره ..

siran
09-11-2008, 04:55 PM
نه این که فروم بزنند مشکلی نیست ولی اینکه بیان فروم رو به گند بکشن و توش توهین کنند و ... یا با پیام خصوصی تبلیغ کنند مشکل داره.
بالاخره لازمه.
ممنون.