PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در فرستادن میل با mosForms

farshad_sh
12-31-2007, 11:13 AM
سلام. من کامپوننت mosForms رو نصب کردم اما یه مشکلی دارم و اونم اینکه موقعی که فرم ارسال میشه محتویاتش به Email ای که توی فرم تعریف کردم فرستاده نمیشه!

مسئله جالب تر اینکه همین کامپوننت روی لوکالم هم نصبه و وقتی فرم ارسال میشه محتویات به ای میل ارسال میشه !!!!!!!

من از SMTP استفاده میکنم. تمام تنظیمات در قسمت تنظیمات کلی روی سرور با روی لوکال خودم برابر و کوچکترین فرقی نداره یعنی روی هاست میل سرور و نوع ارسال کننده و نام هاست SMTP و یوزر و پسورد SMTP دقیقا با لوکال برابره اما توی لوکال ای میل ارسال میشه اما تو سرور نمیشه

مشکل از کجا میتونه باشه ؟
ممنون

mhadaily
01-01-2008, 06:00 AM
مسلما وقتی از SMTP استفاده می کنید اشکال در میل سرور هست و یا در تنظیمات شما که دومی رو بیشتر احتمال می دم اشتباه باشه

تنظیمات رو یکبار دیگه چک کنید

در ضمن از چیزی دیگری مثل php mail function استفاده کنید ببیند فرستاده میشه

farshad_sh
01-01-2008, 07:48 AM
سلام.
سرور من php mail function رو ظاهرا پشتيباني نميكنه چون وقتي روي اون ست ميكنم حتي كاربران كه عضو ميشن هم اي ميل نمياد اما روي SMTP كه ست ميشه كاربرا وقتي عضو سايت ميشن اي ميل ارسال ميشه اما وقتي فرم submit ميشه اي ميلي نمياد !

روي لوكال (در زماني كه به اينترنت وصل هستم)‌وقتي فرمي كه با mosForms ساختم رو submit ميكنم با همون SMTP سروري كه روي هاستم ست كردم ارسال ميشه اما روي هاست (اينترنت) اين اتفاق نميوفته

گيج كنندس!