توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : يك فكر نو و يك درخواست جديد قابل اجراء
tabibzadeh
01-01-2008, 09:50 PM
جانم خدمت با سعادتان عرض كنم كه بفكر افتادم تا بحاري استفاده از فرم يادداشت مهمان موجود در ذيل هريك از صفحات انتخابي سايت پروژه فراملي مركز تمدن جهان و پايتخت هنر است و در واقع خود همين فرم يك كاميوننت ارزنده است و ميتواند پل ارتباطي مطلوبي فيمابين مديريت سايت و كاززبران بوده و باشد ، از ماژول يا كامپيونت و يا برنامه اي مشابه همانند روش موضوعاتي نظير سئوالات عمومي ، ماژول ها ، قالب ها ، نصب و ... ( در ذيل هر يك از صفحات استفاده كنم تا كار بران بتوانند سوالات خود در باب موضوع همان صفحه مطرح كرده و پاسخ و پاسخ هاي مديريت سايت ، يا مديريت موضوع و حتي نظرات كاربر و يا كاربران را دريافت كنند .
سئوال و درخواست من راهنمائي براي انجام اين كار است و فكر ميكنم خيلي از كاربران نيز علاقمند به دريافت پاسخ مثبت باشند .
ارادتمند محسن طبيب زاده ]
sorry4uboth
01-01-2008, 09:56 PM
سلام
متاسفانه متوجه منظور شما نشدم!!
شما تمایل دارید چه اتفاقی بیفته؟!
tabibzadeh
01-02-2008, 01:08 PM
حناب محمد ، سلام نظرم اينست كه بتوانم بجاي فرم يادداشت مهماني كه در ذيل صفحات درج ميشود تا كاربران نظر و پيشنهاد خود را به مدير سليت بدهند ، فرم تاييپنگي ايجاد شود كه شبيه ارسال موضوع جديد در بخش ( مثلا موضوعات عمومي ) باشد بگونه ايكه هر كاربر بتواند نظر و پيشنهاد خود را بنويسد و بقيه كاربران و يا مدير مربوطه به آن پاسخ دهد و به تالار گفتگو مبدل شود ( در واقع مثل همين صفحه اي كه من و شما سئوال كرديم و پاسخ مرحمت نموديد عمل شود ) .
sorry4uboth
01-02-2008, 01:27 PM
خوب دوست من شما میتونید از انجمن ساز Fireboard و یا همین SMF بهره ببرید!
ضمن اینکه شما میتونید با خرید یه کامپوننت پیشرفته یادداشت این امکان رو هم در همین حد داشته باشید.
tabibzadeh
01-02-2008, 07:03 PM
خوب دوست من شما میتونید از انجمن ساز Fireboard و یا همین SMF بهره ببرید!
ضمن اینکه شما میتونید با خرید یه کامپوننت پیشرفته یادداشت این امکان رو هم در همین حد داشته باشید.
1 - چگونه از انجمن ساز Fireboard بهره ببرم ؟ اين انجمن ساز كجاست ؟ آيل لينك دانلود دارد ؟
2 - چگونه از همين SMF استفاده كنم ؟
sorry4uboth
01-02-2008, 07:08 PM
سلام
1-
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
2-
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.