PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل با كامپوننت Hot Property

Black Prince
05-23-2006, 05:16 AM
سلام:
من اين كامپوننت Hot Property رو روي لوكال نصب كردم و به درستي كار ميكنه. ولي وقتي روي هاست نصب ميكنم مجموعه ها رو نشون نميده :'(
هر 2 ورژن مامبو چه روي هاست و لوكال هم يكي هستند. اگر كسي تاحالا با اين كامپوننت كار كرده بي زحمت يك كمكي به من بكنه.
اينجا هم ميتونيد دمو اين كامپوننت رو ببينيد.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

ممنون :-[

firoozmandan
05-23-2006, 08:08 AM
سلام

مجموعه هاتون خالی نیست ؟ اگر از قسمت تنظیمات ست کرده باشید که مجموعه های خالی رو نمایش نده ...

یه توصیه ;) : از کامپوننت های نال شده استفاده نکنید . معمولا این کامپوننتها مشکل دارند و در بعضی اوقات با شکایتی که از طرف شرکت مورد نظر میشه هاست شما کلا بسته میشه ...

یا علی

Black Prince
05-23-2006, 09:01 AM
نه والا تو مجموعه 3-4 تا چيز ميز گذاشتم. ولي باز هم نشون نميده. دقيقاً تمام كارهاي روي لوكال رو روي هاست ميكنم ولي نميشه! :&#039;(
بازم از جوابت ممنون محسن جان.

Black Prince
05-27-2006, 11:24 PM
مشكلم حل شد ولي حالا يك سئوال فني داشتم :-[ خودم كه PHP چيزي بارم نبيد :D
اين كامپوننت مجموعه ها رو به توي يك ستون نشون ميده. تو تنظيمات كامپوننت هم نميتوني تعداد ستون ها رو براي نمايش انتخاب كني. تو انجمن سايت سازنده اين كامپوننت هم رفتم، ولي كساني كه اين مشكل رو داشتن آدمينشون مثل اينكه تو پي ام جوابشون رو ميداد! هر چي گشتم پيدا نكردم.
حالا ميخواستم بدونم شما ميتونيد كمكم كنيد؟ يك عكس هم گذاشتم تا بهتر منظور من رو متوجه بشين. ميخوام مثلاً اين آلبوم ها توي 2 تا ستون نمايش داده بشه :&#039;(

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

ممنون ميشم اين دفعه هم يك كمك به ما بكنيد :-[

firoozmandan
05-28-2006, 06:11 AM
سلام
خوشحالم که مشکل اول حل شد . بد نیست بگی مشکل از کجا بود . شاید بقیه دوستان هم با این مشکل مواجه بشند .

و در مورد 2 ستونه کردن :

نیازی به PHP نداره و تنها اگر با HTML آشنایی داشته باشید میتونید مشکل رو حل کنید . متاسفانه الان مسافرت هستم و به فایلهای hotproperty دسترسی ندارم که دقیقا بگم کدوم فایل رو ادیت کنید اما با یک بررسی ساده میتونید این تغییر رو اعمال کنید . ببینید در فایلهایی که آخر اونها .html.php هست مراجعه کنید و برای تغییر اقدام کنید . مثل فایل hotproperty.html.php

یا علی

Black Prince
05-28-2006, 01:33 PM
مشكل كار هم از تاريخ بود! وقتي مثلاً يك آلبوم ميزاشتم خودش 24 ساعت بعد روي سايت قرار ميداد! منم موقع اضافه كردن تاريخ رو پاك كردم درست شد. :D
والا اون فايل كه گفتي رو تغيير ميدم. 2 تا ستون ميشه ولي صفحه جر ميخوره :-[
همونطور هم كه خودت گفتي اين فايل رو بايد ويرايش كنيم. هر موقع فرصت داشتي يك كمكي به ما بكن :-* ممنون ميشم. :-*

largestudio
02-27-2007, 04:27 PM
مشكل كار هم از تاريخ بود! وقتي مثلاً يك آلبوم ميزاشتم خودش 24 ساعت بعد روي سايت قرار ميداد! منم موقع اضافه كردن تاريخ رو پاك كردم درست شد. :D
والا اون فايل كه گفتي رو تغيير ميدم. 2 تا ستون ميشه ولي صفحه جر ميخوره :-[
همونطور هم كه خودت گفتي اين فايل رو بايد ويرايش كنيم. هر موقع فرصت داشتي يك كمكي به ما بكن :-* ممنون ميشم. :-*

با سلام
من هم دنبال این کامپوننت میگردم اگر امکانش هست اینجا برای دانلود بزارید تا بشه ازش استفاده کرد.

ممنون میشم.

mhadaily
02-27-2007, 06:42 PM
این کامپوننت یک کامپوننت تجاری هست اگه نیاز به ان دارید باید از سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> این رو تهیه کنید

در این انجمن بر طبق قوانین انجمن کامپوننت های تجاری قرار نمی گیرد برای دانلود کردن ....