توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل قالب با firefox
emad_67
01-02-2008, 04:53 PM
با سلام و تشکر از زحمات شما
ماژول محبوب ترین ها و آخرین اخبار وقتی در اون ها آیتمی نشون داده میشه به جای اینکه آیتم ها از سمت چپ ماژول شروع بشن یه مقدار از جلوتر شروع میشه و یه کم باعث نامرتب شدن صفحه میشه. البته این مشکل فقط در firefox وجود داره. اینم عکسش:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
آدرس سایتم هم اینه:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اگه راهی هست خواهشا کمک کنید.
firoozmandan
01-03-2008, 06:01 AM
ُسلام
تصویر مورد نظر لود نشد . لطفا در جای دیگه ای آپلود کنید و لینک بدید
*** از زدن پست های .... جدا خودداری کنید
یا علی
emad_67
01-03-2008, 06:42 AM
یه جای دیگه آپلود کردم. بفرمایید:
ashkanjoon
01-03-2008, 06:47 AM
اسم قالبتون چيه دوست من؟ شايد به دليل عدم استاندارد بودن css قالبتون هست كه اين مشكل رو داريد. ( راستي تصوير لود نشد )
emad_67
01-03-2008, 07:04 AM
قالبم اسم mambo 4.6 هست یعنی قالب پیش فرض ورژن 4.6.1 بوده.
نمی دونم این عکس چرا برای شما نمیاد ولی اینجاهم آپلود کردم:
اینجا هم ضمیمه میکنم
با تشکر
radmehr
01-03-2008, 07:08 AM
کلاس های ul و li قالب رو ویرایش کنید
emad_67
01-03-2008, 08:51 AM
خیلی ممنون جناب رادمهر
از این قسمت هایی رو که گفتین یه تغییراتی تو margin و padding دادم ولی وقتی تو firefox درست میشه، توی IE به هم میخوره.
ul {
margin: 0px 0px 0px 0px;
}
li {
background-image: url(../images/more.gif);
background-repeat: no-repeat;
background-position: right top;
padding-right: 15px;
margin-right: 5px;
list-style: none outside none;
}
هم از li و هم از ul بعضی پارامتر ها رو تغییر دادم ولی نشد. اگه میشه این کد رو رو خودتون برام ویرایش کنید.
با تشکر
firoozmandan
01-05-2008, 06:07 AM
شما آموزش های زیر رو با دقت مطالعه کنید . قطعا بعد از مطالعه مشکلتون حل میشه :
یا علی
emad_67
01-06-2008, 07:40 AM
خیلی ممنون جناب فیروزمندان
از css قالب های دیگه یه چند مورد رو کپی کردم که یکیش جواب داد.
کلاس ul رو به این شکل تغییر دادم که میزارم اینجا اگه کسی هم این مشکل رو داشت شاید به کارش بیاد.
ul {
margin: 0;
padding: 0;
list-style: none;
}
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.