PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یه سوال در مورد جلوگيري از Exploit توسط htaccess.

soooot
01-02-2008, 06:18 PM
سلام
برای جلوگيري از Exploit توسط htaccess. که آموزشش رو جناب فیروز مندان دادن در هاستهایی که ( کنترل پنل هایی که ) فایل htaccess. موجود نیست باید چیکار کنیم ؟
مثلا سی پنل یازده و یا پلسک این فایل رو ندارن
ممنون میشم یه نفر لطف کنه و به این سوال جواب بده

sorry4uboth
01-02-2008, 06:52 PM
وجود دارند!
بصورت hidden هستند شما یک فایل اگر با همون نام ایجاد کنید ظاهر میشه

البته این دستورات بسته به نوع سرورها ممکنه اجرا نشه یا بشه

انجام بدید اشکالی پیش اومد از مدیر سرور کمک بخواید

soooot
01-02-2008, 08:24 PM
نمیتونم از مدیر سرور کمک بخوام چون خودش هم بلد نیست
نمیتونم هاست رو تغییر بدم چون صاحب سرور یکی از اسپانسر های سایته و حاظر شده هر چقدر که این سایت هاست لازم داره به صورت رایگان ارائه بده
فقط میتونم بگم هاست لینوکسه و کنترل پنلش هم پلسکه این فایل هم توش دیده نمیشه که خب حتما همونجوری که شما میگید مخفیه
منظورتون رو از اینکه یک فایل با همون نام ایجاد کنم ظاهر میشه رو متوجه نشدم ، یعنی اگر یه فایل با همون نام ایجاد کنم فایل جدید جایگزینش میشه یا اینکه در کنار اون فایل جدید اون فایل هم ظاهر میشه ؟
خب اگر مورد اول باشه و جایگزین بشه خب اون موقع فایلی که من ایجاد کردم خالیه ولی فایل اصلی شاید خالی نباشه اون موقع مشکلی پیش نمیاد ؟
اگر مورد دوم بود بعد از انجام تغییرات فایلی رو که خودم ایجاد کردم حذف کنم ؟

firoozmandan
01-03-2008, 05:25 AM
سلام

ایجاد کردن فایل htaccess ربطی به cpanel 11 و ... نداره
معمولا از این فایل میتونید در همه هاست ها استفاده کنید . اگر این قابلیت رو ندارید و با ایجاد این فایل و قرار دادن اون کدها در این فایل به شما internal server error علت های زیادی میتونه داشته باشه ...
مثلا SuExec - suPHP & ...

شما یه کاری کنید یک فایل با همین نام ایجاد کنید . کد هایی که قبلا نوشتم رو در اون قرار بدید ببینید چه اتفاقی میوفته ؟ سایت بالا میاد یا خیر ؟

یا علی

soooot
01-03-2008, 01:45 PM
میدونم ربطی نداره ولی من یه هاست رو وقتی سی پنلش رو میکنم x این فایل ظاهر میشه و وقت میکنم x3 غیب میشه ( منظور تم x و x3 هست )
باشه این کار و میکنم ولی اگر سایت بالا نیومد تقسیر شما هست هااااااااا :D
بعد هم SuExec - suPHP چی هستن ؟

sorry4uboth
01-03-2008, 02:02 PM
میدونم ربطی نداره ولی من یه هاست رو وقتی سی پنلش رو میکنم x این فایل ظاهر میشه و وقت میکنم x3 غیب میشه ( منظور تم x و x3 هست )
باشه این کار و میکنم ولی اگر سایت بالا نیومد تقسیر شما هست هااااااااا :D
بعد هم SuExec - suPHP چی هستن ؟

ما اینجا مسئول چیزی نیستیم! فقط راهنمایی میکنیم! کسی هم مقصر در کار کسی نیست!
در مورد suPHP & SuExec هم میتونید در اینترنت سرچ کنید.

بالا هم گفتم در بعضی از تم ها و کنترل پنل ها این فایل مخفی میشه!