ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونگی استفاده از mp3 player در مامبو

boglado
01-07-2008, 11:01 PM
دوستان سلام
چه جوری میشه از فلش پلیر در مامبو استفاده کنیم من یک برنامه فلش پلیر رو از انترنت دانلود کردم ولی حالا طریقه نصبشو نمیدوم در قدم اول چه جوری این برنامه رو نصب کنم و بعد چه جوری میتونم فایلهای صوتی خودمو به این برنامه نسبت بدم تا در صورتی که یک بازدید کننده روی لینک فایلهای صوتی کلیک میکند این برنامه بصورت اتوماتیک باز بشه مثلا مانند سایت ایران ترانه
لطفا راهنمایی ام کنید
ممنون از تیم مامبولرن

radmehr
01-08-2008, 06:32 AM
شما باید بگردید یک کامپوننت برای این کار پیدا کنید
میتونید هم فلش پلیر رو جایی روی هاستتون آپلود کنید و با لینک آور اون رو نشون بدید

hossein.shokrzadeh
01-08-2008, 09:20 AM
سلام
میتونید هم به بچه ها بگید براتون بنویسن، یا از زوم بدون مشکل که توسط تیم سازگار شده استفاده کنید
یا علی

boglado
01-08-2008, 08:21 PM
سلام دوست عزیز
دوست عزیز من درست متوجه نشدم زوم چیست؟ و از کجا میتونم گیر بیارم
ممنون

radmehr
01-09-2008, 06:29 AM
گالری رسانه zOOm ... zoomfactory.org

boglado
01-09-2008, 07:47 PM
سلام
جناب من این زوم گالری رو باید دانلود کنم یا اینکه با خود مامبو نصب میشه اگه ممکنه لینکیشو بهم بدید.
ممنون

boglado
01-09-2008, 08:47 PM
دوستان عزیز سلام

خواهش میکنم هرکه در مورد نحوه استفاده فایلهای صوتی در مامبو میدونه لطفا منو راهنمایی کنید بخاطریکه من نیاز مبرم به آپلود فایلهای صوتی برای نشر تو سایتم دارم و دیگر اینکه من از طریق مدیریت رسانه سعی خودمو کردم و چیزی عایدم نشد.
دوستان ببینید من فلش پلیر دارم ولی چه جوری میتونم فایلهای صوتی خودمو به این فلش پلیر معرفی کنم {البته فلش پلیرها بصورت ماژوله و قابلیت نصب بر روی مامبو رو داره } الان مشکل من اینه که چجوری یاید فایلهای خودمو از طریق همین فلش پلیر پخش کنم
خواهشا لطف نموده راهنمایی ام کنید
متشکرم

radmehr
01-10-2008, 06:33 AM
خب ما که سازنده اون فلش پلیر نیستیم که بدونیم چطوری میشه این کار رو کرد !
باید ببینید خودش راهنمایی چیزی داره یا نه