توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تقویم فارسی (شمسی)
pctaz
01-08-2008, 08:29 AM
کسی ماژول تقویم فارسی (شمسی) رو نداره مثل تصویر زیر:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
pctaz
01-08-2008, 08:31 AM
من این ماژول رو روی سایتم دارم ولی میلادی هست وقتی توابع تقویم شمسی رو اضافه میکنم به فایل اصلی برنامه پیغام خطا میده
radmehr
01-08-2008, 10:21 AM
ماژول رو بفرستید ... سعی می کنم براتون درستش کنم
pctaz
01-09-2008, 06:14 AM
ماژول فارسی و تاریخ شمسی رو گیر آوردم ولی نمیدونم چرا وقتی نصبش کردم به جای اینکه تاریخ رو نشون بده حروف d Y M i رو نشون میده و تاریخ رو نشون نمیده
sogoli
01-09-2008, 06:33 AM
اگر پیدا کردید لطفا اپلود کنید تا ماهم استفاده کنیم
pctaz
01-09-2008, 09:13 AM
پیدا کردم اما متاسفانه خرابه وقتی نصبش کردم به جای اینکه تاریخ رو نشون بده حروف d Y M i رو نشون میده و تاریخ رو نشون نمیده
pctaz
01-09-2008, 11:43 AM
درستش کردم : و تقدیم میکنم به تمامی کاربران عزیز مامبو
فارسی و بهینه سازی برای مامبو:محمد جواد دهشهری
[/img]<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>[img]
لینک دریافت : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
hossein.shokrzadeh
01-09-2008, 05:32 PM
سلام محمد جان
چطوری برادر؟
آقا یه ایراد کوچیک منطقی داره ;) اون بالاش به جای اینکه مثلا بنویسه چهارشنبه، میزنه بعد از ظهر ;) یه خورده ضاععه
خط 170 رو به
<div align="center" ><?php echo jdate("l"); ?></div></td>
تغییر بدی درست میشه
یا علی علیه السلام
emad_67
01-09-2008, 07:15 PM
سلام
خیلی ممنون بابت این ماژول فقط یه سوالی داشتم:
اگه من بخوام این عددی که برای تاریخ در وسط کادر نشون میده رو با فونت بزرگتر بنویسم باید کجاشو تغییر بدم؟
hossein.shokrzadeh
01-10-2008, 10:25 AM
سلام بر عماد گل
خط 200 رو ادیت کن
این عبارت رو: font-size:80px
اون 80 رو بیشتر کنی بزرگتر میشه :) ولی من با بزرگیش مشکل داشتم ;) نه کوچیکیش
یا علی علیه السلام
emad_67
01-10-2008, 11:48 AM
خیلی ممنون حسین جان
من این خط 200 رو ادیت کردم ولی هیچ تغییری نکرد.
راستی یه مشکل دیگه ای هم که دیدم اینه که وقتی از تو ادمین بک گراند های مختلف رو انتخاب میکنم عوض نمیشه و همون قرمز رو نشون میده. البته من روی لوکال تست کردم.
mot.moh
01-10-2008, 12:00 PM
خیلی خوب میشد اگه دوستان مامبولرن این ماژول رو ویرایش کنند و بذارن رو مامبو دیگ برای داناود.
منظورم از ویرایش همون درست کردن نشون دادن روزها و مشکل تعویض عکس.
hossein.shokrzadeh
01-11-2008, 04:13 AM
سلام
مشکل بک گراند چیز خاصی نیست، یه مقدار وسواس تو فارسی کردن ;) زیادی فارسی شده فقط همین
تو فایل mod_jm_cdate.xml خط 22 رو به :
<param name="background" type="imagelist" directory="/modules/date" default="date_red.png" label="انتخاب تصویر" description="تصویر زمینه تقویم" />
تغییر بدید، دوباره عکس رو از ادمین تغییر بدید درست میشه
یا علی علیه السلام
sogoli
01-17-2008, 03:04 PM
من هم تو سایتم نصب کردم و چند روز کار کرد تا اینکه پیغام زیر ور میده ممنون میشم راهنمایی کنید:
Warning: modules_html::include(/var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) [function.modules-html-include]: failed to open stream: Permission denied in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 210
Warning: modules_html::include() [function.include]: Failed opening '/var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>; for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear') in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 210
hossein.shokrzadeh
01-18-2008, 08:52 AM
سلام
ظاهرا سرور شما تغییراتی رو داده که پرمیژن ها به هم ریخته
ببینید سطح دسترسی mod_jm_cdate.php چیه؟ 777 کنید و تست کنید ببینید درست میشه؟
یا علی علیه السلام
iransohrab
01-20-2008, 07:42 PM
لینک دانلود کار نمی کنه . میشه روی همین سایت آپلود کنین برای دانلود ؟ کسی لینک داره به منم بده برای دانلود ؟
farhad
01-20-2008, 08:02 PM
كدون لينك دانلود كار نميكنه ؟
ميشه بديد ما هم تست كنيم ؟
hossein.shokrzadeh
01-20-2008, 08:18 PM
سلام
منظورشون این لینک هست:
درستش کردم : و تقدیم میکنم به تمامی کاربران عزیز مامبو
فارسی و بهینه سازی برای مامبو:محمد جواد دهشهری
[/img]<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>[img]
لینک دریافت : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
میتونید از این لینک اصلاح شدش رو دانلود کنید: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یا علی علیه السلام
iransohrab
01-23-2008, 01:23 PM
آقاي شكرزاده از لطفت ممنونم . خيلي بزرگواري كردي لينك اينو دادي . راستي ببخشيد اوقات شرعي رو داريد بديد ؟
سلام...
فونت عدد تاریخ که سایزش 80 هست تئ قالب من کوچک دیده میشه...
قالب رو عوض کردم دیدم تو چنتا قالب سایزش بزرگ و خوبه ولی تو چنتا دیگه کوچیکه..مثلا همون 12 هست...
از طرفی هم من نمیتونم قالب خودم رو عوض کنم...باید چیکار کنم که تو این همه قالب ها سایزش 80 نشون داده شه....ممنونم
farhad
02-18-2008, 05:44 PM
سلام
آدرس سايتتون ؟
ميشه با عكس مشكلتون رو نشون بديد.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
firoozmandan
02-20-2008, 05:23 AM
سلام
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> لود نشد !
از صحبت های شما میشه اینجوری نتیجه گیری کرد :
این ماژول در بعضی از قالب ها از کلاسی که به اون ماژول نسبت داده شده پیروی میکنه و درنتیجه فونت و یا سایز تغییر میکنه .
شما اگر لینک سایتتون رو بدید دقیقا بهتون میگم که کدوم کلاس رو باید تغییر بدید
یا علی
hossein.shokrzadeh
02-21-2008, 09:24 PM
سلام
داره از این کلاس میخونه
td, tr, p, div
اگر فونت سایز اینتو رو حذف کنی احتمالا درست میشه :) یا علی علیه السلام
سلام
مشکل از همین کلاس بود.
ممنون از وقتی که گذاشتین....
یا حق
sogoli
02-23-2008, 06:34 AM
من این ماژول رو نصب کردم ولی متاسفانه نام اسفند رو بصورت "اسفن" می زنه ماه قبل رو هم بصورت "بهم" نشون میداد.
فکر می کنید علتش چی می تونه باشه؟
shamshiri
02-23-2008, 07:37 AM
با سلام و تشکر از این ماژول خوب
من هم همین مشکل رو دارم و "اسفند" رو به صورت "اسف" می بینم.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
rockboy
04-13-2008, 07:56 PM
لینک دانلودها برای من مشکل داشت ...
لطفا یه لینک سالم بزارید
iransbs
04-14-2008, 03:32 AM
با سلام
جناب شمشیری لطفا آخرین نسخه را دریافت کنید، اگر باز هم مشکلی داشت مطرح کنید، و برای دریافت می توانید از اینجا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) اقدام کنید.
موفق و پیروز باشید
یا علی
pctaz
04-14-2008, 05:48 AM
دوست عزیز به این لینک مراجعه کنید :
ariyo
04-14-2008, 12:04 PM
با سلام
این لینک کار نمی کنه برای دانلودش، میشه فایل ماژول تقویم فارسی رو مجدد آپلود کنید.
ممنونم
خداحافظ
yaser1
04-14-2008, 01:03 PM
سلام
جناب pctaz ! مطمئنی با مامبو 462 سازگاره؟ یکمی به هم می ریزه قیافه اش!
(به جای وسط چین، راست چین یا چپ چین میشه)
pctaz
04-15-2008, 03:03 PM
آریوی عزیز اینم دو تاا لینک مستقیم . اگه باز هم نتونستید دانلود کنید 100% مشکل از خودتون هست
یاسر جان این ماژول هیچ مشکلی نداره و با مامبو سازگار شده است
میتونید بر روی سایت خودم ببینید<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
tina1385
04-15-2008, 07:32 PM
برای من چرا تاریخ میلادی رو نشون می ده ؟ :(
من مامبو روبصورت لوکال نصب کرده ام
abtin
04-16-2008, 09:15 AM
سلام
شما از مامبوی فارسی استفاده می کنید ؟
pctaz
04-27-2008, 12:17 PM
برای من چرا تاریخ میلادی رو نشون می ده ؟ :(
من مامبو روبصورت لوکال نصب کرده ام
احتمالاً شما از مامبوی لاتین استفاده میکنید . این ماژول برای مامبو فارسی بهینه شده و توابع تاریخ شمسی که درون مامبو هست رو نمایش میده
ninjavo
05-08-2009, 09:23 AM
سلام
آقا من دانلود کردم ونصبش کردم ولی مثل اینکه یه حاله جلوی عکس بک گراندش رو میگیره و نمیذاره نمایشش بده
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ببینید !
مهدی.
05-08-2009, 04:58 PM
سلام
لطفاً در یک تاپیک جدید مشکل خودتون رو مطرح کنید. از این تاپیک یکسالی میگذرد و طبق قوانین ... .
یا حق
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.