ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : به هم ریختن متون سایت پس از ایمپورت بکاپ

hajvahid
01-09-2008, 12:06 AM
سلام ، من چون یکی از دومینام تغییر کرده باید اسم این دومین رو با دومین جدید توی دیتابیس عوض می کردم . برای همین اول از دیتابیس هم از داخل phpmyadmin و به همون روشی که شما گفتین بکاپ گرفتم و هم از داخل cpanel . بعد هم بکاپ رو با یه ادیتور باز کردم و اون آدرس جدید رو با find&replace جایگزین آدرس قدیمی کردم . بعد جدول های قدیمی دیتابیس رو drop کردم و بکاپ رو ایمپورت کردم . اینجوری که ارور میداد . منم تیبل ها رو از ادیتور کپی کردم توی sql و اجراش کردم . بعد از کلی بد بختی همه تیبل ها برگشت . اما مشکل سر کلمات فارسیه . کلمات فارسی بعضی از منوها به هم ریخته و بعضی سالمه . بعضی از اطلاعات فایلهام که توی ریموسیتوری وارد کردم درسته و بعضیا بهم ریخته . مثلا گروههای ریموسیتوری سالمه اما فایلها نه . بقیه ی قسمتها هم همینطورین . حالا من چیکار کنم؟! ممنون میشم کمکم کنین درستش کنم . اخه فردا اول محرمه و حیفه توی اینجور ایامی ملت نتونن از فایلهای صوتی مرتبط با مخرم که توی نجوا هست استفاده کنن...

hajvahid
01-09-2008, 12:18 AM
اینم دو عکس از قسمت مدیریت!

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

mhadaily
01-09-2008, 05:33 AM
موقع امیپورت کردن encoding رو روی utff بزارید وتست کنید

و یک مورد دیگه بک آپی که گرفتید و جایی که دارید امپورت می کنید ایا دو ورژن Mysql یکسان هستند ؟؟

hajvahid
01-09-2008, 04:33 PM
سلام . روی utf میذاشتم . در مورد ورژن هم هر دو یکی هستن . چون هاست من تغییری نکرده . اما مشکلم حل شد . مشکل در این بود که من SQL compatibility mode رو None انتخاب میکردم ؛ در حالیکه باید MYSQL40 باشه...

ممنونم از شما مجید عزیز

delfanatash
01-12-2008, 09:21 AM
درود
SQL compatibility mode
دقیقا کجاست چون منم این مشکل را دارم
سرچ کردم اینو پیدا کردم
ولی مسیر دقیق SQL compatibility modeرا پیدا نکردم

hajvahid
01-12-2008, 08:43 PM
سلام عزیز ، ببین ، توی همون ایمپورت ، پایینش این گزینه هست که باید همون چیزی انتخاب بشه که موقع اکسپورت انتخاب کردی