PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : امتیاز دهی با تشکر فرق داره؟؟؟

besctripts.ir
01-10-2008, 02:57 PM
من مازول تشکر رو نصب کردم.توی یه تاپیک گفته بودید باید فعال بشه من اون موقع امتیاز دهی به کاربر رو فعال کرده بودم و چون قالبم هم پیشفرض نبود درست بود ولی وقتی قالب را پیشفرض کردم دیدم علاوه بر امتیازدهی به کاربر یه قسمت با عنوان مازول تشکر هم آمد ان جا یه سری تنظیمات رو انجام دادم. ولی الان وقتی یه پستی رو می آورم دکمه ای برای تشکر نیست و فقط همون امتیاز دهی به کاربر هست و قتی به کاربری امتیاز می دهم جزو تشکرها حساب نمیشود.
این دوتا (امتیاز دهی به کاربر و تشکر) با هم فرق دارند.اگرفرق دارند چه جوری مازول تشکر رو فعال بکنم.
با تشکر

نوید
01-10-2008, 03:09 PM
بله فرق دادن
در قسمت بسته تشکر یک گزینه وجود دارد که با انتخاب آن امکان تشکر فعال می شود

besctripts.ir
01-10-2008, 04:44 PM
منظورتون از در "قسمت بسته تشکر" کجاست.اگه منظورتون ماژول تشکره من تمام گزینه هاش بغیر از دوتا آخریش رو فعال کردم.
در پست ها تعداد تشکرشده و تشکر کرده رو می نویسه .ولی دکمه یا متنی برای تشکر نداره.

نوید
01-10-2008, 06:21 PM
در قسمت دسترسی کاربران هم به گروه ها دسترسی دادین؟

besctripts.ir
01-11-2008, 06:34 AM
از قسمت "تعیین سطح دسترسی بر اساس گروه کاربری" براي تمام گروه ها در ماژول تشكر گزينه تشكر از پست و يه سري ديگه رو فعال كردم.ولي باز هم دكمه يا متني نمايش داده نشده

besctripts.ir
01-11-2008, 05:01 PM
آقا بالاخره چكار كنم؟

نوید
01-11-2008, 06:23 PM
آقا بالاخره چكار كنم؟

نمیدونم عزیز
نباید مشکل باشه
اگر کسی وارد تر باشه راهنماییتون کنه

besctripts.ir
01-11-2008, 07:27 PM
بلاخره فهميدم.
بايد از توي مدیریت انجمن ها هم فعالش مي كردم.

soooot
01-22-2008, 08:58 PM
ماژول تشکر یه مشکلی داره، نمیتونید کاری کنید که یک کاربر بتونه تشکر کنه و تشکر خودش رو هم حذف کنه، چون در این صورت میتونه تشکر بقیه رو هم حذف کنه!
بهترن راه اینه که فقط اجازه بدید کاربران بتونن تشکر کنن

hossein.shokrzadeh
01-22-2008, 09:22 PM
سلام
خوب میشه کد نویسیش رو عوض کرد که موقع حذف، چک کنه ببینه تشکر کننده همین بابا بوده یا نه :)
یه IF هست دیگه... البته فکر کنم :D
یا علی علیه السلام

نوید
01-23-2008, 03:10 AM
این بسته تشکر خییل قدیمی هستش ، باید بررسی کنم ببینم نسخه جدیدش چه تغییراتی کرده اونو فارسی و آماده کنیم

besctripts.ir
01-23-2008, 06:41 PM
ماژول تشکر یه مشکلی داره، نمیتونید کاری کنید که یک کاربر بتونه تشکر کنه و تشکر خودش رو هم حذف کنه.چون در این صورت میتونه تشکر بقیه رو هم حذف کنه!
اگه منظورتون رو درست فهميده باشم:
خود ماژول قابليت اين كار رو داره!
از قسمت سطح دسترسي كاربران گروه مورد نظر رو بياريد و توي قسمت ماژول تشكر گزينه "تشكرهاي خود كاربر:" از "حذف كردن ليست تشكرها" را فعال كنيد

ar@sh6
02-07-2008, 07:32 AM
smf اگر قسمت امتیاز دهی دارد، میشه توضیح بدید از کدوم قسمت فعال میشه !؟

besctripts.ir
02-07-2008, 09:27 AM
قسمت مديريت انجمن >> تنظیمات کلی انجمن ها >> امتياز به كاربران
البته اگه قالبتون پيشفرض هست ،پيشنهاد مي كنم بسته تشكر رو نصب كنبد.