PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نقشه سايت براي smf(فارسي)

besctripts.ir
01-11-2008, 10:53 AM
پس از دانلود اين فايل ،پوشه sitemaps را در پوشه اصلي تالار گفتگو (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) آپلود نماييد.
فايل sitemaps.php هست كه اون رو بايد تو ابزار مديريت گوگل قرار دهيد.
فايل urllist.php كه باعث ايندكس شدن بيشتر سايت شما در yahoo مي شود.
index.php كه به عنوان نقشه سايت نمايش داده مي شود.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>]دريافت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>[url) فايل[/URL]

besctripts.ir
01-11-2008, 10:55 AM
آدرس دريافت:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

soooot
01-22-2008, 09:02 PM
شما گفته بودید که بسته sef حرفه ای که مامبولرن گذاشته واسه دانلود مشکلش اینه که فقط آدرس انجمن ها و زيرمجموعه ها رو ميده، این بسته اون مشکل رو نداره؟

نوید
01-23-2008, 03:09 AM
در نسخه جدید که در سایت smflearn هستش همه موضوع ها هم نمایش داده میشود
توصیه میکنم از ان اسکریپت در سایت های خود استفاده نکنید

soooot
01-23-2008, 08:13 AM
توصیه میکنید کدوم رو استفاده نکنیم؟
اونی رو که تو اس ام اف لرن هست یا اونی رو که تو این تایپیک گذاشته ؟

نوید
01-23-2008, 03:08 PM
اونی که توی این تاپیک است
کلیه مطالب Smflearn مورد تایید می باشد

besctripts.ir
01-23-2008, 06:28 PM
ببخشيد مشكلكش كجاست؟
چون من الان از اين استفاده مي كنم و مطالبم هم خوب ايندكس ميشه؟

besctripts.ir
01-23-2008, 06:34 PM
اين آدرس صفحه اي كه توي سايت نشون ميده:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اين هم آدرس xml:
البته براي xml فايل .htaccess رو ايجاد كردم و كد مربوطه رو نوشتم كه sitemaps.php بشهsitemaps.xml

نوید
01-24-2008, 03:09 AM
ببخشيد مشكلكش كجاست؟
چون من الان از اين استفاده مي كنم و مطالبم هم خوب ايندكس ميشه؟

مشکلی وجود ندارد
اما وقتی که بسته ای تایید شده وجود داره که در همه سایت های SMF دنیا داره استفاده میشه و جوابشو پس داده ، نباید از یک اسکریپت استفاده کرد
وگرنه ما در جایگایی نیستیم که بخواهیم چیزی را تایید یا رد کنیم