PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : به هم ریختن قالب دیفالت در IE

hajvahid
01-12-2008, 11:32 PM
سلام ، قالبم همون قالب دیفالته هااا . توی فایرفکس و اپرا هم هیچ مشکلی نداره . اما بدون هیچ دلیلی جدیدا توی اینترنت اکسپلورر بعضی از جاهاش به هم میریزه!!

اینم عکساش :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

لازم به ذکره که من دیفالت رو پاک کردم دوباره و همون قالب اولیه رو که هیچ تغییری توی کداش داده نشده جایگزینش کردم . اما فایده ای نداشت!!

کسی میتونه راهنمایی کنه چجوری درستش کنم؟

hajvahid
01-12-2008, 11:49 PM
ای بابا! این دیگه چه مشکلیه! قالب outline رو هم نصب کردم توی IE همینجور میشه :-[

نوید
01-13-2008, 04:28 AM
ای بابا! این دیگه چه مشکلیه! قالب outline رو هم نصب کردم توی IE همینجور میشه :-[

[

شما چرا طلبکارید؟
قالب outline یک بار اطلاع شد که رفع عیب شده و به زودی منتشر میشه
قالب دیفالت هم مشکل از طول موضوعات است نه قالب

hajvahid
01-13-2008, 08:44 PM
سلام نوید جان

ببخشید سوء تفاهم شد . من با خودم بودم توی اون پست . شما به خودت نگیر

من چند روز پیش کد مربوط به رفع مخدودیت کارکتر رو وارد کردم . بعهد گفتم شاید به خاطر اونه . دوباره برگردوندمش به خالت اول . اما فرقی نکرد . میشه راهنمایی کنید دقیقا کجا رو باید درست کنم؟