PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در اختلاف ساعت سرور و ایران

soooot
01-19-2008, 12:21 AM
سلام
سروری که سایت من روشه حدود 7 ساعت و 24 دقیقه با ایران اختلاف ساعت داره، من از قسمت مدیریت 7 ساعتش رو درست کردم ولی وقتی ساعت رو برای تنظیم اختلاف ساعت اینجوری میزنم ( 7:24 ) باز هم فقط همون هفت ساعت رو تغییر میده و بیست و چهار دقیقه رو درست نمیکنه و کلا فقط میشه یک ساعت یک ساعت اخلاف ساعت رو درست کرد و به دقیق و ثانیه نمیشه این کار رو کرد
برای اینکه دقیقه و ... رو هم دقیقا تنظیم کنم چیکار باید بکنم ؟

نوید
01-19-2008, 07:38 AM
نباید مشکلی باشه

+7:30
بنویس ببین درست میشه

soooot
01-19-2008, 11:05 AM
چون توی چند جا تست کردم و همشون همین مشکل رو داشت فکر کنم این مشکل همه جا وجود داشته باشه
خودتون هم یه تست بکنید
این رو هم قبلا امتحان کرده بودم، و هزار و یک جور دیگه، بازم امتحان کردم، نمیشه که نمیشه، وقتی مثلا میزنیم +7:30 یا به هر نحو دیگه ای دقیقه رو هم به همراه ساعت میزنیم، فقط ساعت رو تغییر میده و صفحه هم که ریلود میشه توی اون کادر اختلاف ساعت دقیقه رو حذف کرده و مثلا فقط نوشته 7
حالا چیکارکنم؟

hossein.shokrzadeh
01-19-2008, 12:21 PM
سلام
من یه بار این کارو کردم، یادم نیست، زدم 7.5 یه همچین چیزی، درست یادم نیست، ولی امتحان کنی میشه
یا علی علیه السلام

soooot
01-19-2008, 12:38 PM
ممنون، درست شد، به جای ( : ) بین ساعت و دقیقه باید بزنیم ( . )
و البته عددی که بعد از ( . ) میزنیم مقدار دقیقه نیست و درصدی از دقیقه است یعنی 2.30 معنی نمیده دو ساعت و سی دقیقه، معنیش میشه دو ساعت و 30 درصد از 60 دقیقه که میشه دو ساعت و 18 دقیقه