PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نشان ندادن آيكن پست جديد

besctripts.ir
01-19-2008, 05:12 PM
نمي دونم چرا وقتي مطلب جديدي ارسال مي كنم،در صفحه اول انجمن كنار بخشي كه توش مطلب ديدي ارسال شده تصوير مطلب جديد نمياد؟

نوید
01-19-2008, 05:21 PM
خوب این موضوع کاملا به قالب شما مربوط میشه که امکان نمایش آیکون را داشته باشه

besctripts.ir
01-19-2008, 05:54 PM
قالبم ،قالب پيشفرض هست!
قبلا داشت ،الان نداره!

نوید
01-19-2008, 07:16 PM
من این امکانو در قالب پیش فرض ندیدم
فکر نکنم!

besctripts.ir
01-20-2008, 10:06 AM
چرا دااشت.
اين هم آيكن هاش بود.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

نوید
01-20-2008, 10:11 AM
اینو که داره
من فکر کردم آیکون ارسال را میگید مثل علامت سوال و لامپ
آدرس وب سایتتون لطفا

besctripts.ir
01-20-2008, 10:32 AM

soooot
01-20-2008, 01:19 PM
نمي دونم چرا وقتي مطلب جديدي ارسال مي كنم،در صفحه اول انجمن كنار بخشي كه توش مطلب ديدي ارسال شده تصوير مطلب جديد نمياد؟

برای اینکه شما مطلب جدید رو ارسال کردید و برای شما دیگه جدید حساب نمیشه، اگر با یه اکانت دیگه وارد بشید تصویر مربوط به مطلب جدید ظاهر میشه
تست هم کردم انجمنتون مشکلی نداره و آیکن مطلب جدید پس از عضویت نمایش داده میشه

نوید
01-20-2008, 01:59 PM

برای اینکه شما مطلب جدید رو ارسال کردید و برای شما دیگه جدید حساب نمیشه، اگر با یه اکانت دیگه وارد بشید تصویر مربوط به مطلب جدید ظاهر میشه
تست هم کردم انجمنتون مشکلی نداره و آیکن مطلب جدید پس از عضویت نمایش داده میشه

تایید میشه
مشکلی نداره