توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اشکال در کامپوننت FacileForms
emperatoor
01-22-2008, 12:24 PM
سلام
من با این کامپوننت یه فرم ساختم و کلی textarea و tex ساختم
ولی مشکل اینه که وقتی این ها رو پر میکنم و ارسال میکنم فقط اصلاعات یکی از این ها رو رکورد میکنه و بقیه رو نمیگیره؟
مشکل از کجاست
ممنون میشم راهنمایی کنید
abtin
01-22-2008, 01:15 PM
سلام
دقت کنید در همه ی textarea ها و text ها که ساختین در قسمت scripts اون المنت ، Validation Script رو براش تعریف کردید.
همچنین به دکمتون اسکریپت validate_submit رو داده باشید .
emperatoor
01-22-2008, 04:32 PM
آقا من به همه اسکریپ رو دادم anychecked
ولی نه تنها درست نشد که الان دکمه submit هم دیگه کار نمیکنه
abtin
01-22-2008, 04:57 PM
خیر اسکریپت anychecked برای کار با radiobutton ها است .
شما همه رو اسکریپت ff_valuenotempty بدید و دکمتون رو هم اسکریپت ff_validate_submit بدید .
-----
برای اینکه بدونید هر اسکریپت به چه دردی می خوره به بخش Manage Scripts این کامپوننت یه سری بزنین .
emperatoor
01-23-2008, 09:21 AM
سلام من همه رو رو اسکریپت ff_valuenotempty و دکمه رو هم روی اسکریپت ff_validate_submit انجام دادم ولی باز هم فقط 1 record id و یک value رو رکورد میکنه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
abtin
01-23-2008, 10:06 AM
پس احتمالا مشکل از این کامپوننت هست . ببینین با text های کمتر ثبت می کنه ؟ مثلا با 5 تا امتحان کنید . شاید با زیاد بودن رکورد ها مشکل داره .
البته من مشکلی تا حالا باهاش نداشتم . روی لوکال یا سرور دیگه امتحان کنید شاید مشکل اصلا جای دیگست !
emperatoor
01-23-2008, 10:45 AM
آقا با 5 تا هم امتحان کردم ولی باز تنها 2 تاش رو رکورد میکنه
خواهشآ من رو کمک کنید خیلی نیاز دارم
البته با سمپل خودش این مشکل رو نداره و تا 5 تا رو رکورد میکنه
** دو پست شما یکی شد
abtin
01-23-2008, 11:31 AM
البته من مشکلی تا حالا باهاش نداشتم . روی لوکال یا سرور دیگه امتحان کنید شاید مشکل اصلا جای دیگست !
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.