توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دیدن نام موضوع اختصاصی شده
bestfriend
01-25-2008, 10:57 PM
سلام
من مطلبی رو در سایت برای کاربران ثبت نام شده گذاشتم اما می خوام موضوع مطلب یا خلاصه اون برای کاربران عمومی نمایش داده بشه ولی برای دیدن کل مطلب کاربر نیاز به وارد شدن به سایت رو داشته باشه در مامبو چطوری میشه این کار رو انجام داد؟
با تشکر
farhad
01-26-2008, 07:44 AM
سلام
خواهشمندم قبل از ارسال پست جديد ،جستجو كنيد :
كمك در مورد سطح دسترسي در ادامه مطالب (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
محدود کردن مطالب به اعضاء (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
bestfriend
01-26-2008, 10:54 AM
سلام
بررسی کردم ولی چیز خاصی نوشته نشده بود
مامبو در این زمینه ضعف اساسی داره
تو نسخه جدید هم بر طرف نشده 4.6.3
بهر حال من که به نتیجه نرسیدم و اشکال اصلی اینه وقتی مطلبی رو واسه کاربران خاصی می ذاری یعنی ثب نام شده حتی لینک اون موضوع از قسمت مورد نظر حذف می شه تا کاربر وارد نشده حتی لینک اون و نام موضوع نمایش داده نمی شه
احتمالا باید کامپونت های باشه که این ضعف رو برطرف کنه
ولی من برای بر طرف کردن این ضعف مطالبی که نیاز به رجیستر شده دارن رو در قمست دانلود می ریزم بعد به اون لینک می دم ( تنها راهی که میشه این مشکل رو بر طرف کرد )
developer
01-26-2008, 12:26 PM
سلام
در مامبو 4.6.3 این موضوع حل شده !
اگر شما دسترسی یک مطلب رو برای کاربران عضو شده ست کنید و از قسمت تنظیمات کلی هم گزینه مربوطه را فعال کنید تایتل این مطلب در قسمت آخرین مطالب ظاهر میشه که کابران غیر عضو با کلیک روی اون به پیغام عدم دسترسی و درخواست برای عضویت میرسند ! و کاربران عضو مطلب رو به صورت کامل میبینند .
bestfriend
01-26-2008, 10:32 PM
بله در قسمت آخرین مطالب ارسالی میشه
اما در قسمت لیست موضوعات هیچ چیزی نمی آید
اگه از اون موضوع لینک درست کنی مثلا توی منو یا صفحه اول و یا هر جایی دیگه موضوع نمایش داده میشه و کاربران عادی نام موضوع رو می بینن اما اگر به بخش مربوطه همان موضوع و در مجموعه اون موضوع بدنبال نام موضوع باشید چیزی مشاهده نمیکنی
یعنی با لینک مستقیم قابل مشاهده است اما بدون اون و در لیست مطالب نخیر
لطف کنید این رو امتحان کنید و نتیجه را در همین جا مطرح نمایید
با تشکر
firoozmandan
01-28-2008, 05:29 AM
شما احتمالا جوملا رو در نظر میگیرید و میخوایید همه استراکچر مامبو شبیه جوملا باشه !
اما اینگونه نیست .
این مورد اشکال نیست چرا که هدف تیم Core تنها نمایش عنوان مطلب در قسمت آخرین ارسال ها بوده نه ....
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.