PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نحوه بکاپ گیری از دیتا بیس اس ام اف

s0000t
01-28-2008, 07:09 AM
سلام
یه مقاله در رابطه با نحوه بکاپ گیری صحیح از دیتا بیس مامبو تو سایت هست، ولی مشابه این آموزش رو برای اس ام اف پیدا نکردم
اگر ممکنه یه همچین آموزشی رو به همراه دلایل انتخاب هر گزینه در هنگام بکاپ گیری اینجا بگذارید
مثلا تو آموزش بکاپ گیری دیتا بیس مامبو ننوشته که دلیل اینکه باید mysql40 رو تو یکی از فیلدها انتخاب کنیم چیه، اگر میشه این چیزهاش رو هم لطف کنید و توضیح بدید

نوید
01-28-2008, 07:25 AM
1- از پایگاه داده خود بکاپ بگیرید
2- فایل های خود را در مکان جدید کپی کنی
3- پایگاه داده را بازیابی کنید
4- فایل repair_settings.php را اجرا کنید
5- حالشو ببرید

s0000t
01-28-2008, 08:31 AM
نوید جان منظورم این بود که مستقیما از دیتا بیس بکاب بگیریم نه از طریق اس ام اف
مثل آموزش بکاب گیری مامبو از طریق دیتا بیس
میخوام بدونم دونه دونه گزینه ها رو باید چی انتخاب کنم و برای چی باید اون گزینه رو انتخاب کنم

نوید
01-28-2008, 08:35 AM
منم مظورم مستقیم از پایگاه داده توسط phpmyadmin بود

sooooot
01-28-2008, 03:19 PM
نوید، میگمااااااا
مثل این مقاله هستش اینجا، مثل این توضیح بده

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
[color=blue]یعنی بگو موقع بکاپ گیری کدوم گزینه ها رو انتخاب کنم و بعد بکاپ بگیرم
خب؟

نوید
01-28-2008, 03:33 PM
عزیز دلم
اگر بشینی و این کار را را بکنی چی میشه؟
دیگران آموزش دادند ما استفاده کردیم ، یکبار شما آموزش بده دیگران استفاده کنند ;D
منتظرم تهیه آموزش از طرف شما هستم
همینجا بنویس بعد منتشرش میکنیم توی SMFlearn

sooooot
01-28-2008, 04:25 PM
نوید جان اینجا دوربین مخفیی چیزی گذاشتید؟
ما رو گرفتی!
اگر بلد بودم که نمیپرسیدم
من دارم از شما سوال میکنم بعد شما میگی برم آموزشش رو بنویسم بدم بگذارید روی سایت!
بابا بلد نیستم، چجوری از دیتا بیس از طریق پی اچ پی می ادمین از اس ام اف بک آپ بگیرم؟ دو نه دونه گزینه هاش رو هم میخوام بدونم که برای چی باید انتخاب کنم
اگر شما بلدی ممنون میشم به منم یاد بدی

نوید
01-28-2008, 04:42 PM
اگه وقت کردم مینویسم

mhadaily
01-29-2008, 05:33 AM
نوید جان اینجا دوربین مخفیی چیزی گذاشتید؟
ما رو گرفتی!
اگر بلد بودم که نمیپرسیدم
من دارم از شما سوال میکنم بعد شما میگی برم آموزشش رو بنویسم بدم بگذارید روی سایت!
بابا بلد نیستم، چجوری از دیتا بیس از طریق پی اچ پی می ادمین از اس ام اف بک آپ بگیرم؟ دو نه دونه گزینه هاش رو هم میخوام بدونم که برای چی باید انتخاب کنم
اگر شما بلدی ممنون میشم به منم یاد بدی

fragments.turtlemeat.com/mysql-database-backup-restore-phpmyadmin.php

یک نمونه شما هم لطف کنید و منتظر فارسی نویسیش نباشید بفرماید و در گوگل سرچ کنید و خودتون هم تکونی بدید و متن جالبی پیدا کردید

برای ما هم ترجمه کنید و تنظیم کنید و ما هم منتشر کنیم تا دیگران هم استفاده کنن

پس یکبار هم شما خیری برسونید به دوست داران مامبو و علاقه مندان به یادگیری

موفق باشید

sooooot
01-29-2008, 06:09 PM
سلام مجید جان، ببخشید که سرمون شلوغه و نمیتونیم تمام تاپیک های مامبولرن رو زیر و رو کنیم و تو هر تاپیکی یه چیزی بنویسیم، ولی هر جایی که تونستیم و سوالی دیدیم که جوابش رو میدونستیم از کمک کردن دریغ نکردیم، اگر کم کمک کردیم به دلیل این بوده کم میدونستیم نه اینکه نخوایم کمک کنیم، انتظار نداشته باشید ما هم به اندازه شما تو این انجمن فعالیت داشته باشیم چون هزار و یک جای دیگ هم...
خلاصه ببخشید دیگه
ترجمه رو هم شرمنده ام چون در این زمینه خیلی مبتدی هستم
در مورد تکون دادن و سرچ کردن و... در این مورد در محتوای فارسی چیزی رو که میخواستم پیدا نکردم، در محتوای انگلیسی هم که قبلا گفتم چه وضعی دارم
در مورد خیر رسوندن هم فقط محظ اطلاع میشه شما خیر هایی رو که رسوندید بشمارید؟ البته ببخشید که جسارت کردم، فقط میخوام بدونم منظورتون از خیر رسوندن چیه
من هنوز جواب سوالم رو نگرفتم، لطفا اگر از دوستان دیگه ای که این تاپیک رو میبینن کسی جواب این سوال رو میدونه اینجا بگذاره که من و بقیه هم استفاده کنیم

پ.ن.1: قوانین رو از حفظم
پ.ن.2: از کسی طلب کار نیستم
پ.ن.3: جواب سوالی رو که پرسیدم نمیدونم

mhadaily
01-29-2008, 06:51 PM
خیر به معنای کمک به دیگران ؟؟

بله می تونم براتون بر شمارم اولین مورد همین که شما دارید از این مامبو فارسی استفاده می کنید یعنی خیری که من ودیگر بچه های تیم به دوستان خوبمون مثل شما ! رسوندن
این که شما خیر برسونید یعنی اینکه لطف کنید و هر کمکی

1- ترجمه 2- فارسی سازی 3-تاپیک 4- تهیه آموزش 5- نوشتن برنامه 6-کمک مالی 7- گرفتن تبلیغات و ....

این ها نمونه ای از کارهایی که می تونید بکنید البته هیچ کدام اجباری نیست و به دلخواه شماست

دوست دارید می کنید دوست ندارید میاد و طبق گفته ی خودتون سوال می پرسید و اگر ما هم تونستیم جواب می دم و تا جایی که در حد مامبو باشه و نیاز به گفتن برنامه نویسی و خیلی موارد دیگر جز مامبو باشه خب جواب میدیدم

تاجایی هم که وقتمون اجازه بده مسلما آموزش و ... هم تهیه می کنیم و اگر وقتمون اجازه نده این کار رو مسلما نمی کنیم چون ما هم مثل شما حتما کار می کنیم !!!

به هر حال

اون مواردی که این آخر می نویسید دقیقا می رسونه منظورتون چی هست

نیاز به ادامه این تاپیک نیست طبق گفته ی نوید

اگه وقت کردم مینویسم