توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر اس ام اف جاری به اس ام اف مامبولرن
car20
01-29-2008, 06:46 AM
سلام و درود به دوستان خوبم در تارنمای وزین مامبولرن
امیدوارم که تاپیک تکراری ایجاد نکرده باشم , خدمت دوستان عارضم که بنده از بسته ی فارسی شده ی اس ام اف سایت یاران توس استفاده می کنم اما الان دوست دارم به خاطر بعضی مسایل که برای خودم اهمیت دارند ( مثلا لینک پایین انجمن به سایت فارسی تمز که اصلا وجود ندارد و یک سایت نامربوط باز می شود را دوست ندارم در زیر انمن های سایتم تبلیغ کنم ) انجمن خودم را از این بسته به بسته ای که در سایت مامبولرن و در همین تالار پشتیبانی می گردد تغییر دهم , لذا از دوستان می خواستم خواهش کنم بفرمائند آیا چنین کاری امکان دارد که من بدون خراب شدن انجمن جاری , آن را به نوع انجمن های شما تغییر دهم ؟
با سپاس از شما
mhadaily
01-29-2008, 07:02 AM
بله امکانش هست
شما کافی است که از دیتابیس بکاب داشته باشید و اس ام اف ما رو نصب کنید و بک آپ رو بر گردونید
البته خیلی بهتره که این کار رو به یک آدم تجربه دار در این زمینه بدید چون کمی نیاز به تجربه ودانش فنی هم داره
car20
01-29-2008, 07:12 AM
مجید عزیزم
با سپاس از شما
آیا با این کار مجددا من می بایست بسته هایی را که نصب کردم دوباره نصب کنم ؟ آیا شما اگر من فایل های مورد نیاز را الان آپلود کنم روی سرور
فرصت این کمک به حقیر را دارید ؟
با سپاس از شما
mhadaily
01-29-2008, 07:42 AM
بسته به نوع بسته ها داره اما معمولا میشهه چیز رو دوباره ست کرد بدون مشکل
car20
01-29-2008, 08:22 AM
من باید از طریق سی پنل بکاپ بگیرم , یا از طریق خود اس ام اف ( در قسمت مدیریت )
میشه خواهش کنم مرحله به مرحله بگین که چه کارهایی باید انجام دهم ؟
ببینید کجای این کارهام غلطه :
1- پوشه ی موجود را حذف می کنم
2- دوباره اس ام اف را با یک دیتابیس جدید نصب می کنم
3-در اس ام اف جدید در سی پنل , محتویات فایل اس کیو ال قدیمی را در دیتابیس جدید ایمپورت می کنم ( این روش شاید روش خوبی نباشه , نمی دونم !!؟؟)
با سپاس از شما
hossein.shokrzadeh
01-29-2008, 11:59 AM
سلام
درسته، فقط قبل از اینکه پاک کنی زندگی رو ... ;) از فایل ها هم بک بگیر :) ضرر نداره
یا علی علیه السلام
بله حتما یک پشتیبانی از فایل ها و کل سایت بگیرید
firoozmandan
01-29-2008, 12:54 PM
سلام
شما مراحل زیر رو طی کنید :
اگر ماژول خاصی نصب کردید اون رو uninstall کنید .
فولدر smf فعلی رو rename کنید مثلا از Forum به forum_old تغییر نام بدید .
فایلهای Smf مامبولرن رو در پوشه forum بریزید .
فایل setting.php موجود در forum_old رو به forum منتقل کنید ...
اگر از قالبی غیر از قالب default استفاده میکردید اون رو از forum_old/Theme به forum/Theme منتقل کنید .
ماژولهایی که مد نظرتون هست نصب کنید ...
از SMF منتشر شده توسط تیم SMF Learn لذت ببرید .
یا علی
car20
01-29-2008, 01:50 PM
با درود و سلام و هزار تشكر از شما عزيزان
من به تمام آنچه كه جناب فيروزمندان فرمودن عمل كردم ، اما الان در تالار فقط تاريخ ها يكجورايي نامرتب است مثلا به جاي تاريخ سوم شهريور ساعت فلان نوشته شده : d F Y,ساعت H:i:s ، آيا نكته اي براي حل اين مشكل وجود دارد ؟
car20
01-29-2008, 02:00 PM
با عرض معذرت ، اين جمله ي Theme design by FarsiThemes.com كه در فوتر قالب مي باشد را چگونه بايد حذف كنم .
البته من تا به حال به كپي رايت را تغيير نداده ام اما اين مورد فرق داره ، سايت فارسي تمزي ديگر وجود ندارد م ويك سايت خارجي جايگزين آن شده و من دوست ندارم لينك الكي به سايتي كه يكجورايي احساس مي كنم داره از اين قالب هاي تيم فارسي تمز سو استفاده مي كنند .
hossein.shokrzadeh
01-29-2008, 02:16 PM
سلام
برای حل اون مشکل ببین بسته ی تقویم فارسی رو نصب کنی حل میشه؟ (شاید نشه ها، فقط یه حدسه )
یا علی علیه السلام
car20
01-29-2008, 02:22 PM
جناب شكرزاده ي عزيز
حدس شما كاملا درست بود با نصب بسته جلالي كه از سايت SMFLEARN گرفتم اين مشكل به راحتي حل شد .
درود فراوان بر شما ، در ضمن جناب فيروزمندان من يك سوالي به ايميل info ارسال كردم اما شما جواب نداده ايد در صورت امكان
سپاسگذارتان خواهم شد كه آن را بي پاسخ نگذاريد .
اين فارسي تمز را چه كارش كنم ؟
hossein.shokrzadeh
01-29-2008, 02:25 PM
سلام
فارسی تمز رو ببین از کجا میخونه... احتمالا تو قالب هست دیگه :) فایل هاش رو باز کن، و اون عبارت رو جستجو کن
ایشالا پیدا میشه
یا علی علیه السلام
با عرض معذرت ، اين جمله ي Theme design by FarsiThemes.com كه در فوتر قالب مي باشد را چگونه بايد حذف كنم .
البته من تا به حال به كپي رايت را تغيير نداده ام اما اين مورد فرق داره ، سايت فارسي تمزي ديگر وجود ندارد م ويك سايت خارجي جايگزين آن شده و من دوست ندارم لينك الكي به سايتي كه يكجورايي احساس مي كنم داره از اين قالب هاي تيم فارسي تمز سو استفاده مي كنند .
لینک فارسی تم به صورت کد شده در آرایه هستش
توی فایلهاش بگردید راحت پیداش میکنید ، یک کد حجیم که مشخصه
car20
01-30-2008, 05:30 AM
نوید جان
میشه خواهش کنم یکمی بیشتر توضیح بدین که من کجا را باید ویرایش کنم ؟
بعد آیا از قسمت مدیریت , ویرایش قالب این کارو باید انجام بدهم یا باید فایل را با نرم افزاری ویرایش کرده و دوباره آپ کنم .؟
قالبو برام بفرست تا حذفش کنم و توی سایت هم متشرش کنم
car20
01-30-2008, 07:09 AM
با تشکر از شما دوست خوبم , با پیغام خصوصی فرستادم
car20
01-30-2008, 07:14 AM
با عرض پوزش
فراموش کردم , من قالبی را فرستادم که خودم همینک از سایت شخصی دانلود کردم , در حال حاضر قالب اصلی را ندارم اما شاید در بین سی دی هایم موجود باشد
اگر لازم بود بفرمائید تا من اصل قالب ها را برایتان ارسال کنم , البته تنها تغییری که من در این قالب داده ام تغییر در لوگوی آن است که عکس فکر کنم تصویر یک خانم بود , فقط همین در هر صورت در صورت نیاز بفرمائید . بگردم سورس اصلی را پیدا کنم و آپ لودشون کنم .
لطفا سورس اصلی را برام بفرستید
در ضمن در سایت smflearn کلیه قالب هایی که قبلا توسط farsithemes فارسی شده بودند و پس از سازگاری با smf 1.1.4 و حل مشکل کپی رایت در سایت منتشر کردیم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.