PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییرات قالب ja_teline

valiya
01-29-2008, 07:50 AM
سلام دوستان
لطفا این تصویر را دانلود کنید: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
این تصویر یکی از امکانات قالب خبری جوملا ارت ja_teline هست. که دموی قالب هم اینجاست: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
سوال من اینه که چطور میشه کاری کرد که به جای رفتن موس و تغییر صفحات ، بشه بر روی هر کدام کلیک کرد و صفحه مربوطه رو دید.
چون که پیش فرض این قالب جوریه که با رفتن موس روی گزینه ها صفحات عوض میشه، حالا ما می خوایم کاری کنیم که با کلیک کردن موس صفحه ها عوض بشه.
لطفا راهنماییم کنید.

و سوال دوم هم اینکه برای یه سایت خبری چه ماژولی رو معرفی می کنید که تعداد کلیک ها و بازدیدهای از هر خبر رو نشان بده؟
لطفا در صورت امکان لینک دانلود را هم معرفی نمایید.

با تشکر.
یاعلی

mhadaily
01-29-2008, 07:54 AM
شما این قالب رو روی مامبو نصب کردید ؟؟؟

valiya
01-29-2008, 08:58 AM
شما این قالب رو روی مامبو نصب کردید ؟؟؟

بله. لطفا بنده رو راهنمایی کنید.
یاعلی

mhadaily
01-29-2008, 09:05 AM
آدرس سایت رو بدید تا براتون کلاس ها و ... رو بگم

از روی سایت

valiya
01-29-2008, 09:31 AM
آدرس سایت رو بدید تا براتون کلاس ها و ... رو بگم

از روی سایت

آدرس: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

mhadaily
01-29-2008, 09:39 AM
خیر دوست من
آدرس سایتی که روش نصبه رو بدید تا مستقیم کمکتون کنم

mhadaily
01-29-2008, 09:56 AM
خب این سایت که به من دادید ساخته ی aradpardaz.com هست خب برید و از اون ها کمک بگیرید

به هر حال طراح هستید

در ضمن این جوملا هست و نه مامبو دوست عزیز

این قالب به راحتی روی مامبو نصب نمیشه خصوصا که همه ی ماژول های این قالب با مامبو مشکل داره و باید درست بشه

titronline.com/

البته این طور من بررسی کردم کلا این یک سی ام اس جدید هست آراد سی ام اس

قابل توجه دوستان آدرس سایت salam-shia.com/هست که توسط aradpardaz مجری طراحی این سایت هستن

به هر حال اگر بخواهید این مشکل شما حل بشه

به راحتی با Info تماس بگیرید تا بررسی کنیم و برآورد هزینه کنیم براتون انجام بدیم

موفق باشید