PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در کامپوننت دفتر مهمان

boglado
01-30-2008, 07:33 PM
دوستان سلام
من کامپوننت دفتر مهمان نسخه انگلیسی رو مامبو فارسی نصب کردم ولی الان مشکل داره یعنی وقتی رو لینک امضا کلیک میکنیم به صفحه بعدی ما رو راهنمایی که نوشته است شما اجازه ندارید. البته من سایتم هنوز رو لوکاله

پیغام در صفحه کاربری دفتر مهمان:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

پیغام در صفحه مدیریت:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

اگه زحمت نیستش راهمایی ام کنم
ممنون

mhadaily
01-30-2008, 07:57 PM
چرا از نسخه ی فارسی منتشر شده در دانلود سنتر مامبو لرن دانلود نمی کنید ؟؟ فارسی و ...

boglado
01-30-2008, 08:06 PM
آیا نسخه فارسیش این مشکلو نداره

hossein.shokrzadeh
01-30-2008, 08:24 PM
سلام
تست کن برادر جان ;)
یا علی

mhadaily
01-31-2008, 05:33 AM
آیا نسخه فارسیش این مشکلو نداره

نداره اما این ورژنی که همه شما نصب کردید نیست

یک نسخه ی دیگر هست که با تکنولوژی آجاکس هست و ...

کامپوننت های منتشر (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

boglado
01-31-2008, 06:15 PM
سلام دوست عزیز
ممنون از راهنمایی تون
من این کامپوننت و دانلود و سپس نصب کردم ولی الان یه مشکل وجود داره وقتی متن خود مو مینویسم بعد از کلیک رو دکمه ارسال بصورت طبیعی باید متن نوشته شده رو یکبار ارسال کنه و لی من وقتی رو دکمه ارسال کلیک میکنم دو نسخه از نوشته رو ارسال میکنه بصورت پشت سر هم ارسال میکنه
اگه راهنمایی ام کنید ممنون میشم

mhadaily
01-31-2008, 07:00 PM
شما بعد از زدن دکمه ارسال باید کمی صبر کنید تا مطلب درج بشه و پیغام بده در غیر این صورت اگر هر چند باری که بزنید به همون مقدار ثبت میشه